CrowX: Nevíš jak je to teda s tím Solaufeinovým mečem?
Taktika a souboje v BG
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Musíš v dialógoch voliť pragmatické riešenia a dostaneš meč - inak dostane 3x Moonray - veľmi silná vec podobná ako Sunray, ale meč je predsa len lepší - pozri sa do readme - ak ho chceš mať čo najskôr tak buď urýchli romancu alebo s ním vždy začni rozhovor (timer sa vtedy vyresetuje na 0). A hlavne si nenechaj ujsť rozhovor s eclipse party - bolo to asi jediný krát, keď som sa pri Balduroch aj zasmial. 
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ne, já měl na mysli tohle:

sevencreature píše:CrowX: Uhm, Solaufein je nějakej otaku, nebo jeho bohyně pochází z Japonska? (hehe, nebo se autorům zdál Moonblade jako profláklej název a chtěli vypadat zajímavě?)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Aha - no Tsuki-no-ken znie teda lepšie ako moonblade aj keď je význam rovnaký.
Na tu partičku - neviem - sú veľmi, veľmi silní a hlavne tie ich hnusné zbrane s blind effectom (ak si dobre spomínam) - Velehal spomínal, že dobre funguje teleport field - ono najlepšie je mať nejakého riadneho mága - alacrita - timestop - čo najviac dragons breath alebo comet (z oversightu) - a iné kúzla ADHW a pod - a s bojovníkmi ich potom čo najrýchlejšie doraziť - a potom už nejako poriešiť toho debilného sorcerera.
edit: a dal si si dlhú verziu rozhovoru?
Na tu partičku - neviem - sú veľmi, veľmi silní a hlavne tie ich hnusné zbrane s blind effectom (ak si dobre spomínam) - Velehal spomínal, že dobre funguje teleport field - ono najlepšie je mať nejakého riadneho mága - alacrita - timestop - čo najviac dragons breath alebo comet (z oversightu) - a iné kúzla ADHW a pod - a s bojovníkmi ich potom čo najrýchlejšie doraziť - a potom už nejako poriešiť toho debilného sorcerera.
edit: a dal si si dlhú verziu rozhovoru?
Naposledy upravil(a) CrowX dne 15.2.2006 21:06, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Assassin: Já jsem je tedy nikdy nepotkal, ale co jsem četl, tak nechráněné postavy (rozuměj - nemají PfMW) je možné zneviditelnit a poslat na okraj mapy (nutné udělat okamžitě) - tam můžou přežít.
Zbytek musí ustát ty Timestopy. Na ty bojovníky někdo mám dojem s úspěchem používal Maze - a jak už psal CrowX - Teleport Field. No a sorcerera je lepší zničit dřív, než se rozhodne na menší čistku s Dračími Dechy
Jinak druid mám dojem kouzlí Nature Beauty
Edit: Jinak to vybavení té party je co já vím celkem běžné (až na ten efekt zbraní) - sám by to na sebe člověk nevzal
Zbytek musí ustát ty Timestopy. Na ty bojovníky někdo mám dojem s úspěchem používal Maze - a jak už psal CrowX - Teleport Field. No a sorcerera je lepší zničit dřív, než se rozhodne na menší čistku s Dračími Dechy
Jinak druid mám dojem kouzlí Nature Beauty
Edit: Jinak to vybavení té party je co já vím celkem běžné (až na ten efekt zbraní) - sám by to na sebe člověk nevzal
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Klíč na Eclipse party je nejprve Zruš magii. Jelikož každý má na sobě Improved Haste, Critical Strike, Regeneraci (myslím ale 2x zrychlenou) a další boostovací kouzla, tak toto je základ. Bez toho nemá cenu s nimi bojovat (každý úder kritický...). Pak to jde. Teleportační pole je může zpomalit.
Ale žádný Time stop, neb jsou imuní (což je skvělé když hodí jejich zaklínač Time stop a oni v něm masí partu). Nenechat seslat druida Creeping doom. Kouzla založená na ohni na ně moc neplatí (žádný Dračí dech). Hodí se Vorpal zbraně (nejsou imuní) a Strašlivé vadnutí také udělá svoje.
Contingence: Remove Magic + maximum Vadnutí je rozhodí (máš-li třeba dva mágy, tak i pak možná zlikviduje). Základ je ale zbavit je těch kouzel, pak to s nimi jde.
Ale žádný Time stop, neb jsou imuní (což je skvělé když hodí jejich zaklínač Time stop a oni v něm masí partu). Nenechat seslat druida Creeping doom. Kouzla založená na ohni na ně moc neplatí (žádný Dračí dech). Hodí se Vorpal zbraně (nejsou imuní) a Strašlivé vadnutí také udělá svoje.
Contingence: Remove Magic + maximum Vadnutí je rozhodí (máš-li třeba dva mágy, tak i pak možná zlikviduje). Základ je ale zbavit je těch kouzel, pak to s nimi jde.