Command & Conquer
Moderátor: sevencreature
- Target
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
C&C Generals Zero Hour
Včera jsem poprvé pařil tadytu strategii a opravdu mě nadchla!
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bych nehodnotil kvalitu, tak bych to viděl takto - W3 se snaží jít tak ňák svou cestou, ale CCG je ta největší strategická vykrádačka všech dob (stále nemyšleno negativně). "Někde něco dobrýho? Hodíme to sem."Yoshi Snipo píše:nj ... aj tak IMHO W3 je lepsia CC Generals...
Už jen kvůli týhle rozmanitosti bych se teda hádal, že strategie ve CCG jsou omezenější než ve W3, protože účinných možností pro kombinování je habaděj. (Přestože kampaně jsou proti W3 naprosto šitový)
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mam to vyratane ako kombinacie jednotiek v hrach, takticky je na tom W3 lepsie, to je fakt. V C&C ZH je mnoho jenotiek, ale nie je ich tam ani zdaleka tolko ako v W3 (cca 860 jednotiek, pri hre je pouzitelnych minimalne 500 roznych druhov, cca 30 z toho su hrdinovia), dalej jednotky maju ability, ale nie tolko ako vo W3, kde je ich o dost viac + ability z itemov, vyuzitie dna a noci (vo C&C toto chyba). Jedinou nevyhodou je tazsie ovladanie. Vyhodou je , ze v skupine si mozes urcit podskupiny, cize tabom pekne zadavas ktora grupa bude co castit.Hamster píše: Už jen kvůli týhle rozmanitosti bych se teda hádal, že strategie ve CCG jsou omezenější než ve W3, protože účinných možností pro kombinování je habaděj. (Přestože kampaně jsou proti W3 naprosto šitový)
Dost uz ale o rozdieloch. Zacina sa to zvrhavat.
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish
Yoshi: Možná to tak nevyznělo, ale když sem řek, že W3 si jde svojí cestou, chtěl sem naznačit, že CCG beru jen v oblasti ortodoxních strategií. Bere dobrý a osvědčený nápady. To, že do hry naflákáš milion jednotek, která každá zvládne pět různých úrovní prdu neni známka komplexnosti...
(Abys nechápal špatně - W3 mám taky radši... )
(Abys nechápal špatně - W3 mám taky radši... )
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
CCG jsou super, ale hlavně v multiplayeru, singl mise jsou shitózní.
Strategických možností je ve hře hafo (IMHO víc než ve W3), a různých jednotek je tam taky hromada (a jsou opravdu hodně rozdílné, hlavně s datadiskem ZH)
Hlavně díky generálům z datadisku jsem u toho vydržel celý rok (a když si vzpomenu na ty nekonečné debaty ve škole který generál je lepší a jakou taktiku požít a jak se proti ní bránit......... )
ps.: nejlepší je Infantry General
Strategických možností je ve hře hafo (IMHO víc než ve W3), a různých jednotek je tam taky hromada (a jsou opravdu hodně rozdílné, hlavně s datadiskem ZH)
Hlavně díky generálům z datadisku jsem u toho vydržel celý rok (a když si vzpomenu na ty nekonečné debaty ve škole který generál je lepší a jakou taktiku požít a jak se proti ní bránit......... )
ps.: nejlepší je Infantry General