Stížnosti na všechno II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuji si na svou kapsičku na krk, která vždy zmizí a když už si zoufám, neb v ní nosím všechny doklady, objeví se na vysloveně trapném místě a přímo na očích rodičům, kteří to vždy okomentují slovy: "Kdyby byla na svém místě..." atd.
Dneska se mi to stalo zas.
Dneska se mi to stalo zas.
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Nestěžuj si. Mě se podobné věci stávají už 42 let. A tak pravidelně hledám brýle - to je velmi obtížné, bo bez nich netrefím do futer.Pak hledám klíče-od vozu a pokud najdu je nemám ty druhé od bytu a práce. Občas si to prohodí a zase je co dělat.
Nějaké ty kapsičky jsou banalita. Ale u Tebe se to může ještě zlepšit. U mě už jenom zhoršit.
A výroky rodičů? Bratře v problému co já se naposlouchal výroku: "Kdybys to měl na svém místě, našel bys to i po tmě." Vždy mě mohl trefit šlak.
Nějaké ty kapsičky jsou banalita. Ale u Tebe se to může ještě zlepšit. U mě už jenom zhoršit.
A výroky rodičů? Bratře v problému co já se naposlouchal výroku: "Kdybys to měl na svém místě, našel bys to i po tmě." Vždy mě mohl trefit šlak.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak na tohle z bezpečnostních důvodů odmítám odpovídatNeferit Sr. píše:Adieu - máš pravdu. Musím se zeptat Neferit či Kebuláka jestli je taky tak prudím.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Panebože, takové ichtyly, jaké máme u nás ve firmě aby jeden pohledal ...dnes nám oznámili, že volno jež slibovali na pondělí30 nebude a aby nám to nebylo líto, půjdeme do práce i 1.5. kruci (oslavíme svátek práce prací)
ale já ten důvod znám...mají strach z toho, co bych letos zase mohla vykumštovat na petrákách - tak je to...
ale já ten důvod znám...mají strach z toho, co bych letos zase mohla vykumštovat na petrákách - tak je to...
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
-dají nám prý náhradní volno další pondělí...-Vallun píše:Sirine - a co Vám dají jako kompenzaci?
Já si stěžuji na popeláře, kteří nejsou s to pochopit, že ve vyhrazeném jízdním pruhu pro autobus nemají co dělat se svou neobjetelnou bestií...
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Neferit Sr.
- Sigilan
To já jsem naštvaný že musím se sigil srazu v neděli odjet, být v pondělí v práci, abych dochystal věci na ISO a pak zase v pondělí večer pojedu aspoň na zbytek sigilu.
A to jen proto, že jsem skoro 10 dní marodil a musel jsem posunout termíny. Jsem vzteklý. Asi praštím dveřma.
A to jen proto, že jsem skoro 10 dní marodil a musel jsem posunout termíny. Jsem vzteklý. Asi praštím dveřma.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
- Cozzinnni
- Sigilan
- Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuji si na svou matku, která mi kvůli tomu, že jsem si nevybalil krosnu z výletu do Práglu (vlastně vybalil, ale tím stylem, že jsem jí vysypal v předsíni a nechal to tam ležet. Nedobrovolně, zapomněl jsem ) dala týdenní BAN na kompa, takže jsem odkázán na školu
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuju si na tu stupidní hodinu češtiny navíc, kterou jsme nuceni každých 14 dnů podstupovat - je to zbytečné, akorát nás o hodinu dýl drží ve škole. Naše matka třídní se asi ve čtvrtky nudí a tak vymýšlí kraviny
http://gh.ffshrine.org?r=23256