Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

:lol: :lol: :lol: :lol: jen bych ráda podotkla, že vše je nutné brát kus od kusu, aneb individuální přístup je nade vše, trenére 8-)

Namachrovaní kreténi, hmm...mohli byste mi to blíže popsat :-D ? A proč se na tyhle typy lepí 16tileté slečny, když je to imho dost nepříjemné spojení dvou vlastností :-D ?

A ti, kdo jste tu mluvili o těch lidech 15-19 jako o nějaké sortě pitomců či podivínů a jsou zrovna v tom věku, tak se samozřejmě považují za tu výjimku potvrzující pravidlo, že ano ;-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ano som vynimka, bohuzial. Niekedy mi to strasne lezie na nervy. :lol:
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ja len dodám, že to znova prerástlo do OT :-?
There is a limit to stupidity.
182
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

CrowX píše:Ja len dodám, že to znova prerástlo do OT :-?
Ale nie, ved sa v podstate stale stazujeme na spolocnost.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vampiria píše:A proč se na tyhle typy lepí 16tileté slečny, když je to imho dost nepříjemné spojení dvou vlastností :-D ?
Proč :?: - Bo jsou v tomhle věku naprosto naivní a slepý.. :-?

4all: Jedna moje kamoška, ktere je dvacet a už maká, má teď sedmnáctiletýho kluka.. :shock: Jakej je na to váš názor :?: - Osobně ji v tomhle docela nechápu.. :-? A omlouvám se za mírnej off-topic :oops: ;-)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

KOFi: hmm, můj názor na to je jednoduchý - vždy a všude záleží na té jedinečné konfiguraci "člověk1 - člověk2". Pakliže do sebe ozubená kolečka zapadají skutečně na fest a ne jen na čtvrt otáčky, pak je věk skutečně jen "občankovým" údajem...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi: Všechny naivní a slepé? Ach, ta jednoduchost generalisace, že ano :-? a že jí je 20 a jemu 17 - kdyby to bylo naopak, nedivil by ses, však? Nerozhoduje věk ale to, jestli si Ti dva rozumí..no a evidentně asi ano, když spolu jsou, ne ;-)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vampiria: otázka je, jak dlouho už spolu jsou, jak dlouho to vypadá, že budou, a co to je vlastně za lidi ;-) Vztah má smysl hodnotit hned, pokud v něm něco neklape. Pokud klape (třeba jen zdánlivě) pravda vyplave klasicky až po delší době...

Imho spíš jde o to, nemít jednak falešné předsudky předem, a druhak i nemít příliš pozitivní závěry moc brzo 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Fajn nápad, založit nový téma :-)

Vampiria: Samozřejmě, že i mezi těma 16tkama existují vyjímky.. :roll:
A máš pravdu - kdyby ten věkovej rozdíl byl naopak, tak bych to za divný nepovažoval.. Jinak z doslechu o "něm" vím, že je to namachrovaná primadona, šampónek, dělá modela.. - a ona je naopak moc fajn, krásná, ale především NORMÁLNÍ holka :-?
Ale nechci vypadat netolarantně - takovej já nejsem :!: A proti tomu, když se chlapi snaží vypadat vzhledově co nejlíp, též nic nemám - sám jsem docela taky takovej (ale žádnej metrosexuál ;-) ) :!:

Vlasák: Tvůj názor na mě působí velmi rozumně.
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 14.10.2005 14:03, celkem upraveno 2 x.
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

No já jsme se zrovna nedávno rozešel s mojí drahou polovičkou, když jsme uznal že za tohoto stavu momentálně necítím žádnou budoucnost (a to ji pořád miluju), mě je 27 a díky tvrdému režimu se mi naštěstí víceméně vyhnuly telecí léta a první známost jsem právě potkal před rokem - tedy přítelkyni se kterou jsem se rozešel, které je 20). Respektive víceméně vím že dělala všechno proto abych jí dal kopačk já a ne ona mě. Ona ve 20 letech vidí věci rozhodně jinak než já, což chápu a snažil sjem se jí vyjít vstříc, stejně to přestávalo fungovat. Také na to můžou mít vliv mé velké dluhy způsobené mojí nezodpovědností v mladších letech :oops:

Vždy závisí jak říká Vlasák na tom jak spolu vychází člověk 1 a člověk 2 nezávisle na čemkoliv, i na věku.

