Mass Effect
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature: Tezko rict, jak pisu, hral jsem to zatim jen 6 hodin a jsem stale skoro na zacatku, takze narocnejsi sceny asi teprve jeste prijdou ... z toho, co jsem zatim prosel musim rict, ze framerate neni takovy, jak jsem u konzoli zvykly, ale kdyz nejaka hra bezi stejne na PC, tak si na framerate rozhodne nestezuju.
Vic mi vadi obcasne docitani textur, ve vetsine pripadu je to v pohode, ale jsou i chvilky, kdy je to neprijemne ... podobny problem mely treba Gears, ale tam to bylo lepe zamaskovano.
Ale jak pisu, dojmy jsou zatim dost kladne :)
Vic mi vadi obcasne docitani textur, ve vetsine pripadu je to v pohode, ale jsou i chvilky, kdy je to neprijemne ... podobny problem mely treba Gears, ale tam to bylo lepe zamaskovano.
Ale jak pisu, dojmy jsou zatim dost kladne :)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
soude podle predchozich vytvoru BioWare to na PC stejne vetsine lidi bude pri podobnem vzhledu cukat jeste vic ... hlavni problem je, ze piratstvi na PC pri soucasnem vydani poskozuje i konzolove prodejesevencreature píše:Něco na tom bude - v diskusích už jsem narazil na dost lidí, kteří čekají na PC verzi jako na smilování, protože je silně štvou grafické problémy na XBOXu, hlavně když hrají v 1080p
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To je dost dobre mozne, ale kdyz jsem si tam dal nejake rozumne rozliseni, nejake rozumne hodnoty AA, AF a par efektu, tak to dokazalo obcas skubnout i na me x1600 ... JE bylo podobne a preneslo si na PC i nektere zvyky z Xboxove verze jako zastaveni a nacitani dat uprostred lokace (coz mi vzhledem k tomu, ze ma me PC celkem asi tak 20x vic pameti nez puvodni Xbox, neprislo tak uplne v poradku)sevencreature píše:Hmm, no JE jsem nehrál, ale KotOR běhal bez problémů na pravěkých strojích Pravěký stroj je Sempron s Radeonem 7000 nebo tak nějak (už ani nevím, jak se jmenoval).
Ale uvidime, treba na to EA nasadi nejake dobre lidi ... s UE3 nektera jejich studia pracuji - bezi na nem treba MoH: Airborne, Army of Two nebo Dead Space (i kdyz posledni dve take jeste nejsou ohlasene pro PC)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hry primo od Epicu jsou v tomhle celkem v pohode, jinak zalezi hrozne moc na konkretni hre a na konkretnich lidech, kteri hru delaji...sevencreature píše:UE3 by na PC neměl být problém (jako s každým jiným UE - vždycky to byly jedny z nejméně náročných her, pokud si vzpomínám).
EDIT: Dohrano (Podle savu pres padesat hodin. Kolik jsem s tim skutecne stravil casu, to nemam predstavu. Ale me hry vetsinou trvaji dele nez ostatnim, takze to cislo neni moc smerodatne. Na druhou stranu mi tam jeste nejaky nesplneny sidequest urcite zbyl.)
Abych to poradne zhodnotil, na to je asi jeste moc brzo, ale kazdopadne je to hra, ktera se mi libila moc, a to je dulezite..
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mass Effect
http://www.games.tiscali.cz/news/news.a ... 5550&r=top - „překvapení“.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]