Kód: Vybrat vše
http://members.cox.net/dave.caspermeyer/
Moderátor: Vallun
Kód: Vybrat vše
http://members.cox.net/dave.caspermeyer/
Já to spíš myslel tak,že aby se druid mohl stát velmistrem magie těla, tak by musel mít v dané dovenosti např. 15 bodů místo 12ti, kterés tačí kelrikovi, a musel by zaplatit nějaké zlato (což je ale dosti malá překážka), navíc, případně splnit nějaký pomocný úkol, to by nepostrádalo určitou logiku - a oslabení by byli nepřímo...klaymen píše:ako hovori Vallun - mohli by sa to naucit, ale napr. za cenu ze by boli slabsi v inej oblasti, napr. v zbraniach, alebo zbrojach, lebo si myslim ze je blbost, ze by niekto mohol byt velmajstrom vo viacerych veciach naraz, napr. magii a boji.
To je docela tvrde pravidlo:) se domnívám,že by s tím nebylo téměř lze dohrát MM7, kdyby každá postava měla jen jedno GM:) - tedy dohrát by to samozřejmě šlo, ale bylo by to podstatně těžší:)klaymen píše:co si sam tvorim pravidla na RPG ala Draci Doupe, tak tam sa postava moze naucit cokolvek podla uvazenia, ale najvyssieho stupna v danom odvetvii moze dosiahnut len v jednej schopnosti, teda si musi urcit priority, vo vsetkom co viem sa neda byt ten najlepsi
takto to vyzera byt naozaj tvrde pravidlo, ale ono je to trochu zlozitejsie na vysvetlenie, to by som sem musel vypisat aspon cast z tych pravidiel, aby si vedel ako to cele funguje (alebo skor ako by som chcel aby to fungovalo)Vallun píše:To je docela tvrde pravidlo:)
dobrá, to máš Ty raději, my to azse třeba vidíme jinak. A většinou je to v Enrothu stanoveno dle povolání, tak jak je to klasické pro 99% pravidel fantasy her:)magnus píše:mně v zásadě vadí ten váš přístup jako že druid je někdo, kdo umí tohle a paladin zase někdo, kdo umí něco jiného.. daleko radši mám systémy, kde nejsou povolání (která sama o sobě omezují postavy), ale spíše systém dovedností a je na hráči, kterou cestou se v něm vydá
což je jen na škoduVallun píše: A většinou je to v Enrothu stanoveno dle povolání, tak jak je to klasické pro 99% pravidel fantasy her:)
magnus píše: sakra, to jsem tady jenom já, kdo má úplně odlišné názory na pár věcí?
už mě to začíná štvát, jak tady argumentuje, že jste většina a tudíž máte pravdu
budu si muset dát pohov od tohodle fora