Ale 20 letá slečna (reálně odpovídající asi 23 letému chlapovi) chodící s 17 letem klukem je "divné". Ve smyslu toho že ta holka je na rozhodně vyšší intelektuální hladině (beru tady průměr a ne ty dva zmiňované, neboť je neznám)

Jestli ten kluk patří k normální generace barových návštěvníků, (čti Discofil s účesem na dveře, konzumující značkovou whiskey jako vodku, který dokáže vést diskuzi na úrovni o nejnovějších typech mobilů a o tom jaký výkon má jeho škoda 120 poté co tam dal motor z fabie a novými vačkami na 19' elektronech a pak ještě teda rozpozná od pohledu uměly a pravý...), nebo je vyjímečný - teda nromální z našeho hlediska generace druhé poloviny 70-tých let. Tj má všeobecný kulturní rozhled, a nemá shora popsané "zájmy".

Rozhodně tím nechci říct že starší holka vs mladýž kluk je divný....
Naposledy upravil(a) Dalcor dne 14.10.2005 15:06, celkem upraveno 1 x.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Dalcor: Já si prostě musím rýpnout :!: :-P - V sedmnácti by de legis neměl pít žádnej alkohol, o řízení auta ani nemluvě (ale příklad to byl fakt dobrej) :!: :lol: ;-)
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 14.10.2005 14:11, celkem upraveno 1 x.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi: No jistě. Když má mladší partnerku muž, je to OK, když má mladšího patnera (nedejlenin parterku :-D ) žena, tak je na tom hned něco divného ;-) . A hodnotit někoho dle toho, co o něm vím z doslechu...kdyby mě někdo hodnotil podle věcí, co se o mě povídají, tak by ode mě pes kůrku nevzal ;-)

Vlasák: Já netvrdím, že je to nějaká osudová láska od kolébky do hrobu ;-) , ani nemůžu, neznám je, ale obecně konstatuji, že pokud spolu 2 lidé existují v něčem jako je vztah, tak byť by to mělo trvání týdne, je jistě něco, co je spojuje 8-)
petruschka
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petruschka »

to mi připomnělo, jak nějakého sotva plnoletého českého kluka sbalila francouzska kolem čtyřicítky, zavlekla si ho k sobě domů a tam ho zamkla v bytě a téměř nepouštěla ven. vydělávala ona, od něj vyžadovala jen 3x denně sex a domácí práce :lol: pak si ten chudák vylíval srdíčko na http://www.zpovednice.cz :lol: jelikož sám hovno uměl, tak se mu nechtělo ji opustit - byla bezedný zdroj financí, ale asi už ho měl vytahaného až ke kolenům a ono i to kouzlo zralé ženy časem omrzí, když to člověk musí rajbovat 3x denně a absence se trestají škrtnutím kapesného :lol:
...
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Trochu jsme upravil svůj předchozí příspěvek, aby lépe dával smysl. Je to hrozné mít tak pomalé a ještě k tomu levé prsty.
Lumtr
Sigilan

Příspěvek od Lumtr »

Vampiria píše:KOFi: No jistě. Když má mladší partnerku muž, je to OK, když má mladšího patnera (nedejlenin parterku :-D ) žena, tak je na tom hned něco divného ;-) . A hodnotit někoho dle toho, co o něm vím z doslechu...kdyby mě někdo hodnotil podle věcí, co se o mě povídají, tak by ode mě pes kůrku nevzal ;-)

Vlasák: Já netvrdím, že je to nějaká osudová láska od kolébky do hrobu ;-) , ani nemůžu, neznám je, ale obecně konstatuji, že pokud spolu 2 lidé existují v něčem jako je vztah, tak byť by to mělo trvání týdne, je jistě něco, co je spojuje 8-)
Pokud by to mělo trvat týden, tak bych snad po tom spoji ani nepátral. :-)

Nechci dávat všechny do jednoho pytle, ale myslím, že obecně je přístup holek určitého věku dost podobný. Tělo má vývoj a mozek taky. Ten tělesný končí dejme tomu někde v 15-16, ten duševní kolem 23- 25 let.
V určitým věku prostě předběhnou hormony mozek a tělo si vybírá samo
to co má zakódovaný. Proto mají podle mě frajeři v tomto věku větší šanci. Stejně tak se hodně kluků v tomto věku frajery stává.
Samozřejmě záleží taky na prostředí, výchově, času atd. ale imho obecně tady taková nějaká platnost je.
QUIDQUID ERIT, SUPERANDA OMNIS FORTUNA FERENDO EST
Zamčeno

Zpět na „Archivy“