Pár otázek na zamyšlení (dlouhé, spoilery)

Cesty Bezejmenného po sférách s jednou moc ukecanou levitující lebkou.
Stránky: Planescape: Torment

Moderátor: Sadako

Zan
Sigilan
Příspěvky: 4
Registrován: 3.5.2006 19:42
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zan »

Já si myslím, že kdyby zemřel tak, že by ho spálili na prach, tak by přece zmizel navždy, protože jeho tělo by bylo zničeno, TO by byl taky zničen a nezbylo by po něm nic, žádný posmrtný život. Stejně je to i s ostatními konci, jako když se podřeže dýkou v Pevnosti atd. Proto taky se nespustí outro, když ukončíte hru sebevraždou, protože prostě pak už Bezejmenný žádný posmrtný život nemá, takže žádné video s probuzením ve Válce Krve. Jedině, když se spojí s TO, tak může zemřít ''normálně'' a pokračovat v existenci na jiné sféře. To, že to bude v nižších sférách ještě Praktická inkarnace nemohla v době psaní instrukcí vědět :)
rostlinka
Sigilan
Příspěvky: 6
Registrován: 20.2.2007 23:07

Příspěvek od rostlinka »

vsechno sem to necet tak se to mozna bude podobat....

1.musis si uvedomit ze Nameless One je vzdycky nekym jinym buh vi co chtela inkarnace co napsala to poselstvi byla prakticka chtela moc...nepripoustela si ze by mohla umrit ale byla dusledna a doufala ze dalsi inkarnace bude pokracovat vtom co zacala...TO nechce TNO zabit ponevadz to neni v jeho moci...a hodna inkarnace ta puvodni se puvodne nechtela zase sjednotit...je v hlave TNO us od samotneho zrodu zacla litovat toho co udelala a zmenila svuj charakter nyni to teprv chce...

2.nepredpokladam ze inkarnace byli 4 inkarnaci bylo stovky ty tri proti kterym stojis jsou jen odrazy jsou to ty nejmocnejsi inkarnace i deionarra mluvila o tom ze nameless one zil mnoho zivotu a vyjimkou byli ty co prezili dyl nez par tydnu morte mluvil o inkarnaci ktera ho chtela narvat spatky do pilire nebo o blaznivy ktera si myslela ze je jeho lebka a honila ho po sihilu nes ji srazil vuz. proc TNO neztraci pamet proto vysvetleni neni...mozek us si zvyknul...fakt je ze neztraci a proto muze konecne najit posledni stopy k TO ktere za vami navic peclive zahlazuje a spojit se snim...aby sfery dal netrpeli...;)...myslim ze to byla odpoved na druhou i treti
Uživatelský avatar
Thanes
Sigilan
Příspěvky: 101
Registrován: 20.3.2006 15:58
Bydliště: Prague
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thanes »

Zan píše:Já si myslím, že kdyby zemřel tak, že by ho spálili na prach, tak by přece zmizel navždy, protože jeho tělo by bylo zničeno, TO by byl taky zničen a nezbylo by po něm nic, žádný posmrtný život. Stejně je to i s ostatními konci, jako když se podřeže dýkou v Pevnosti atd. Proto taky se nespustí outro, když ukončíte hru sebevraždou, protože prostě pak už Bezejmenný žádný posmrtný život nemá, takže žádné video s probuzením ve Válce Krve.
Když se podřeže dýkou v Pevnosti tak umře navždy kvůli tomu, že je odříznutý od sfér... Ne kvůli tomu, že se totálně rosekal 8-)
Odpovědět

Zpět na „Planescape: Torment“