Diskopády
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Diskopády
Už jsem tu několikrát narazil na příspěvky neštastníků, kteří přišli o hadr a v horším případě i o data na něm.
Pojem "přišli o hadr", chápejte jako nevratné poškození harddisku, ať už elektrické, mechanické nebo jen vadné sektory.
Ze statistického hlediska by mě docela zajímalo, kdo má s tímto úkazem osobní zkušenost.
Vzhledem k tomu, že mě počítače živí, měl jsem tu čest setkat se všemi variantami odpovědi Ano. A relativně často. Tak 5x do roka.
Pojem "přišli o hadr", chápejte jako nevratné poškození harddisku, ať už elektrické, mechanické nebo jen vadné sektory.
Ze statistického hlediska by mě docela zajímalo, kdo má s tímto úkazem osobní zkušenost.
Vzhledem k tomu, že mě počítače živí, měl jsem tu čest setkat se všemi variantami odpovědi Ano. A relativně často. Tak 5x do roka.
Naposledy upravil(a) Tokkar dne 12.1.2006 11:02, celkem upraveno 1 x.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já ne, ale přítelkyni zkolabovaly ještě na výšce dva během snad půl roku.. o důležitá data nepřišla, protože v prvním případě mi poslala hodinu předtím všechny věci do školy (asi 1,5GB) a pak už to pravidelně zálohovala u mě na disku -> vyreklamovala ho a když už se těšila na nový (protože ten typ už se nevyráběl), našli někde ve skladu stejný a ten jí "shořel" taky
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Disk sice zkapal, ale data se podařilo zachránit (bylo to docela nedávno.... ). Předtím se nám to taky párkrát stalo - brácha se doteď nevzpamatoval ze ztráty některé hudby, páč týpek, od kterýho ji sehnal, ji už mezitím nenávratně smazal
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Calvera
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Přišel o disk i všechny data, sice to nebylo nic moc důležitého, co by se nedalo sehnat, ale po půl roce hraní OFP v předposlední misi konec, to celkem zamrzelo. Hmmm, teď si uvědomuju, dvakrát jsem přišel o data, posledně tak před půl rokem kdy nějak zkolaboval raid a v obchodě to nějak posrali. Dost na prd bylo, že jsem se chystal vypálit fotky za cca 2 roky