Prince of Persia: The Sands of Time

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Uživatelský avatar
AlieN
Sigilan
Příspěvky: 2932
Registrován: 4.10.2005 13:31
Bydliště: Zlín, Brno, Praha a tak podobně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Myslím tím to že když vběhnu do místnosti ve které jsou 4 nepřátelé a jednoho z nich zabiju (dýkou ;-) ) tak se na jeho místě hned objeví nový, a já bych právě chtěl vypnout právě to objevování ;-) (ty souboje totiž opravdu nejsou moc zábavné, když musíš pokaždé zabít 20 pořád stejných zombíků)
Uživatelský avatar
sevencreature
Sigil Team
Příspěvky: 7394
Registrován: 26.9.2005 1:24
Bydliště: Země
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

AlieN: Tohle teleportování nepřátel je featura a pochybuju, že to jde vypnout (bez rozsáhlejší editace hry) - bez toho by to bylo moc jednoduché ;-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
Uživatelský avatar
AlieN
Sigilan
Příspěvky: 2932
Registrován: 4.10.2005 13:31
Bydliště: Zlín, Brno, Praha a tak podobně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

:cry:
Uživatelský avatar
CrowX
Sigilan
Příspěvky: 1436
Registrován: 24.9.2005 22:58
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Môj 166 zárez - prejdené za nejakých 11 hod čistého času - celkom zaujímavá a jednoduchá hopsačka, s príjemnou grafikou a niektorými zaujímavosťami - toľko k plusom (no a ešte tá hudba sem-tam) - silné výhrady mám najmä ku kamere - častokrát je zvolený absolútne nevyhovujúci pohľad, pri ktorom sa hráč môže spoľahnúť iba na svoj odhad, čo robí z niektorých jednoduchých akrobatických skokov pravý horor a tým pádom umelo navyšuje nízku obtiažnosť hry. Taktiež s tými bojmi to trochu prehnali - je to nuda - zo začiatku možno zaujímavé ale po čase už človeka viac-menej otravujú.
Rovnako ako 7c sa mi celkom páčil príbeh, ktorý nie je príliš presladený. Vezír (koniec) ma dosť sklamal - čakal som nejaký skutočne ťažký boss-fight a pritom som ho rozsekal bez problémov, väčšie problémy som mal pri niektorých normálnych fightoch. :roll:
P.S.: najhoršie bolo, že som zabudol ako sa zapína ten mega-freeze útok (ale dohral som to nakoniec aj bez toho) - aspoň nejaký challenge v bojoch. :lol:

Inak dosť veľa z vás sa tu sťažovalo, že ak sa princ zabije tak končí - :eh: - nie je to tak - vďaka dýke má špeciálnu schopnosť Rewind time, ktorá mu párkrát umožňuje vrátiť čas o niekoľko sekúnd späť - takže smrteľný/chybný skok nemusí byť až tak smrteľný a pod. ;-)

PoP: SoT je dobrá hra, ale môjho favorita Legacy of Kain: Soulreaver neprekonal
There is a limit to stupidity.
182
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“