Stížnosti na všechno II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Stěžuji si na svou kapsičku na krk, která vždy zmizí a když už si zoufám, neb v ní nosím všechny doklady, objeví se na vysloveně trapném místě a přímo na očích rodičům, kteří to vždy okomentují slovy: "Kdyby byla na svém místě..." atd.
Dneska se mi to stalo zas. :-?
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Nestěžuj si. Mě se podobné věci stávají už 42 let. A tak pravidelně hledám brýle - to je velmi obtížné, bo bez nich netrefím do futer.Pak hledám klíče-od vozu a pokud najdu je nemám ty druhé od bytu a práce. Občas si to prohodí a zase je co dělat.

Nějaké ty kapsičky jsou banalita. Ale u Tebe se to může ještě zlepšit. U mě už jenom zhoršit.

A výroky rodičů? Bratře v problému co já se naposlouchal výroku: "Kdybys to měl na svém místě, našel bys to i po tmě." Vždy mě mohl trefit šlak.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Stěžuji si na to že zítra musím vstávat ve 4 ráno :cry:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Neferit Sr. píše:Bratře v problému co já se naposlouchal výroku: "Kdybys to měl na svém místě, našel bys to i po tmě." Vždy mě mohl trefit šlak.
Heh, některé věci se nemění.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Cozzinnni
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Neferit sr.: No jo no, Murphyho neobelstíš :-)
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Neferit Sr.
Sigilan

Adieu - máš pravdu. Musím se zeptat Neferit či Kebuláka jestli je taky tak prudím. :twisted:

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Neferit Sr. píše:Adieu - máš pravdu. Musím se zeptat Neferit či Kebuláka jestli je taky tak prudím. :twisted:
Tak na tohle z bezpečnostních důvodů odmítám odpovídat :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Panebože, takové ichtyly, jaké máme u nás ve firmě aby jeden pohledal :-? ...dnes nám oznámili, že volno jež slibovali na pondělí30 nebude a aby nám to nebylo líto, půjdeme do práce i 1.5. kruci (oslavíme svátek práce prací) :-? :-? :-?
ale já ten důvod znám...mají strach z toho, co bych letos zase mohla vykumštovat na petrákách - tak je to... :cry: 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Sirine - a co Vám dají jako kompenzaci?

Já si stěžuji na popeláře, kteří nejsou s to pochopit, že ve vyhrazeném jízdním pruhu pro autobus nemají co dělat se svou neobjetelnou bestií...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Vallun píše:Sirine - a co Vám dají jako kompenzaci?

Já si stěžuji na popeláře, kteří nejsou s to pochopit, že ve vyhrazeném jízdním pruhu pro autobus nemají co dělat se svou neobjetelnou bestií...
-dají nám prý náhradní volno další pondělí...- :-?
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Neferit Sr.
Sigilan

To já jsem naštvaný že musím se sigil srazu v neděli odjet, být v pondělí v práci, abych dochystal věci na ISO a pak zase v pondělí večer pojedu aspoň na zbytek sigilu. :evil:

A to jen proto, že jsem skoro 10 dní marodil a musel jsem posunout termíny. Jsem vzteklý. Asi praštím dveřma. :twisted:

Cozzinnni
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Stěžuji si na svou matku, která mi kvůli tomu, že jsem si nevybalil krosnu z výletu do Práglu (vlastně vybalil, ale tím stylem, že jsem jí vysypal v předsíni a nechal to tam ležet. Nedobrovolně, zapomněl jsem :anxious: ) dala týdenní BAN na kompa, takže jsem odkázán na školu :-?
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Stěžuji si na Římana (ministra průmyslu a obchodu), dal jsem mu termín do 16.4. ale připomínky poslal až včera, navíc zcela fantasmagorické... přičemž 17.4. mi jeho kabinet i legislativní dobor řekli, že to bude bez připomínek...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Stěžuju si na tu stupidní hodinu češtiny navíc, kterou jsme nuceni každých 14 dnů podstupovat - je to zbytečné, akorát nás o hodinu dýl drží ve škole. Naše matka třídní se asi ve čtvrtky nudí a tak vymýšlí kraviny :evil:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
SneZhulak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SneZhulak »

Stěžuju si na mou ruku co mi napuchla po tom, co sem celej majáles mlátil do bubnu. (a stejně to pak byl trapas)
težko pochopit, že chápu vše, protože mi nezbýva nic jiného než nechápát nic
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“