Neverwinter Nights 2
Moderátor: sevencreature
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
monkey grip ber vsetkymi desiatimi! ja som mal s paladinom monkey grip, nejake bonusy na dve zbrane a v pravej ruke halapartna a v lavej kladivo boha RA(alebo tak nejak), vies aka to bola masakra?
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, jak moc dobrá hra je NWN 2, když se na ni teď s odstupem díváte?
Stojí za těch 800,- Kč (proklatý Direct2Drive, který odmítá většinu her prodávat do zahraničí - parchanti - jak by řekl Cartman), za které se teď prodává nebo se vyplatí spíše počkat? Co replayabilita a případné moduly?
EDIT: To tu nikdo z lidí, co NWN 2 hráli, tuhle hru nekoupil (Vampirii "radši bych si nechala amputovat obě nohy, než bych utratila korunu za hru" vynechávám )
Stojí za těch 800,- Kč (proklatý Direct2Drive, který odmítá většinu her prodávat do zahraničí - parchanti - jak by řekl Cartman), za které se teď prodává nebo se vyplatí spíše počkat? Co replayabilita a případné moduly?
EDIT: To tu nikdo z lidí, co NWN 2 hráli, tuhle hru nekoupil (Vampirii "radši bych si nechala amputovat obě nohy, než bych utratila korunu za hru" vynechávám )
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
drake127: Hmm, a nevíš, proč má Direct2Drive tu podivnou politiku neprodávání většiny titulů mimo USA? Steam je na tom podobně AFAIK
Má to něco společného s dohodou s distributory nebo je tu problém VAT?
Protože bych tam nakupoval velmi rád - i za předpokladu, že by byly ceny stejné jako jinde.
Má to něco společného s dohodou s distributory nebo je tu problém VAT?
Protože bych tam nakupoval velmi rád - i za předpokladu, že by byly ceny stejné jako jinde.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Bah bez té CZ je to fakt bída že já se neučil ANG, i když se prokoušu dějem a Q tak mě uniká to nejlepší...interakce :( jinak mě to jede obstojně
CPU Athlon 1,66 Ghz, 2300 RAM, Saphirre X1650 Pro 512 RAM. Hlavně mě ta pařba docela baví...a IMHO uplně super je impletace sub-ras a možnost buildění 4 povolání...
Mám tam wiznu v Neverwintru, ale nechci hrát dál, raději si počkám na CZ, pze kdybych hrál dál a CZ vyšla tak by se mě to potom nechtělo rozjíždet znovu a ze hry bych měl ho*no :P
CPU Athlon 1,66 Ghz, 2300 RAM, Saphirre X1650 Pro 512 RAM. Hlavně mě ta pařba docela baví...a IMHO uplně super je impletace sub-ras a možnost buildění 4 povolání...
Mám tam wiznu v Neverwintru, ale nechci hrát dál, raději si počkám na CZ, pze kdybych hrál dál a CZ vyšla tak by se mě to potom nechtělo rozjíždet znovu a ze hry bych měl ho*no :P
...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Přeji příjemné čekání. Na češtině se přestalo pracovat a skutečně to nevypadá, že by kdy vyšla.Bhaall píše:Mám tam wiznu v Neverwintru, ale nechci hrát dál, raději si počkám na CZ, pze kdybych hrál dál a CZ vyšla tak by se mě to potom nechtělo rozjíždet znovu a ze hry bych měl ho*no :P
BTW už se velmi těším na datadisk. Thay a Rashemen - to tu ještě nebylo.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Vím, že se na ni nepracuje...ale třeba se na mě usměje Beshaba nebo jiné božstvo...za kousek mé duše...hmm co? :PAdieu píše:Přeji příjemné čekání. Na češtině se přestalo pracovat a skutečně to nevypadá, že by kdy vyšla.Bhaall píše:Mám tam wiznu v Neverwintru, ale nechci hrát dál, raději si počkám na CZ, pze kdybych hrál dál a CZ vyšla tak by se mě to potom nechtělo rozjíždet znovu a ze hry bych měl ho*no :P
BTW už se velmi těším na datadisk. Thay a Rashemen - to tu ještě nebylo.
Preklad na NWN2 sa možno časom rozbehne na slovenciny.com /niečo sa tam sem-tam šuchne.../
NWN1 rád nemám, ale NWN2 je povinnosťou pre BG pozitívnych.
Onedlho vyjde datáč a človek nebude musieť sťahovať tie "obr" patche na verziu 1.06...
NWN1 rád nemám, ale NWN2 je povinnosťou pre BG pozitívnych.
Onedlho vyjde datáč a človek nebude musieť sťahovať tie "obr" patche na verziu 1.06...
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.alchemywebsite.com/
http://totalwar.herniweb.cz/news.php
http://www.alchemywebsite.com/
http://totalwar.herniweb.cz/news.php
Nj tam to překládají psali to u Adama na fóru, ale mají přeloženo myslim 1%