Blbá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
Tak se to poslední dobou sere všechno. Místo natrženého svalu mi diagnostikovali Sudeckův syndrom. Projev některých místních inteligentů mi pak zase přinesl pochyby o určité kultuře v české republice a rozhodlilo mi to trochu náladu.
Sparta hraje tužku. Rozsypalo se mi auto. A přišli složenky a výpisi z účtu. Fakt super první týden v dubnu ;)
Sparta hraje tužku. Rozsypalo se mi auto. A přišli složenky a výpisi z účtu. Fakt super první týden v dubnu ;)
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak poslední tři dny se mi opradu daří - hlava mě bolí jak střep (Paralen nezabírá, deset jich sníst nesmím a Ibalginu bych se netknula ani vidlemi, tak si dělám jakýsi podezřelý čaj), takže smělé plány na tvůrčí činnosti odpadly jaksi do věčných lovišť, nesoustředím se už ani na mechanické klikání myší v BG. Jedno mé DVD obsahuje sice hezkou hru, ale hra zároveň obsahuje nějaký chybný soubor, takže si ji nejspíš nenainstaluji. Pokoušela jsem se půl dne uploadovat jeden soubor přes všechny možné stránky, dokonce jsem stáhla jakýsi program, leč stále mrtvo a program na stahování videí z youtube mi zrovna napsal, že jest "too busy." A to zdaleka není všechno. Mám chuť někomu šlápnout na krk.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Tak jsem se včera po srazu slušně odvázal, oslavil kamarádčiny narozky, nechal se zatáhnout do hip hopového klubu a nad ránem jsem se tradičně nechal okrást, když jsem už slušně zpitý usnul v tramvaji. Přišel jsem o mikinu, mobil a peněženku s doklady a mými poslednímy penězmi (cca 1500). Blbou náladu jsem z toho rozhodně dostal a moc mi jí nezvedli ani fízlové, co se mnou při ohlašování jednali jako s kriminálníkem. Trochu mě povzneslo, když jsem dnes hnán melancholickou absurdností toho všeho vypadl z domu a užil si příjemný prosluněný den pseudointelektuálního kavárenského povaleče. Udobřil jsem se s kamarádkou, od další, kterou jsem náhodou potkal, jsem se nechal pozvat na oběd (policejní protokol je mocnější než květina), zafilosoval s ní na nábřeží o podstatě bytí šlapacích lodiček, trochu se připil, zkurvil si plíce dvěmi krabičkami startek a vyprudil dva kámoše s víkendovými směnami v dvd půjčovnách. Teď tu ale sedim u kompu a vyžívám se ve svém splínu. Chm, docela vopruz...
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hmm, tak mne sa pototo vcerajsok... dva tyzdne dozadu som si povedal, ze spravim party... nu, tak sme vstko prichystali, strasne sa s kamaratom tesili, najma na neznejsiu polovicku osadenstva ... ale vsetko sa dosralo...
polovica ludi mala iste zaludocne problemy, druha sa nudila... konecne som uz lezal v posteli s jednou velmi milou devuskou, a ked som zaspal, snivalo sa mi nieco zle, lebo z nej strhol paplon, vraj som na nu krical zo sna... a vraj som jej potom vytrhol aj vankus... a potom to vzdala a isla spat vedla... ja viem nieje to nic xtra zle, ale mne to dokazalo pokazit cely den... ale to su len prblemy jedneho vyhuleneho pubertiaka ...
plus mi nenormalne dokazalala pokazit naladu fotrikova "priatelka"... jedna sa o mojho potencialneho surodenca a o potrat cize mi toto dokazalo pokazit naladu vecer pred tym, a potom sa to uz viezlo... nemohli sme nijak zadovazit pijatiku, cize sme kupili nejake kktiny
ani sa mi nechce pisat co vsetko sa mi dosiera v zivote, lebo toto je len kvapka
polovica ludi mala iste zaludocne problemy, druha sa nudila... konecne som uz lezal v posteli s jednou velmi milou devuskou, a ked som zaspal, snivalo sa mi nieco zle, lebo z nej strhol paplon, vraj som na nu krical zo sna... a vraj som jej potom vytrhol aj vankus... a potom to vzdala a isla spat vedla... ja viem nieje to nic xtra zle, ale mne to dokazalo pokazit cely den... ale to su len prblemy jedneho vyhuleneho pubertiaka ...
plus mi nenormalne dokazalala pokazit naladu fotrikova "priatelka"... jedna sa o mojho potencialneho surodenca a o potrat cize mi toto dokazalo pokazit naladu vecer pred tym, a potom sa to uz viezlo... nemohli sme nijak zadovazit pijatiku, cize sme kupili nejake kktiny
ani sa mi nechce pisat co vsetko sa mi dosiera v zivote, lebo toto je len kvapka
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Zrovna včera jsem slyšel čupr story.
Chlápek byl v práci a najednou si ho telefonem volají, že má na vrátnici návštěvu. A prej exekutoři. Chlapíkovi zatrnulo a jal se klusat z podniku.
Páni ex mu natvrdo sdělili, že má do půl hodiny sehnat a zaplatit 13,5 litru a ať si to udělá jak chce, jinak se mu nabouřej do bytu a seberou mu 3x víc věcí. A to vše bez asistence policie. Chlápek poklesl v kolenou a začal po všech čertech shánět prachy. Nakonec je sehnal a zaplatil.
A že nevíte co provedl?
Před deseti lety nezaplatil pokutu za černou jízdu v MHD.
Takže nevyléčitelní černoši, bacha na ně. MHD maj dlouhý prodlevy, ale i dlouhý prsty.
Chlápek byl v práci a najednou si ho telefonem volají, že má na vrátnici návštěvu. A prej exekutoři. Chlapíkovi zatrnulo a jal se klusat z podniku.
Páni ex mu natvrdo sdělili, že má do půl hodiny sehnat a zaplatit 13,5 litru a ať si to udělá jak chce, jinak se mu nabouřej do bytu a seberou mu 3x víc věcí. A to vše bez asistence policie. Chlápek poklesl v kolenou a začal po všech čertech shánět prachy. Nakonec je sehnal a zaplatil.
A že nevíte co provedl?
Před deseti lety nezaplatil pokutu za černou jízdu v MHD.
Takže nevyléčitelní černoši, bacha na ně. MHD maj dlouhý prodlevy, ale i dlouhý prsty.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
promlčecí lhůta je samozřejmě mnhoem kratší, problém je, že když oni djaí platební rozkaz a Ty nereaguješ, tak máš smůlu...sevencreature píše:Eh, není náhodou 10 let promlčecí lhůta?Tokkar píše:Před deseti lety nezaplatil pokutu za černou jízdu v MHD.
nevěřili byste, kolik lidí zkouší durhé žalvoat platebním rozkazem a když je podán odpor, tka berou návrh zpět...je to zdarma a když to náhodsou projde, tak jsou v balíku...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."