Lineage II

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Elerias
Sigilan
Příspěvky: 1
Registrován: 28.1.2007 14:23

Příspěvek od Elerias »

Yoshi Snipo píše:
Merguth píše:
Yoshi Snipo píše:No vida! Takze ono ten kod si kupit MUSIS ak ces hrat na ofiku! A si myslis ze predaj toho kodu sa nezapocitava do tej stranky, ktoru si sem dal?
:roll: :-P
Jo zapocitava, ale jeden človek = jeden kód a máš imo jedno jestli si ho koupíš v krabici nebo přes internet. Prostě kdo neni línej tak si cca za 500kč skočí do obchodu pro krabici s hrou. A kdo je línej tak si hru stáhne přes internet a kód si koupí online za cca 1000kč. Prostě je to furt prašť jak uhoď.
Ano, ale pise sa tam, ze su to pocty predanych hier, ktore mali na "obalke" napisany dany nazov. Takze sa Lineage ratalo ako 7 hier, aj ked su zakladne len 2.
Jakych 7 her? Kazdy chronicle je jen update a nikdo si ho nemusi kupovat..kazdej kdo l2 hraje ho ma zadarmo. Kdybys ted zacinal tak na krabici sice bude chronicle 5 ale stejne dobre by tam mohlo bejt Lineage 2 verze 1,5. At si koupis jakoukoliv krabici ci kod dostanes stejnej chronicle. Tj pokud ted najdes v obchode L2 chronicle 3 krabici tak se stejne updatne na aktualni C5..tj jedna koupena krabice na jednoho hrace stejne jako wow. A btw L2 hraje stale este vic lidi nez WoW.

WoW ma vyhodu ze je od blizzardu a tezi ze slavy W3. Jinak podprumerna grafika (technicke zpracovani...textury se nekomu libit muzou a nekomu ne ale engine stoji za hovno...jestli chcete videt super grafiku zkuste eq2), lehká hratelnost, malá rozmanitost...proste mainstream aby to mohl hrat uplne kazdej a casem nuda. L2 je na druhou stranu zas az moc hardcore v narocich na cas a stale stejnym expenim. Navic ale pridava klanovou politiku na vysoky urovni a rivalita mezi hracema tomu dava uplne jinej rozmer. Ve vysledku ty hry sou uplne jiny. Obecne WoW se hraje ale Lineagem se zije;) (i se vsema kladama a zaporama toho souslovi)
Uživatelský avatar
Merguth
Sigilan
Příspěvky: 11
Registrován: 26.11.2006 18:27
Bydliště: Praha

Příspěvek od Merguth »

Elerias píše:... ale Lineagem se zije;) (i se vsema kladama a zaporama toho souslovi)
njn, bohužel :-D :-D :-D občas začínám zapomínat na Real Word :-( potřebuju pauzu...


Jinak agree, to sem se tu snažil vysvětlit. 7 her je kokotina. je jedno jestli je chronicle 1, nebo milion. Furt je to jedna a ta samá hra co se ti updatuje. Třeba jako antivir, ten se ti taky updatuje aby byl aktuální, ale když si koupíš v obchodě novej tak je samozřejmě v nový verzi, a ne ve starý. Ale co se týče jeho prodeje tak je to furt jeden a ten samej program. To samý Lineage. :-)
Sorcerer lvl72+ ; official L2 server Hindemith
pfff vzali mi obrazek :D
http://img149.imageshack.us/img149/5635/podpis2nz6.jpg
Uživatelský avatar
Yoshi Snipo
Sigilan
Příspěvky: 245
Registrován: 4.10.2005 6:05
Bydliště: Stormrage Barrow Dens
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yoshi Snipo »

