PISS 4 - obecná diskuze
Moderátor: yenn
PISS 4 - obecná diskuze
PISS se pomalu blíží, dotazy se množí a já mám dnes takřka poslední den, kdy na to s čistou hlavou můžu reagovat. Kromě termínu zatím není zajištěné NIC
Mám v rukávu jednoho žolíka v podobě ubytování ve Zruči nad Sázavou (celkem blízko od Prahy) - zavolám tam, poptám se. Co vím ze zkušenosti z jiné akce, personál je tam Šplíchalovsky flexibilní. Ale jedná se o chatky (ala Radíkov) a nemám tucha, jak to tam bude na konci října vypadat (topení atp.) http://rakosi.zruc.info/
V následujících dvou týdnech se ale nestíhám starat o žádné další hledání, takže iniciativě kohokoliv se meze nekladou - kdo o něčem kolem Prahy ví, zná, doporučuje, ať se ozve - a kdo chce hledat na vlastní pěst, taky může
Jinak během chvíle nahodím nástřely témat týkající se her a přednášek...
Mám v rukávu jednoho žolíka v podobě ubytování ve Zruči nad Sázavou (celkem blízko od Prahy) - zavolám tam, poptám se. Co vím ze zkušenosti z jiné akce, personál je tam Šplíchalovsky flexibilní. Ale jedná se o chatky (ala Radíkov) a nemám tucha, jak to tam bude na konci října vypadat (topení atp.) http://rakosi.zruc.info/
V následujících dvou týdnech se ale nestíhám starat o žádné další hledání, takže iniciativě kohokoliv se meze nekladou - kdo o něčem kolem Prahy ví, zná, doporučuje, ať se ozve - a kdo chce hledat na vlastní pěst, taky může
Jinak během chvíle nahodím nástřely témat týkající se her a přednášek...
Jo, a ještě - protože se zatím přesně neví, kde se sraz bude konat, zatím ještě nevypisuji žádné závazné přihlášky.
Ale aby byla představa, jaká bude účast - třeba pro případné vyjednávání s penziony, dejte do tématu PISS 4 - KDY? vědět, že říjnový termín se vám hodí a že přijede (+ případně nějaké komentáře, co by vám to mohlo zhatil). Kdo už tam psal, že v říjnu přijede, psát znovu nemusí. Důležité je, aby každý, kdo v říjnu přijet hodlá, to tam dal najevo příspěvek, ze kterého to bude evidentní.
Ale aby byla představa, jaká bude účast - třeba pro případné vyjednávání s penziony, dejte do tématu PISS 4 - KDY? vědět, že říjnový termín se vám hodí a že přijede (+ případně nějaké komentáře, co by vám to mohlo zhatil). Kdo už tam psal, že v říjnu přijede, psát znovu nemusí. Důležité je, aby každý, kdo v říjnu přijet hodlá, to tam dal najevo příspěvek, ze kterého to bude evidentní.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Evidentně nejsi jedním z těch, co v chatkách přespávali na prvním pissu, protože kdybys byl, mluvil bys zcela jinak. Vím, že pokud nic jiénoho nebude, mám smůlu, ale takhle jsem proti jakémukoli přístřeší bez topení.Tafif píše:Tohle ubytování vypadá docela dobře. Pokud tam jě nějaká velká společenská místnost, tak bydlení na chatkách mi nepřijde jako problém. Stejně by se v nich jen spalo, případně hrály hry.
Navíc už teď je dost zima a co teprve na konci října .
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
... a noci jsou chladné? To abych si vzal teplé spodní prádlo...
Já jsem taky pro Bo jestli bude pokračovat tohle počasí tak na 4.PISS bude 20 pod nulou...AlieN píše:a navíc velká uzavřená budova je pro potřeby pissu vhodnější
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...