Taktika a souboje v BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Zamčeno
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Tak mám konečne Celestial Fury z Guarded compound - dal som ich so svojimi troma borcami (F/M, F/T, C/R na 10lvl) - najprv ma Sion (mág) stále killoval ale nakoniec som nakopol invisibility a zdrhol do spodnej miestnosti - vďaka blbej AI zostal mág a cleric v hlavnej chodbe - tým pádom som sa s fightermi vysporiadal bez problémov a samotného mága už nebol problém udolať.
Teraz už môžem čakať kedy ma napadne Kuroisan. :twisted:

Tak som dal aj Kuroisana - a stačilo k tomu 6x invisibility potions, 1x potion of speed a 3x breach. - no a ešte 3x backstab od F/T
There is a limit to stupidity.
182
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

má ten Kurosian u sebe něco spešl?
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Killdozer píše:má ten Kurosian u sebe něco spešl?
Ano, hojně diskutovanou katanu (nebo je to scimitar?)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Katana, Schandooku (nejsem si moc jist spellingem)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Sanchuudoku +4: Acid Katana
This green blade was forged by a Kara-Turan Wu Jen as a gift for his paranoid overlord: it's name means "Acidic poisoning". The sword was enchanted using the fresh blood of a black dragon and the hilt guard is decorated with wolfwere bone fragments. The blade heals its user's wounds at an alarming rate and powerfull acid seem to fly whenever an attack is made on the user.

STATISTICS

Equipped Abilities: Regeneration (1 hitpoint every two seconds), Immunity to acid, anyone attacking or casting spells on the wielder is subject to an Acidic Backslash.
Combat Ability: Each hit lowers the target's acid resistance by 25% for 18 seconds and inflicts 2d4 acid damage.
THAC0: +4 bonus
Damage: 1D10 +4
Damage type: slashing
Weight: 8
Speed factor: 0
Profiency type: Katana
Type: 1-handed
Unusable by: Cleric, Druid, Mage

Pozn.: Sanchuudoku (酸中毒) znamená v překladu zhruba něco jako poleptání nebo otrava kyselinou (酸 - san - kyselina, 毒 - doku - jed).

P.S. Nemít ten "Acidic backslash" tak by se mi celkem líbila (jo a ještě bych asi zrušil to snižování resistence - nebo to není až tak silné?)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

S tým backslashom je to v celku zbytočné - funguje zvyčajne iba na slabé príšerky, a keď už niekomu ideš znižovať acid resistance tak nech to stojí za to, keby to bolo menej tak vlastne ho skôr zabiješ normálnymi útokmi.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

CrowX: Takže to není až tak šíleně overpowered zbraň? Jediné co jsem o ní slyšel je, že se v průběhu vývoje Tactics měnily její vlastnosti (zeslabovaly).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Neviem, ťažko povedať, ja ju používam iba v offhande a backslash na mágov/lichov nefunguje pretože mám nainštalovaný ten komponent, ktorým im hádže automaticky protection from acid - a normálnych fighterov zabijem aj bez toho.
182
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

podle me je to az moc... precejen, +4 mi prijde jako prehnany.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
dodo
Sigilan

Příspěvek od dodo »

Killdozer píše:podle me je to az moc... precejen, +4 mi prijde jako prehnany.
no podla man je to +4 celkom fajn , ale to ze ti da rovno imunitu na acid , regeneraciu a bonus acid damage je az moc , ja osobne bi som niektrou z tich vlastnosti zrusil alebo aspon oslabil (regeneracia je si mislim ze vpohode ale ta imunita na acid je az moc , sice v priebehu hri sa to az na vinimocne pripadi viuzije len malokrat ; dvaja zeleni draci; ale ide o princip)
http://s6.bitefight.sk/c.php?uid=43240
ale nic to preto aj bezo 100 lastoviciek bude este leto
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

dodo: Ta imunita na kyselinu je podle mého názoru ok - ještě se mi snad nestalo, že by mi kyselina v BG II nějak vážně ublížila. Ale možná by se mi víc líbilo, kdyby tam byla jen resistence a ne imunita.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Mne príde celkom normálna - keby mala iný damage (napr. lightning) tak by možno bola silnejšia, ale proti acid sú mágovia (tactics) chránení a aj iné príšerky a tým pádom je častokrát neúčinná (až na tannari - na tých to funguje perfektne).
182
Raizen
Sigilan

Příspěvek od Raizen »

Zajímala by mě vaše taktika na Mae´Vara (Tactics) sem ho nějak podcenil, a šup, byl sem tuhej; ty jejich backstaby sou hnusný, vždycky mi to někdo odnese…už sem ho sice dal, ale sem zvědavej, jak na to jdete vy
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Je příliš silná...Vyzkoušeno.
Raizen
Sigilan

Příspěvek od Raizen »

co? ta taktika nebo oni? Máš na ně nějakej systém nebo čekáš jak se to vyvine?
Zamčeno

Zpět na „Baldur's Gate I & II“