Láska, sex a něžnosti
- Swashbuckler
- Sigilan
Omlouvám se za vulgární výrazy. Tenhle příspěvek nemažte.
Stejně mě tu nikdo osobně neznáte, tak se odvážím. Mám nejblbější náladu za celých 22 let co jsem živ (Trvá asi 14 dní.). Jedina možná budoucí žena se kterou bych chtěl být navěky, je pro mě takřka na 99% ztracena. A to jen z toho důvodu, že už je s nějakym klukem přes 5 let, pchá. Se na to všechno můžu vysrat, posranej život, blbej. Už chápu týpky co kvůli neopětovaný lásce zkočej z Nuseláku. Chápete to, do řitě, proč se tohle muselo stát zrovna mě. Kéž bych jí vůbec nepotkal. Jsem prostě v řiti, v naprosté takříkajíc prdeli plné sraček. To budou fakt veselý vánoce.
PS: Nehorší na tom je, že ona je snad fakt krutá, já jí napsal podle mě krásnej dopis ve kterém jí vyznávam své city. Předchází tomu přes týden topení bezmoci v chlastu a snahou o navázání kontaktu. Tu holku jsem neviděl skoro 5 měsíců a pak se mi zdál před pár týdny sen, ve kterém figuruje. A mě bylo hned ráno jasný, že je ta jediná, kterou chci a kterou nemůžu mít. AAAAAArrrrrrgggggg. A přitom tak nadosah. Jo holt život je krutá svině a na mě si nejspíš zased. Jen abych se vrátil k té první větě. Ještě jsem musel zjistit, kde bydlí na intru a ten dopis sem jím tam dones. Když si ho přečetla, což bylo včera, dali jsme si hned sraz v hospůdce. A víte vy co, no k čertu s tím vším. Vůbec nic, vůbec o tom nemluvila a dělala jako by nic. Takže jsem se dozvěděl hovno, a pak babo raď jestli se mám ještě snažit. Ještě k tomu tam byla s kamarádkou. Takže jediné co jsem neudělal bylo řešení mého problému, dost zásadně se mé bohyně dotýkajícího. Láska je kurva... V podstatě se cejtim, jako bych umřel, ale ne a ne zaklapnout víka...
PS: Nehorší na tom je, že ona je snad fakt krutá, já jí napsal podle mě krásnej dopis ve kterém jí vyznávam své city. Předchází tomu přes týden topení bezmoci v chlastu a snahou o navázání kontaktu. Tu holku jsem neviděl skoro 5 měsíců a pak se mi zdál před pár týdny sen, ve kterém figuruje. A mě bylo hned ráno jasný, že je ta jediná, kterou chci a kterou nemůžu mít. AAAAAArrrrrrgggggg. A přitom tak nadosah. Jo holt život je krutá svině a na mě si nejspíš zased. Jen abych se vrátil k té první větě. Ještě jsem musel zjistit, kde bydlí na intru a ten dopis sem jím tam dones. Když si ho přečetla, což bylo včera, dali jsme si hned sraz v hospůdce. A víte vy co, no k čertu s tím vším. Vůbec nic, vůbec o tom nemluvila a dělala jako by nic. Takže jsem se dozvěděl hovno, a pak babo raď jestli se mám ještě snažit. Ještě k tomu tam byla s kamarádkou. Takže jediné co jsem neudělal bylo řešení mého problému, dost zásadně se mé bohyně dotýkajícího. Láska je kurva... V podstatě se cejtim, jako bych umřel, ale ne a ne zaklapnout víka...
Re: Omlouvám se za vulgární výrazy. Tenhle příspěvek nemažte
To moc dobře známSwashbuckler píše:Stejně mě tu nikdo osobně neznáte, tak se odvážím. Mám nejblbější náladu za celých 22 let co jsem živ (Trvá asi 14 dní.). Jedina možná budoucí žena se kterou bych chtěl být navěky, je pro mě takřka na 99% ztracena. A to jen z toho důvodu, že už je s nějakym klukem přes 5 let, pchá. Se na to všechno můžu vysrat, posranej život, blbej. Už chápu týpky co kvůli neopětovaný lásce zkočej z Nuseláku. Chápete to, do řitě, proč se tohle muselo stát zrovna mě. Kéž bych jí vůbec nepotkal. Jsem prostě v řiti, v naprosté takříkajíc prdeli plné sraček. To budou fakt veselý vánoce.

Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Re: Omlouvám se za vulgární výrazy. Tenhle příspěvek nemažte
Swashbuckler píše:A to jen z toho důvodu, že už je s nějakym klukem přes 5 let, pchá.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Swashbuckler: 2x měř, 1 řež, spěchej pomalu, jaro je moudřejší podzimu, trpělivost růže přináší a podobný kecy. V podstatě jediné řešení, které podle mých krátkých a omezených životních (ne)zkušeností funguje.
No, ještě se dají věci "řešit" skákáním z mostů, masovou vraždou - ale počítám, že těchhle věcí už jsme si v "Blbé náladě" něco užili
(a btw se tím věci asi spíš nevyřeší).
Jo, jinak si vychutnej tu nejblbější náladu v dosavadním životě - co ty víš, třeba na ni budeš ještě jednou vzpomínat

No, ještě se dají věci "řešit" skákáním z mostů, masovou vraždou - ale počítám, že těchhle věcí už jsme si v "Blbé náladě" něco užili

Jo, jinak si vychutnej tu nejblbější náladu v dosavadním životě - co ty víš, třeba na ni budeš ještě jednou vzpomínat

Asi takCrowX píše:Swashbuckler píše:A to jen z toho důvodu, že už je s nějakym klukem přes 5 let, pchá.![]()

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Swashbuckler: inu tomu se říká 'škola života'. Není nad to, když s člověkem jednou prostě nějaká osoba (ať už holka či kluk) pořádně zamete...Lépe (sic neslušněji - za to trfněji) řečeno vy*ebe. A čím dříve - tím lépe...
Aneb když už 7c nakousl ty moudra - 'Co tě nezabije, to tě posílí'. A můžu ti říct, že žádná (opačné pohlaví si to samozř. může převést do muž. rodu
) za to (věšení, skákání apod. blbiny) nestojí. Taky jsem si tímhle prošel, s těmi samými pocity a věř, že teď jsem za takovouto zkušenost velmi vděčen.
Je mi jasné, že tomu teď nevěříš, ale později uvidíš sám
Aneb když už 7c nakousl ty moudra - 'Co tě nezabije, to tě posílí'. A můžu ti říct, že žádná (opačné pohlaví si to samozř. může převést do muž. rodu

