Editacia predmetu

Vytváření nových modů není tak obtížné, zkuste si to taky.

Moderátor: Razfallow

Odpovědět
Uživatelský avatar
Valiant
Sigilan
Příspěvky: 95
Registrován: 6.1.2006 9:49
Bydliště: Levice (hometown), Sliač (worktown), Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Editacia predmetu

Příspěvek od Valiant »

Zdravíčko :lol:

Jedna otázočka. mám predmet, ktorý prídáva okrem všelijakých iných bonusov postave aj pár bonusových kúziel 6., 7., a 8. úrovne. Kedže je to pre mňa nevyhovujúce, chcel by som nechať predmetu všetky bonusy okrem týchto pridávajúcich... Ako to mám spraviť? Čím sa to vlastne a ako sa to vlastne odstraňuje?? Ktoré položky to ovplyvňujú a ako ich v DLTCEP alebo v niečom inom zmeniť, resp. odstrániť?? Konkrétne sa jedná o meč pre Fighter/mage...
Kiski aka Valiant, the 3ds Max mage
Slovakia
Tower Of Deception creator

Obrázek
Uživatelský avatar
Vlasák
Sigilan
Příspěvky: 3017
Registrován: 26.9.2005 7:56
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Jsou to efekty přiřazené předmětu a v DLTCEPu to najdeš pravděpodobně na záložce equipment effects. Ten efekt, co přidává kouzla, tam bude nějak názorně pojmenován a stačí ho odstranit.
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum


Obrázek
Marast
Sigilan
Příspěvky: 3
Registrován: 14.2.2011 19:28

Re: Editacia predmetu

Příspěvek od Marast »

Bylo mi dáno najevo, že už tu moc aktivních uživatelů není. Přesto jsem se sem přihlásil, neboť bych chtěl poprosit o radu a případně o doporučení.
O co vlastně jde. Rád bych zkusil upravit předměty pro druhý díl Icewind Dale. Zkoušel jsem se procházet internet a narazil jsem na fórum chosen of mystra. Z této stránky jsem si stáhl program IEIM V1.3.0 Beta 5 : http://forums.chosenofmystra.net/index. ... opic=912.0.

Po instalaci této utility jsem se jejím prostřednictvím snažil dostat k jakémukoliv souboru (třeba k uložené hře), kde bych začal měnit vlastnosti. Nic z toho se mi však nepodařilo. Onen tool se chová, jako by žádná z her (BG 1,2, Planescape, IWD 1,2) nebyl k dispozici. Jen bych chtěl dodat, že vlastním originální hru vydanou kompletně v češtině CD projektem. Pokud by byl problém právě v jazykové verzi, není pro mne problém hru koupit v angličtině.
Pokud by měl někdo, ze stále aktivních členů fóra, zkušenosti s tímto programem, či by mi doporučil z jeho pohledu program lepší, budu mu velmi vděčen za jakoukoliv radu.
Uživatelský avatar
Mecker
Sigilan
Příspěvky: 732
Registrován: 2.5.2006 16:16
Bydliště: Forgotten Realms
Kontaktovat uživatele:

Re: Editacia predmetu

Příspěvek od Mecker »

Tento editační program nepoužívám a neznám. Po instalaci mě dokonce vyhodil několik chyb (error 339 :think: ). Ale je možné že jsi asi nenastavil správně setup, nebo cestu k souboru "Chitin.key" (je-li tam něco takového). Čeština s dabingem a verze od CD projektu by neměla dělat problém, pokud CD projekt upravoval co měl. :-)

Ale stejně bych doporučil zde dobře známé editory DLTCEP a Near Infinity.
Odpovědět

Zpět na „Infinity Engine“