Takže inkriminovaní, nechť si řeší věci s Tokkarem či Ajantisem

Jinak, světe div se, dnes jsem jen tak na blind prodal dva hrnky nad původní objednávku

Mám tu jednu bohužel ne moc kvalitní fotku:

Moderátor: yenn
Uh, nerozumiem... Co pomenit?xRage píše:hmm, ono s ellesarom by som mohol pomenit... niekedy cez leto sa bude vyskytovat v zlatych moravciach(nitra), cize zajst niekam do ziliny abo tak nejak by uz nebol problem
taa ze jeden harcek by si mi dal, a ja by som ti za neho pripadne zaplatilElessar píše:Uh, nerozumiem... Co pomenit?xRage píše:hmm, ono s ellesarom by som mohol pomenit... niekedy cez leto sa bude vyskytovat v zlatych moravciach(nitra), cize zajst niekam do ziliny abo tak nejak by uz nebol problem
Budeš to moc alespoň nosit jako noční košili.Vanda píše:Vlasák: No pro mě je všechno velké, co je větší než S.![]()
S barvou hrníčku váhám, ale možná bude nejlešpí ten bílý nebo kouřový nebo jaký to vlastně je.
Teď už jenom dokoupím nějakou historickou knížku o válce a mám vánoce pro bráchu vyřešený.
Aha, já myslela, že Frozen se říká tomu tmavému, co už mám. Tak to je škoda, ten modrý je pěkný, ale je dost podobný tomu mému černému, ale furt je míň podobný než ten černý.Jab píše: Budeš to moc alespoň nosit jako noční košili.![]()
Frozen už není. Ze zbývajících doporučuji ten modrý. Mám jej i s froznem a oba se mi líbí. Byť ten modrý možná i o něco více.