Romance v BG
Re: Romance v BG
Poraďte prosím jak začít romanci nebo co je k tomu potřeba ?
a na přesvědčení se to nevstahuje ??
Evidentně jsem už zapomněl na to peklo s romancí Jaheiry. Jinak bych to nemohl opakovat. Teď se mi po útoku banditů neobjeví Meronia. A přesný příkaz do konzole se mi nedaří vygooglovat (pár jsem jich zkoušel).
Má někdo zkušenosti s romancí do BG I s Branwen (přidanou) ? Jsem trochu v nejistotě, jestli romance na dobro zkončila, nebo je jen nějak "pozastavená" či jak.
Zhruba tak po 15 romančním rozhovoru si Branwen nějak uvědomila, že se díky vztahu se mnou stává slabší a méně ctí Tempa a oznámila mi, že si to musí nějak nechat promyslet a náš vztah přehodnotit. Od té doby ani slovíčko neutrousila. Má někdo zkušenost s její romancí ?
Zhruba tak po 15 romančním rozhovoru si Branwen nějak uvědomila, že se díky vztahu se mnou stává slabší a méně ctí Tempa a oznámila mi, že si to musí nějak nechat promyslet a náš vztah přehodnotit. Od té doby ani slovíčko neutrousila. Má někdo zkušenost s její romancí ?
Podbi: Přes Gibberling3 (stránka modu BG1NPC project) se dá najít návod na jednotlivé romance.
- Katie
- Sigilan
- Bydliště: Close to you... lurking in the shadows... watching your every move
- Kontaktovat uživatele:
Tam se toho moc nedozvi..je tam tak akorat vzdycky par slov, kteryma zacina dalsi lovetalk a posledni nevazany na misto nebo udalost zacina:
"<CHARNAME> I have come to a decision..."
Ja ji hrala jen jednou kdysi davno, ale myslim, ze jsi ji uspesne dokoncil, pokud si dobre vzpominam, tak prohlasila neco ve smyslu, ze me sice miluje, ale Tempus od svych knezek vyzaduje obeti, a proto se mnou nemuze dal byt.
"<CHARNAME> I have come to a decision..."
Ja ji hrala jen jednou kdysi davno, ale myslim, ze jsi ji uspesne dokoncil, pokud si dobre vzpominam, tak prohlasila neco ve smyslu, ze me sice miluje, ale Tempus od svych knezek vyzaduje obeti, a proto se mnou nemuze dal byt.
Katie: Jo, také jsem raději volil možnost konzultovat to s tra soubory modu.
-
- Sigilan
Ahoj lidi, již několikrát jsem se snažil dokončit romanci s Viktorií, ale vždy bez úspěchu. Nejdříve jsem to zkoušel sám, poté podle návodu, ale vždy kolem LT 69 (nyní po LT 71) se Viktorie naštve, hodí hlášku "Pcháá! Pohrdám tebou, jak ubohé! Oloth plynn dos, je zbytečné se omlouvat takovému ... abbil! Pokud se ještě potkáme bude to určitě v boji!" a odejde. Dokáže mi někdo poradit? Je tohle normální? Předem děkuji
Peter
Peter
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, pro začátek by bylo dobré nazývat jí skutečným jménem - podle drowího jazyka hádám, že jde o Viconii. Obecná rada je, nebýt na ni šíleně milý a romantický, taky to chce hlídat si reputaci.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
"That's what I call rough love."
-
- Sigilan
Carlosi,
nejdříve se omlouvám se za špatné jméno, ale ohadl jsi to správně.
A děkuji za rady, já jsem si jen neuvědomil jsem si že Viconie je v tuto chvíli zlá ... tj. nejspíše mám problém v reputaci.
Peter
nejdříve se omlouvám se za špatné jméno, ale ohadl jsi to správně.
A děkuji za rady, já jsem si jen neuvědomil jsem si že Viconie je v tuto chvíli zlá ... tj. nejspíše mám problém v reputaci.
Peter
Ehm...s tím aomenem?:-D
to můžete i za chlapa?:-D
nebo jen za ženskou?:-DD
s jaheirou jsem nikdy románek neměl..nevím proč co a jak??:)
když už jsme u toho...nevíte jestli se prsten kterej najdete na začátku hry na charisma ,vztahuje i namluvení ,atd,jako kdyby jste měli pevné charisma na 18 ?:-)
vím že jsem se svím půl orkem měl románek s aeri i vieconou ..ale že by mu to nějak extra mluvilo s jinejma...
to můžete i za chlapa?:-D
nebo jen za ženskou?:-DD
s jaheirou jsem nikdy románek neměl..nevím proč co a jak??:)
když už jsme u toho...nevíte jestli se prsten kterej najdete na začátku hry na charisma ,vztahuje i namluvení ,atd,jako kdyby jste měli pevné charisma na 18 ?:-)
vím že jsem se svím půl orkem měl románek s aeri i vieconou ..ale že by mu to nějak extra mluvilo s jinejma...