Oblíbená NPC, vaše družina...
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oblíbená NPC, vaše družina...
Ajantis - vdaka, uz som ju nasiel, nevedel som, ze sa da zist do tych jam...
Mám jednu otázku, kam odešla Viconie, když se mi pověst zvýšila, a jak jí nějak nedrasticky snížit, zkoušel sem (podle některých rad zde) zabít žebráka ve slumu, ale spadla mi rovnou o 10, což neni zase až tak super....
Mrtvej elf, dobrej elf :D
Rangers and hampsters everywhere :D
Re:
Obvykle tam stává - ale možná záleží na tom, jak se s ní rozloučíš ve Vládní čtvrti(?).Ajantis píše:Nestojí u vchodu do hrobky v nejzápadnější části Hřbitova? Kousek na západ od otevřeného hrobu.Tho0or píše:Mám jednu otázku, kam odešla Viconie...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Katie
- Sigilan
- Bydliště: Close to you... lurking in the shadows... watching your every move
- Kontaktovat uživatele:
Mam pocit, ze kdyz odejde kvuli reputaci, tak pak uz nestoji nikde, proste zmizi...
A nevim jestli je to nedrasticky, ale povest snizis o 2 premenou na Slayera.
A nevim jestli je to nedrasticky, ale povest snizis o 2 premenou na Slayera.
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Katie - on ale este v tej faze hry zrejme nema schopnost premienat sa na slayera...
U hrobky nestojí, ve vládní čtvrti sem ještě nebyl, zkusim to... Ale bojim se toho , že opravdu odešla už napořád, řikala něco o tom, že se sejdeme už jenom v boji.... Docela mi to štve, byla slušně napakovaná vybavením....
Katie: Lucates má pravdu sem ještě na začátku, takže slayera ještě ze sebe udělat neumim....
Děkuji všem za pomoc...
Katie: Lucates má pravdu sem ještě na začátku, takže slayera ještě ze sebe udělat neumim....
Děkuji všem za pomoc...
- Lucates
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
a nemas nejaky save, kde ju este mas? Pre taketo pripady je dobre robit si viac saveov...
Lucates:
Znáš takovej ten pocit, kdy se ti všechno daří a běhá bez problému, pak tě sejmou a ty zjistíš, že sis 2 hodiny nedělal save............ Bohužel se mi to stává moc často, a už sem fakt o dost dál.... Moje blbost, budu to muset doshrát s Anomenem...
Znáš takovej ten pocit, kdy se ti všechno daří a běhá bez problému, pak tě sejmou a ty zjistíš, že sis 2 hodiny nedělal save............ Bohužel se mi to stává moc často, a už sem fakt o dost dál.... Moje blbost, budu to muset doshrát s Anomenem...
- Katie
- Sigilan
- Bydliště: Close to you... lurking in the shadows... watching your every move
- Kontaktovat uživatele:
Tak pak jde jeste zle splnit quest s Lady Elgeou (tusim) - pohrben za ziva, nevysvobodit ji, ale rict si o vykupny , za to jde taky reputace dolu
- dodo
- Sigilan
alebo zabi nejakeho nevinneho , a potom si v chrame jednoducho zvis povest na taku hodnotu aku sa ti paci, kedz povest 10 ti prilis nevyhovuje; ale ked ti Viconia odisla tak to uz asi bude zbytocne, snad az v ToB si ju budes moct zobrat naspet.
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
A kde jí potkam v ToBu?
jenomže, to budu muset vyhodit, ještě někoho kromě anomena, když budu ještě brát Sarevoka... to bude zase dilema....
jenomže, to budu muset vyhodit, ještě někoho kromě anomena, když budu ještě brát Sarevoka... to bude zase dilema....
- dodo
- Sigilan
haha:) no to teda bude:) , mno Viconiu v podstate ziskas tiez v ToB hned so sarevokom, vo svoje sfere si ju budes moct privolat (ju alebo hocijake ine NPC), ale bacha ma o cosi menej exp. ako Sarevok, a v tejto faze hry predpokladam ze kazdy z tvojej grupi bude mat o hooodne viac expov ako Sarevok.
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Předem se omlouvám za OT, ale tohle mě dostalo. Jak jsem četl, tak jsem jen kýval hlavou, než mi došlo, že mluvíš o hře a ne reálném životě.Tho0or píše:Znáš takovej ten pocit, kdy se ti všechno daří a běhá bez problému, pak tě sejmou a ty zjistíš, že sis 2 hodiny nedělal save...
Žralok, který štěká, nekouše.
drake127: škoda, že v životě neexistuje save, moc by se hodil....