Váš věk - roky 2005-2006 - archív
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
K mé malé radosti jsem zjistil že jsem na tomto fóru druhý nejstarší a je nás tak málo že jsme dali dohromady 1%.
Já si říkal, že něco není v pořádku když mi dorůstající děti sousedů začaly před pěti lety říkat "Dobrý den" místo "Ahoj." A že je něco jinak, mi došlo když můj junior dokončil maturitu a nastoupil do práce-asi opravdu stárnu. Naštěstí mi zbývá Neferit, která zabezpečuje svými šílenými nápady, že nemám kdy propadat apatii a malomyslnosti.
Náš staříček říkával-"Byly doby, kdy jsem byl madý a hezký, teď už jsem jen hezký." Takto daleko ještě nejsem, ale má skromná povaha mi říká že jsem středního věku a zcela jistě hezký.
Já si říkal, že něco není v pořádku když mi dorůstající děti sousedů začaly před pěti lety říkat "Dobrý den" místo "Ahoj." A že je něco jinak, mi došlo když můj junior dokončil maturitu a nastoupil do práce-asi opravdu stárnu. Naštěstí mi zbývá Neferit, která zabezpečuje svými šílenými nápady, že nemám kdy propadat apatii a malomyslnosti.
Náš staříček říkával-"Byly doby, kdy jsem byl madý a hezký, teď už jsem jen hezký." Takto daleko ještě nejsem, ale má skromná povaha mi říká že jsem středního věku a zcela jistě hezký.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Hm, to já pro změnu patřím k 9% menšině a taky mi to radost nedělá a nenadělám nic. Těší mě, že je nás těch 9% a nejsme nejstarší menšina. Na druhou stranu, někdo být nejstarší musí.
Jak už tu bylo někde výše napsáno, člověk tuto diskuzi nepročítá proto, aby se vytáhnul, ale aby zjistil, jestli je tu někdo ještě větší dinousarus, než-li on sám.
Edit: v tomto čase je moje menšina už 8% (26-30). Mladí nás válcují. Jak si tady někdo může stěžovat na 22 let nebo 24? Sirine říká správně, může být i hůř.
Jak už tu bylo někde výše napsáno, člověk tuto diskuzi nepročítá proto, aby se vytáhnul, ale aby zjistil, jestli je tu někdo ještě větší dinousarus, než-li on sám.
Edit: v tomto čase je moje menšina už 8% (26-30). Mladí nás válcují. Jak si tady někdo může stěžovat na 22 let nebo 24? Sirine říká správně, může být i hůř.
Naposledy upravil(a) Vanda dne 4.10.2006 2:58, celkem upraveno 3 x.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
To dost záleží na tom, kolik ti vlastně je...Firkraag píše:Zase o rok starsi.. Nevim jakyho smajlika mam pouzit.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- vypité_oko
- Sigilan
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: