Nejoblíbenější fiend (démon)
Moderátor: Sadako
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To je nejspíš úmyslně Divím se, žes to nepochopil ( )yenn píše:Jen dvě technické: u WasTrilitha je nefunkční odkaz na obrázek a u Dergholot odkaz chybí úplně.
Btw předchozí věta má vyjádřit moje znechucení nad Tanar'ri sekcí
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
- Silverbow
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, fakt pekne spracovane
BTW, odkial konkretne je ten priserny obrazok succuby (to keby boli take skarede, tak dakujem pekne...)?
BTW, odkial konkretne je ten priserny obrazok succuby (to keby boli take skarede, tak dakujem pekne...)?
Most people have evil spirits. You? You have stupid spirits. Go see shaman, get hole in head...
- Sulik, to G.W. Bush, in Fallout 2 -
WARNING: The content of this post may pose danger to your mental health.
- Sulik, to G.W. Bush, in Fallout 2 -
WARNING: The content of this post may pose danger to your mental health.
Jestli chceš, pošlu ti "zdroják" Ten bordel jsem v tom totiž nadělal povětšinou až tady (a trvalo to snad hodinu, fuj ). Ale tobě se tohle vážně nelíbí?sevencreature píše:Super až na tu část o Tanar'ri - teda chápu, že to má nejspíš vypadat cool a vystihovat jejich chaotickou stránku - ale číst to je opravdu na blití, takže jsem to radši vypustil. Zkusím se poohlédnout jinde
Počítal jsem, že to asi vyvolá protichůdné názory, ale nakonec jsem to tak udělal - baatezu jsou strukturovaní (původní nápady - co popis to stejný počet znaků a později alespoň vět, jsem pak radši pustil z hlavy ), tanar'ri už ne - a aby to bylo výrazné, tak jsem je trochu zprznil jak slohem tak písmem
yenn: úmysl to nebyl, obrázek se mi někam musel zatoulat, znova ho vyříznu. Dergholota jsem nesehnal.
Silverbow: jak říká yenn, MC - Outer Planes Appendix. Je odtamtud většina obrázků - je to spíš pro ilustraci k těm méně známým druhům.
Jinak díky za pochvalné i kritické reakce
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
http://sweb.cz/kivan13/dergholoth.jpg Z Outer Planes AppendixuVlasák píše:Dergholota jsem nesehnal.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
yenn: díky, tak to je divný, že jsem ho minul - to asi tim chaosem
EDIT: hmm, hmm, hmm, tak to jsem blázen - on ten dergholot tam na netu nakonec i byl, tak už nevim, co to melu za nesmysly
EDIT: hmm, hmm, hmm, tak to jsem blázen - on ten dergholot tam na netu nakonec i byl, tak už nevim, co to melu za nesmysly
Naposledy upravil(a) Vlasák dne 5.10.2005 22:03, celkem upraveno 1 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vlasák: Moje kritika nesměřovala k estetickému dojmu - ten je vážně super. Ale číst tu Tanar'ri část je utrpení. Tj. neškodila by verze pro čtení
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 5.10.2005 22:10, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jak pro koho, mě se to četlo naprosto v pohoděsevencreature píše:Vlasák: Moje kritika nesměřovala k estetickému dojmu - ten je vážně super. Ale číst tu Tanar'ri část je utrpení. Tj. neškodila by verze pro čtení
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Vysekal jsem tam nové obrázky od diTerlizziho, který umí více "planescapí" styl ilustrace, takže tam jsou nalinkované ty nové + doplněny chybějící...
+ zobrazení majestátnosti pit fienda: http://www.sigil.cz/images/fiends/panorama_baatezu.gif
+ zobrazení majestátnosti pit fienda: http://www.sigil.cz/images/fiends/panorama_baatezu.gif