Diablo 2 LoD

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Jab: Předpokládám, že Arthalion to řeší ve vší počestnosti pluginem na rychlejší vypadávání unikátů :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

sevencreature píše:Jab: Předpokládám, že Arthalion to řeší ve vší počestnosti pluginem na rychlejší vypadávání unikátů :lol:
:roll:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Arthalion: Promiň :wink:

Ale od těch dob, co jsem hrál po D2 LoD po netu, tak mám alergii na lidi, co tohle používají. Prostě kazí hru těm, co hrají normálně/poctivě. Jasně, že na singlu to muže být každému jedno, ale jak píšu, prostě mi to u D2, jakožto hry, u které jsem ztrávil tolik času hledáním předmětů, nějak vadí. V podstatě můj problém/chyba. Čili se omlouvám předem za další případné narážky :wink:

Nejhorší na tom bylo, že to byli takoví amatéři - typu člověk, který si myslel, že v LoD 1.09 jsou rare charms (samozřejmě měl dva Grandfathers) nebo týpek, kterému nepřišlo divné, že jeho Highlord's Wrath má 107% :shock: dual leech :shock: a 100% resistů :roll:

O 1.08 Valor nemluvě - to nosil snad každej a jeho pomocník :roll: :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

7c: Samozrejme s Tebou suhlasim, na nete by som s upravenymi postavami nehral a prijde mi divne, ze niekto tu drzost ma. Ale ked je len na svojom piesocku v single, tak nech si robi co chce.

btw, Highlord's Wrath 107% dual leech? Tak to uz je dost huste. :lol:
Uz som videl vselijake "zarucene" unikaty, ale toto je trosku prehnane. :lol:
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

fakt se mi paci sada immortal king. mam vubec nejakou nadeji, ze na normal najdu stone crushera?
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Killdozer píše:na normal najdu stone crushera?
:lol: :lol: :lol: Hehe, dobré :lol: Ne.

Sorry, že se směju, ale je tak.

Na NM můžeš najít boty, opasek, rukavice, helmu.
Na H můžeš najít IK maul (celkem běžná věc, už ho považuju spíš za odpad). Ale každopádně hodně štěstí s brněním - to jsem zatím nenašel - asi ideální na něj budou Hell Baal runy (hodně štěstí :wink:).
Wenom
Sigilan
Bydliště: Mystická země skotačících nahých nymf,kde ti bubáci splní každé přání.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wenom »

Killdozer píše:fakt se mi paci sada immortal king. mam vubec nejakou nadeji, ze na normal najdu stone crushera?
Pokud nejsi barbar tak jo.
Aneb Murphiho zákony.
Proč žít, když můžeš zemřít.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Wenom: Na normál IK maul nenajdeš i když budeš pro mě za mě třeba Jon Irenicus :-) Čistě z toho důvodu, že na Normal nemůže vypadnout.
Wenom
Sigilan
Bydliště: Mystická země skotačících nahých nymf,kde ti bubáci splní každé přání.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wenom »

7c: Zkus si jít na každého bosse asi tak 100x možná ti (jako mi) vypadnou výborné předměty a možná to tam bude. (Irenicus by to možná měl na prodej :twisted: )
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Wenom: IK Stone Crusher je Ogre Maul - elitní zbraň, vypadnout může pouze na obtížnost Hell. Tečka.

Pokud používáš nějaké trainery, mody nebo různé cheatovací programy, možná že jde získat i jinak, ale do toho nevidím 8-)
Wenom
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wenom »

7c: Uněkterých módů je to možné (uniqe drop, arrerat summit,...)
Ale používat tyhle "patche" je nedůstojné, není nad to vymátit si to na hell z Andariel.
Ale jaktože se i to kladivo nedá najít na NM ?
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Wenom píše:Ale jaktože se i to kladivo nedá najít na NM ?
:shock: :lol: Neodpovedal Ti uz 7c nahodou? :think: :lol: ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Wenom: Nejlepší je asi Hell Mephisto (ostatně jako téměř pro většinu běžných věcí). Samozřejmě s nějakou rozumnou MF postavou - napadá mě třeba Blizzard nebo Meteorb Sorc, ale nehrál jsem LoD s posledními patchi, takže se mohlo ledacos změnit...
Wenom
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wenom »

Arth: Přímo ne.
7c: Nevím nevím lepší mi přijde i Andariel na NM (už kvůli Stone of Jordan),
Blizzard i Meteor mi přijde jako hovadina, není nad static field a Frozen orb (potom se na hell ale blbě zabíjejí imunní příšery- 1-2/3)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Wenom: No nechápu, proč static tak zdůrazňuješ - ten používá prakticky každá Sorc - je to samozřejmost stejně jako Teleport.

Jinak Blizzard je asi nejlepší a nejbezpečnější skill na zabíjení Mepha co znám. Meteor taky jde, ale je to trošku delší. A Frozen Orb... No... Well... Na můj vkus moc nebezpečné. Ale v 1.09 to byl taky můj favorit.

Jinak Andariel mi přijde dobrá právě jen na SoJ. Meph je mnohem rychlejší a hlavně z něj může vypadnout mnohem víc zajímavých věcí - tj. než najdeš co potřebuješ, tak vybavíš všechny své postavy relativně dost kvalitními věcmi (všechny Exceptional plus střední Elite).
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“