Sigilská trička a kšiltovky + hrníčky --- NOVINKA :-)
Moderátor: yenn
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sigilská trička a kšiltovky + hrníčky --- NOVINKA :-)
Vlasák: Tak už je snad na čase se domluvit. Můžeš dorazit v 11:00 na nábřeží pod Karlův most na Starém městě?
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Tafif: není problém Telefony na sebe máme?
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Výborně, takže se sejdeme tam. Snad.
Telefony... Já tvůj nemám. Můj je 777778810. Jen si nejsem úplně jistý, jestli funguje.
Jo a nezapomeň hrneček.
Telefony... Já tvůj nemám. Můj je 777778810. Jen si nejsem úplně jistý, jestli funguje.
Jo a nezapomeň hrneček.
Hole mágů to nejsou přeludy,
Sedim si tak na plazi na jiznim ostove Noveho Zelandu a a cekem na navrat tucnaku, kdyz v tom ke me prijde chlapik (kiwik), odkud ze mam tohle super (Sigilske) tricko. Spatrivse pole neorane, provedl jsem dukladnou (doufam) osvetu ohledne Planescapu a dal par adres na webu... Sice vypadal trochu vykulene, kdyz jsem vyrkl slova jako symbol utrpeni a Pani bolesti, ale zajem jsem vzbudil
Uz se docela tesim, az si zase zahraju BG, ID, P:T Doufam, ze se vsichni mate jak si zaslouzite
Uz se docela tesim, az si zase zahraju BG, ID, P:T Doufam, ze se vsichni mate jak si zaslouzite
Wazi: pěkné Vida, šiř dál naše sigilské proroctví A které jsi to na sobě zrovna měl? To hrachově zelené? To by kiwik mohl ocenit
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Navrhuji provést další objednávku triček. Ta 3 má už jsou ve vcelku pokročilém stádiu rozkladu, tak bych potřeboval další várku.
Osobně bych měl zájem minimálně o 4 kusy (všestrannost využití je ohromující, hodí se do postele i společnosti ), kdo (a jak moc) by se přidal?
A pomohl by Vlasák s organizací, nebo musíme zvolit následníka?
Osobně bych měl zájem minimálně o 4 kusy (všestrannost využití je ohromující, hodí se do postele i společnosti ), kdo (a jak moc) by se přidal?
A pomohl by Vlasák s organizací, nebo musíme zvolit následníka?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, nejsou špatná - hádám, že bych tak do 2 docela šel
Tím rozkladem myslíš látku nebo potisk? Přiznávám, že ho zas tak moc nošené nemám a s rozpadem potisku počítám. Ovšem životnost materiálu bych požadoval trochu vyšší (pokud se ti tedy rozpadá). A to nosím trika obvykle do té doby, než ze mě samy spadnou poté, co zafouká vítr
Tím rozkladem myslíš látku nebo potisk? Přiznávám, že ho zas tak moc nošené nemám a s rozpadem potisku počítám. Ovšem životnost materiálu bych požadoval trochu vyšší (pokud se ti tedy rozpadá). A to nosím trika obvykle do té doby, než ze mě samy spadnou poté, co zafouká vítr
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Materiál zatím drží dobře, i potisk se rozpadá přiměřeně. Na to, kolik ona trika stála a že je nosím téměř 2 roky opravdu hodně, si na kvalitu stěžovat nemohu. Ale už jsou mnohokrát praná a pomalu stěží odliším oranžové od modrého a i potisk čím dál víc splývá s okolím. Nevypadá to prostě nic moc, tak bych chtěl do budoucna obměnit stáj (jiná trika prakticky nemám).sevencreature píše:Tím rozkladem myslíš látku nebo potisk?
Já bych taky jedno triko ještě přikoupil, když bude dost lidí, aby vyšlo za slušnou cenu.
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!
Podobně jako Daemon. Jedno triko bych užil, takže šup s troškou do mlýna.
No, nějaká tu ještě mám (a hrnky )...
Takže se tu hlašte s počty... Dosáhne-li to aspoň 15, myslím, že by to už bylo rozumné na objednávku.
Takže se tu hlašte s počty... Dosáhne-li to aspoň 15, myslím, že by to už bylo rozumné na objednávku.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já bych si taky nějaké možná vzal... hmm, což mi připomíná že mám u Vlasáka ještě svůj hrnek