Elerias píše:WoW ma vyhodu ze je od blizzardu a tezi ze slavy W3. Jinak podprumerna grafika (technicke zpracovani...textury se nekomu libit muzou a nekomu ne ale engine stoji za hovno...
Moc odvazne, vzhladom na to, ze porovnavame WoW a Lineage. Co som kukal screeny a videjka tak lineage nieje ziadna slava ak to beres z tohto pohladu. Engine je na dost dobrej urovni, a hovorit ze tazi z Warcraftu ... to tazi 2 roky mi chces povedat? Jedna hra tazi uz 2 roky z W3??? Ked je to take hovno, tak preco je teda stale hrana a ospevovana?
lehká hratelnost,
Vies, ono je to pre vsetkych hracov a nie iba pre tych hardcore, ci to nevies stravit? To potrebujes, aby MMO bola hardcore? Mno, ako myslis. Ono WoW sa da hrat aj hardcore stylom aj oddychovym stylom. Co je na tom zle, to nepochopim nikdy.
malá rozmanitost...
Z tohto usudzujem, ze nevies o com hovoris. V com je ta mala rozmanitost? Rozdiely medzi povolaniami a profesiami su moc velke na to, aby si si dovolol povedat, ze je to malo rozmanite. A to nepreberame prostredia a mob.
proste mainstream aby to mohl hrat uplne kazdej a casem nuda. L2 je na druhou stranu zas az moc hardcore v narocich na cas a stale stejnym expenim.
Casem nuda ... tuto vetu ti momentalne neguje niekolko milionov stalych hracov WoWu.
Navic ale pridava klanovou politiku na vysoky urovni a rivalita mezi hracema tomu dava uplne jinej rozmer. Ve vysledku ty hry sou uplne jiny. Obecne WoW se hraje ale Lineagem se zije;) (i se vsema kladama a zaporama toho souslovi)
Teraz si trafil uplne vedla. Povedat ze wowkom sa nezije je ako povedat, ze lineage je hra pre jedneho hraca a neda sa hrat cez internet. Prid ma pozriet na RP server niekedy. Ze tam Warcraft nezijeme ale sa hrame ...


Mno a na zaver ... vazne je WoWko take zle?

Kód: Vybrat vše

The top-ten Best Selling PC games of 2006 include:

(Best-selling PC games by units sold)
1. World of Warcraft–Vivendi Games
2. The Sims 2–Electronic Arts
3. The Sims 2: Open For Business Expansion Pack–Electronic Arts
4. Star Wars: Empire At War–LucasArts
5. The Sims 2: Pets Expansion Pack–Electronic Arts
6. Elder Scrolls IV: Oblivion–Take-Two Interactive
7. Age of Empires III–Microsoft
8. The Sims 2: Family Fun Stuff Expansion Pack–Electronic Arts
9. Civilization IV–Take-Two Interactive
10. The Sims 2: Nightlife Expansion Pack–Electronic Arts 
zdroj: http://www.videogamesblogger.com
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish
Uživatelský avatar
AlmSiVi
Sigilan
Příspěvky: 579
Registrován: 29.11.2005 8:20
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Elerias: Měl bych jenom takovej malej dotaz. Když WoW tak strašně kritizuješ, hrál si ho vůbec někdy? Z toho co tady píšeš to tak moc nevypadá.
Uživatelský avatar
Jab
Sigil Team
Příspěvky: 3603
Registrován: 24.9.2005 23:01
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Tahle hra má minimálně dobře zvládnuté animace. Resp. právě po stránce technického provedení, ale tak už to u tohohle národa bývá.
Těžko posoudit, které online RPG je nejlepší. Žádné jsem totiž nehrál.
Ač trochu láká ten guild wars, kde alespoň není třeba platit poplatky. :-)
Uživatelský avatar
Mecker
Sigilan
Příspěvky: 732
Registrován: 2.5.2006 16:16
Bydliště: Forgotten Realms
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker »

Jab píše: Ač trochu láká ten guild wars, kde alespoň není třeba platit poplatky. :-)
Jo Guild wars jsem chvíli zkoušel u známého a hra je celkově velmi povedená, leč nemá příběh. Dobrý je že tam musíš mít tým aby ses někam dostal. Dá se i vyzkoušet 10 hodinová zkušební verze, která je zadarmo.
Uživatelský avatar
Arian
Lim-Lim
Příspěvky: 2147
Registrován: 28.9.2005 20:11
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Nehraje tady někdo čistě náhodou na serveru Gamepark.cz?
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“