Aaaaaach boze Konecne jsem ji ukecal Po 4 letech urputneho boje s konkurenci a podobnou haveti je moje Ach ta laska...
Prosim o zmenu nicku na "Velký Vezír"
Firkraag píše:Aaaaaach boze Konecne jsem ji ukecal Po 4 letech urputneho boje s konkurenci a podobnou haveti je moje Ach ta laska...
Gratuluji! pošli foto, ať víme, jestli Tobě nebo jí;)
Firkraag píše:Aaaaaach boze Konecne jsem ji ukecal Po 4 letech urputneho boje s konkurenci a podobnou haveti je moje Ach ta laska...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Takže zešílela. Jak poetické, hotový Hamlet s Ofélií...bude taky takový konec?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Velký vezír? Ne ne. Velký vezír Ti přísluší pokud porazíš někoho v kostkách. Tobě přísluší Titul: " Citový maratonec" nebo "Prorážeč stěn" Jinak blahopřeji, trpělivost je mužovou ctností.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Firkraag: Ofélie se utopí v jezeře a Hamlet zemře na otravu.