Láska, sex a něžnosti
Vacsina su vybielene hlavy s nocnou koselou kvasi raperskym trikotom, hovori sa im "kinder mafia".Saruman píše:Hlavně že příslušníci opačného pohlaví jsou v tomhle věku tak úžasní...Yachiko píše:Jj, súhlasím vek tak cca 15-19 je v tejto oblasti u dievčat až na výnimky veľká bieda...
Cez to sa treba preniesť, bohužiaľ Ti nič iné neporadím...
Najhoršie však je, že niektorým to osane navždy...
Jj, niečo na ten spôsob ako písal Arthalion, alebo ešte prípadne: Punk's not dead ( aj keď neviedia čo to je... ), Metal lives forever apd... a to sú všetko štylizácie do podôb, do ktorých vlastne vôbec nepatria, ale musia byť proste "cool"... viem aj s takými mám vlastné skúsenosti a teda vôbec nechcem tvrdiť, že sú úžasní...
Videl som ale aj množstvo výnimiek ako som už napísal...
Videl som ale aj množstvo výnimiek ako som už napísal...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Casom sa spravi vsetko podobne ako tvoj pripad. Aj ked sa to mozno nezda, onedlho to bude len spomienka, mozno bezfarebna a mozno dokonca aj pekna. Vzpomienka na zaciatky.Arronax píše:IMHO sa to snáď časom spraví (teda, musím to nejako vybaviť... trebárs nejaký milý darček... 20. ideme ako trieda do ORF, hádam nám dajú rozchod a po niečom sa popozerám)...
Saruman: Áno, predstav si výnimky...
U oboch pohlaví dokonca... "( to by ste nepovedali, čo? )" - to píšem preto, lebo mám taký dojem, že v Sarumanových očiach začínam vystupovať ako človek, ktorý pomaly "pohŕda" opačným pohlavím, čož je skôr naopak... Ale naopak to je dokonca aj v iných než tých klasických sférach... BTW - To sme tu už pred nedávnom preberali...
U oboch pohlaví dokonca... "( to by ste nepovedali, čo? )" - to píšem preto, lebo mám taký dojem, že v Sarumanových očiach začínam vystupovať ako človek, ktorý pomaly "pohŕda" opačným pohlavím, čož je skôr naopak... Ale naopak to je dokonca aj v iných než tých klasických sférach... BTW - To sme tu už pred nedávnom preberali...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Já taky nesnáším všechny ty namachrovaný kretény, kteří chtějí holku jenom na mr....ehm, sex Berou ji prostě jen jako nástroj na uspokojení potřeby, jen jako věc.. - Nejradši bych je přetáh Carsomyrem A i u holek kolem dvacítky se občas najde nějaká naivka, která jim to baští..
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 13.10.2005 20:36, celkem upraveno 1 x.
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jj, není to moc fér, ale občasné aférky...KOFi píše:Já taky nesnáším všechny ty namachrovaný kretény, kteří chtějí holku jenom na mr....ehm, sex Berou ji prostě jen jako nástroj na uspokojení potřeby, jen jako věc.. - Nejradši bych je přetáh Carsomyrem A i u holek kolem dvacítky se občas najde nějaká naivka, která jim to baští..
Už jsem slyšel i názor, že člověk má s jednou holkuo chodit a s jednou mr... provozovat sex.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jo přesně, já znám i opačné případy.KOFi píše:Já taky nesnáším všechny ty namachrovaný kretény, kteří chtějí holku jenom na mr....ehm, sex Berou ji prostě jen jako nástroj na uspokojení potřeby, jen jako věc.. - Nejradši bych je přetáh Carsomyrem A i u holek kolem dvacítky se občas najde nějaká naivka, která jim to baští..