Je mi jasné, že tomu teď nevěříš, ale později uvidíš sám

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Swashbuckler
- Sigilan
2 Ave: Je asi malinko krutá. Bavili jsme se jako nic, smáli se, kecali. Kdyby tam tak nebyla ta její kamarádka, ach jo.
2 CrowX: No já to nemyslel vážně, docela to obdivuju. Ale tohle když se člověk v posledním okamžiku dozví, že je s někým 5 let. No řekněme že z 10% naděje zbyde tak 1%. A nejhorší na tom je, že výstižné je fakt jenom "je s ním". Byl jsem v její přítomnosti skoro měsíc den co den a vim jakým způsobem o něm mluvila. No prostě poznáte z gest a chování jestli má holka svýho kluka ráda nebo s ním jenom je.
2 sevencreature: To nebyla otázka spěchu, a já spěchal tak pomalu, jak jen jsem mohl. V jádru jsem tušil, že je vše zbytečné, ale nemohl jsem jednat jinak.
2 Tafif: Kdybych na to mel, tak bych to udelal hned ten den po tom snu. A věřte nebo ne, opravdu nebyl erotický.
2 Frosty: Tak to já bych si tuhle zkušenost s radostí odpustil. Já už pár zklamání za sebou mám. Tohle je ale jiné, úplně jiné. Něco se ve mě zlomilo a obávám se, že možná ani čas nepomůže. A nějaká za to snad stát musí. Jestli ne. Tak all is lost.
Každopádně to co jsem si teď skoro tři týdny prožíval, bych snad nepřál ani tomu nejhoršímu nepříteli.
2 CrowX: No já to nemyslel vážně, docela to obdivuju. Ale tohle když se člověk v posledním okamžiku dozví, že je s někým 5 let. No řekněme že z 10% naděje zbyde tak 1%. A nejhorší na tom je, že výstižné je fakt jenom "je s ním". Byl jsem v její přítomnosti skoro měsíc den co den a vim jakým způsobem o něm mluvila. No prostě poznáte z gest a chování jestli má holka svýho kluka ráda nebo s ním jenom je.
2 sevencreature: To nebyla otázka spěchu, a já spěchal tak pomalu, jak jen jsem mohl. V jádru jsem tušil, že je vše zbytečné, ale nemohl jsem jednat jinak.
2 Tafif: Kdybych na to mel, tak bych to udelal hned ten den po tom snu. A věřte nebo ne, opravdu nebyl erotický.
2 Frosty: Tak to já bych si tuhle zkušenost s radostí odpustil. Já už pár zklamání za sebou mám. Tohle je ale jiné, úplně jiné. Něco se ve mě zlomilo a obávám se, že možná ani čas nepomůže. A nějaká za to snad stát musí. Jestli ne. Tak all is lost.
Každopádně to co jsem si teď skoro tři týdny prožíval, bych snad nepřál ani tomu nejhoršímu nepříteli.
- Swashbuckler
- Sigilan
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, vždy je nějaká, u které se to zlomí. Před 'ní' jsem se taky párkrát spálil, a s 'ní' to také bylo úplně jiné a v háji (téměř k nepoužítí) jsem z toho byl cca rok... Po roce a čtvrt jsem si myslel, že to asi vážně nepovolí - povolilo. A jedině v tomto případě můžu děkovat času že běží tak rychle jak běží.Swashbuckler píše:Tohle je ale jiné, úplně jiné.
Ale jen na čas se spoléhat nedá (i když funguje 100%ně) Pokud tu dobu chceš zkrátit na minimum je tomu také třeba trochu pomoct.
A jinak ti můžu zodpovědně říct, že za to skutečně žádná nestojí. A to nechápej va smyslu, že žádná za nic nestojí - to ne.
Jak už tu někde psala Vampiria ''Pro jedno kvítí slunce nesvítí..'' já bych už jen dodal, že ani nezhasíná

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No já ty "pořekadla" dával k lepšímu hlavně ke konkrétní situaci - ne k minulosti...Swashbuckler píše:2 sevencreature: To nebyla otázka spěchu, a já spěchal tak pomalu, jak jen jsem mohl. V jádru jsem tušil, že je vše zbytečné, ale nemohl jsem jednat jinak.
Ale každopádně hodně štěstí a jak říká Frosty - co tě nezabije, to tě posílí

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
26. prosince na svátky nebudu doma a to mě pěkně štve. (Doma=ČR)
Taky mě štve, že lidi, s kterýma jedu pryč, chcou být do Silvestra doma, tudíž bude míň $$$ za diety.
Taky mě štve, že lidi, s kterýma jedu pryč, chcou být do Silvestra doma, tudíž bude míň $$$ za diety.

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
To je opravdu smutné......nic si z toho nedělej už se mi to stalo taky........uplně báječnej kluk a já jsm se mu líbila,háček byl jen v tom že měl holku kterou bezmezně miloval......ach joSwashbuckler píše:2 Ave: Je asi malinko krutá. Bavili jsme se jako nic, smáli se, kecali. Kdyby tam tak nebyla ta její kamarádka, ach jo.

Plá plamen věrné lásky,