Silvestr
- PostTrauma
- Sigilan
Re: Romance v BG
Skoro. Celého Silvestra jsem si hrál s editorem map do Warcraftu III a snažil se napodobit Diablo : )
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.
Celej silvester sem hrát bg2 za fighter/mage/thief. O pulnoci sem byl zrovna v De'arnise. Dneska sem dojel Throne. Jak na novej tak po celej.Miros píše:Vy jste fanatici chlapy, nedivil bych se kdyby jste celého silvestra prohráli nějakou infinity hrou :D
No to sis to teda moc neužil, ale radši hrát a nebolet mě hlava, než chlastat a ještě aby me hlava bolela
A glory for Amn.
Chlastam i přes rok, nechápu proč na to někdo potřebuje svátek. Navíc jeden v roce. Mě už dlouho nebylo blbě, všechna ta kocovina souvisí s psychikou.
Carlos:
Carlos:
- PostTrauma
- Sigilan
Re: Silvestr
Ještě by to chtělo, aby se Velikonce přesunuly někam do toho týdne mezi Vánoci a Silvestrem, aby si ty sračky člověk vytrpěl všechny najednou. Po takovém týdnu bych asi slavil svoje přežití : )
Btw já jsem abstinent : )
Btw já jsem abstinent : )
- Carlos
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
PT: Opravdu myslíš, že se máš čím chlubit?
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."
"That's what I call rough love."
- PostTrauma
- Sigilan
Carlos: To nebylo chlubení, spíš provokace : )
- Field Mouse
- Sigilan
Celý Silvestr sem se učil doma v Mikulově na zkoušky :Đ Slavit a pařit rpgčka budu až na přelomu akademického roku na konci ledna a začátku února
Jinak nic proti abstinentům, je to lepší než "lidi", co se střískaj do němoty a pak mi poblijou moje jediný kalhoty, který mám na koleji :Đ
Jinak nic proti abstinentům, je to lepší než "lidi", co se střískaj do němoty a pak mi poblijou moje jediný kalhoty, který mám na koleji :Đ
Elminster sem, Elminster támhle. Dejte mi tisíc let a špičatý klobout a nakopu mu.. zadek :op
Tak já jsem zvyklej chlastat dva tři dni v kuse, mě na to jedna noc nestačí.. A chlastat se dá každej den.
No presne tak proc chlastat na silvestra kdyz muzu po cely rok?
- PostTrauma
- Sigilan
Každý má jiné priority, pro někoho je to holt alkohol : )
Já hlavně Silvestr neuznávám, protože to pro mě není důvod k oslavám. Je to den jako kterýkoli jiný. Radši budu slavit každé ráno z nějakého důvodu, kterému opravdu věřím (třeba kvůli radosti, že ještě žiju nebo tak něco). (Obdobně se stavím i k dalším významným dnům kalendáře.)
Já hlavně Silvestr neuznávám, protože to pro mě není důvod k oslavám. Je to den jako kterýkoli jiný. Radši budu slavit každé ráno z nějakého důvodu, kterému opravdu věřím (třeba kvůli radosti, že ještě žiju nebo tak něco). (Obdobně se stavím i k dalším významným dnům kalendáře.)