Tak taky napíšu nějakou minirecenzi:
Aurora’s Shoes and Boots: Pěkný mod, přidává do hry celkem 3 obchodníky. Předmětů přibylo celkem dost,( jde zejména, jak už vyplívá z názvu, o různé botky) ale žádné nejsou zbytečně moc přesílené. Graficky jsou botičky provedené velice pěkně, mód je navíc kompatibilní se vším, co vás napadne. Mohu doporučit.
Searilerth( nebo jak se to píše, klatě) naopak stojí naprosto za starou peachu. Ozvučení příšerné, Saer mluví s polským přízvukem, romance taková plytká. Bugů celé tuny, např. mi, aniž by mi začela romance, odešla z party ( důvod- nízká reputace- 11 jí nestačilo

) a před odchodem mi řekla, že i když mě miluje, tak nemůže zůstat

. Romanční hudba je okopírována HoMaM 3( jak jinak) Mod letěl z harddisku.
Pokuď budete mít chuť to zkusit, tak si vlepte pár facek a vystřízlivte.
EDIT: Další důvod proč nestahovat: Budete muset reinstalovat BG2, neboť vám tato milá, 15 letá paladinka s japonskými rysy totálně po%ebe všechny ostatní romanční mody.
Phaere portraits: Modík, který mění portréty většiny NPC, která lze přijmout do družiny. Několik jich za moc nestojí( Sarevok), jiné jsou velmi pěkně provedené( Imoen, Jaheira, Haer Dalis atd.) Jsou v celkem solidní grafické kvalitě a kompatibilní (téměř) se vším. Doporučuji, já osobně bez toho už ani nehraju.