Chtěl byc hse zeptat, monk má brutální bonusy do 20lvl (a pak ty co se sčítaj každej level), ale žádný speciální nad 20 level? Nebyly domyšlený další pro datadisk? Např fists +4 a tak?
Podle všeho ne, ale ptam se pro jistotu
BG2: Mnich
Re: Monk
- 21. + každý další 4. level získá další Stunnig Fist
- do 26. levelu získává +3 k MR.
- rychlost pohybu se zvyšuje každý 5. level.
- na 25. levelu jeho pěsti mají očarování +4
- +1 k AC na 21., 24., 27., 30., 35., 40. levelu
- do 26. levelu získává +3 k MR.
- rychlost pohybu se zvyšuje každý 5. level.
- na 25. levelu jeho pěsti mají očarování +4
- +1 k AC na 21., 24., 27., 30., 35., 40. levelu
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Re: BG2: Mnich
no nevím jak to je,ale nezapoměli jste tady na jeden hafo podstatnej fakt?
za 1.moudrost určuje mnichovi počet těch nějakých speciálních útoků jestli se nepletu
2. má s moudrosti bonusové ar
3. moudrost dělá hody na vůli??
mno možná se mejlím bg jsem nehrál už nějakou dobu a mnicha vůbec,ale je to tak všude myslím..
jinak v nwn a iwd měl mnich vždy nejětší ar..zatím jsem u nikoho takové přirozené neviděl ..
za 1.moudrost určuje mnichovi počet těch nějakých speciálních útoků jestli se nepletu
2. má s moudrosti bonusové ar
3. moudrost dělá hody na vůli??
mno možná se mejlím bg jsem nehrál už nějakou dobu a mnicha vůbec,ale je to tak všude myslím..
jinak v nwn a iwd měl mnich vždy nejětší ar..zatím jsem u nikoho takové přirozené neviděl ..
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád mě před několika okamžiky obrátil na skutečnou víru. Jeho mnich ST 16, DX 18, CN 16, IN 15, WI 17, CH 15 (základní hodnoty bez knih z BG 1) rozsekal Mellisan během několika málo okamžiků, při projíždění některých zajímavých starších savů mi ukázal, jak snadno se dá naporcovat Firkraag, Kangaxx, z jedničky potom Sarevok, parta zabijaček po Nashkelských dolech (měl jen Imoen) a ostatní nepříjemné oříšky ze hry a to až na vyjímky pouze holýma rukama. Haleluja!
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
Welwet: U mnicha "Moudrost" takto funguje pouze v NWN nebo IWDII.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Re:
Akorát se i tak hodí do první řady teprve až s nalezením těch bot (v ToB), které tuším 2x denně umožňují seslat Stone Skin (a to ještě jeho relativně slabou verzi).Carlos píše:Kamarád mě před několika okamžiky obrátil na skutečnou víru. Jeho mnich ST 16, DX 18, CN 16, IN 15, WI 17, CH 15 (základní hodnoty bez knih z BG 1) rozsekal Mellisan během několika málo okamžiků, při projíždění některých zajímavých starších savů mi ukázal, jak snadno se dá naporcovat Firkraag, Kangaxx, z jedničky potom Sarevok, parta zabijaček po Nashkelských dolech (měl jen Imoen) a ostatní nepříjemné oříšky ze hry a to až na vyjímky pouze holýma rukama. Haleluja!
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, ale minimálně díky zvýšené rychlosti a tuším i nějakým bonusům proti střelným útokům je dobrý na nalákávání soupeřů a na jejich dodělávání, když se začnou zajímat o jiného družiníka.
Já se možná pokusím udělat si solo mnicha v IWD2. Myslím si, že tam jsou větší možnosti.
Já se možná pokusím udělat si solo mnicha v IWD2. Myslím si, že tam jsou větší možnosti.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
jo např nemusíš vubec hrát na sílu,stačí když dáš obratnost a tuším brozene zacházení se zbraní,což jde i na pěsti a pojedeš na obratnost..
navíc v iwd není moc věcí na sílu...zbytek stačá do moudrosti a potom odolnost...v iwd je mnich bijec jako kráfa..
když se jede power gaming a ubere se char tak kosí vše vepředu sám
navíc v iwd není moc věcí na sílu...zbytek stačá do moudrosti a potom odolnost...v iwd je mnich bijec jako kráfa..
když se jede power gaming a ubere se char tak kosí vše vepředu sám