Stránka 1 z 1

Mnich

od Ravers v 1.5.2010 12:59
Čau, chtěl jsem se zeptat co všechno se u mnicha počítá do zbroje. V popisu postavy je napsáno, že když bojuje bez zbroje tak se mu k obraně přičítá moudrost. Co všechno je zbroj? Je to jen brnění nebo i boty, rukavice, opasek a třeba helma nebo bižuterie (prstýnky a náhrdelníky). Děkuji za odpověď

od Carlos v 1.5.2010 16:07
Zbroj je brnění a štít. Helmu snad ani mnich používat nemůže.

Re: Mnich

od Ravers v 2.5.2010 10:38
Ale jo může, teď jsem to skoušel

Re: Mnich

od Tarreb v 3.5.2010 7:29
Ravers: Základní pravidlo internetu - hoď sem screen, nebo ti nikdo neuvěří. :mrgreen:

Re: Mnich

od Ravers v 4.5.2010 13:05
http://www.glowfoto.com/static_image/04-033436L/1471/jpg/05/2010/img5/glowfoto
http://i43.tinypic.com/wwao7q.jpg
Tady jsou linky i když to jestli může mnich nosit helmu nebo je spíše OT :-D

Re: Mnich

od Tarreb v 4.5.2010 13:29
Dobře, věřím Ti.
OT? No, myslím že to OT není.

Re: Mnich

od Carlos v 4.5.2010 15:50
Je pravda, že IWD2 bylo co do používání předmětů dost flexibilní, takže je to možné. V tom případě i helmy jsou zbroj. Netýká se to rukavic, bot a snad chráničů.

Re: Mnich

od PostTrauma v 4.5.2010 20:22
Helmy zbroj nejsou, pokud si pamatuju dobře.

Každopádně to poznáš snadno podle toho, že ti zmizí bonus z moudrosti k AC.

Stránka 1 z 1Všechny časy jsou v UTC + 2 hodiny [ Letní čas ]