Láska, sex a něžnosti
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lumtr: A že jsem si tohoto fenoménu u dívek při svém čtyřletém pobytu v čistě dívčím třídním kolektivu nevšimla asi jsem do té školy chodila fakt málo . Nechám toho, jistě, našly se slečny, co letěly na frajírky, ale to nebylo asi způsobeno věkem, anžto po nich letí doteď
Naposledy upravil(a) Sadako dne 14.10.2005 17:19, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hmpf... no, dnes môj kamarát videl váženú slečnu aj s jej podareným frajerom... ako sa držia za ručičky... tak fajn, ak je taký úžasný a ja zlý, hlúpy či čo ja viem čo... keby mi to aspoň povedala do očí ale ona nič... môžem sa VYKAŠLAŤ na také niečo...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Cha, tak to je dobrá pointaLumtr v reakci na Vampirii píše:Pokud by to mělo trvat týden, tak bych snad po tom spoji ani nepátral.
KOFi: no, pokud je situace zrovna takávhle, tak chápu tvoje jisté rozčarování, ale jak tu padlo mnohokrát, pokud člověk ty lidi nezná, natož je ani nikdy neviděl, nemůže nijak hodnotit... takže s tebou lze možná přizvukovat, ale holt ne souhlasit, protože by to bylo laciné a ani by nebylo nijak směrodatné.
Dalcor: docela zajímavé, co píšeš... Asi taky rozhodující faktor byla ta tvoje pověstná časová vytíženost...
Ono, mladýho člověka láká rozšiřovat si obzory a poznávat lidi a situace. To je takovejten věk před a po dvacítce. V některém období jsou ty obzory lehce pofidérní, jindy naopak docela vytříbené. A tak je asi třeba mít tohle na paměti, když se člověk dává dohromady s někým mladším a do toho ještě nemá moc času - vědět, že zkrátka musí nabídnout docela širokou paletu vyžití, aby z těch širokých obzorů obsáhnul alespoň něco.
No, tady bych zmínil sestřenici (17), ta má vkus celkem daný - kdokoli pod 35 je pro ní 'chlapeček' a tím to pro všechny nerelevatní nápadníky hasne ale pšššt, nic jsem neřek
Arronax: Snaž se to všechno prostě ignorovat.. To rozčilování ti za to vůbec nestojí, když se k tobě chová takhle Možná někdy sama pozná, že udělala chybu - i to se stává
Vlasák: Já bych tomu popisu docela i věřil.. Ta kamarádka je sice skvělá, ale bohužel letí právě na takovýhle hajzlíky A člověk, kterej se k ní chová co nejlíp a je na ni maximálně hodnej, je jenom kamarád (i když prý nejlepší).. Ano, poznali jste správně - trochu ze mě mluví podvědomá žárlivost
Vlasák: Já bych tomu popisu docela i věřil.. Ta kamarádka je sice skvělá, ale bohužel letí právě na takovýhle hajzlíky A člověk, kterej se k ní chová co nejlíp a je na ni maximálně hodnej, je jenom kamarád (i když prý nejlepší).. Ano, poznali jste správně - trochu ze mě mluví podvědomá žárlivost
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 14.10.2005 18:54, celkem upraveno 1 x.
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arronax: City si nemůžeš od nikoho vynutit, nechce-nechce, no..nezbývá, než se s tím smířit
KOFi: Tak žárlivost za tím svatým rozhořčením je .
KOFi: Tak žárlivost za tím svatým rozhořčením je .
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: