BG II - TOB Multiplayer prosim pomoc....

Navštivte společně s kamarády Baldurovu bránu, Athkatlu, Kuldahar a jiná fantastická místa! Samozřejmě pouze virtuálně.

Moderátor: Razfallow

Odpovědět
DannyProROCK
Sigilan
Příspěvky: 5
Registrován: 19.3.2007 13:56
Kontaktovat uživatele:

BG II - TOB Multiplayer prosim pomoc....

Příspěvek od DannyProROCK » 19.3.2007 14:10

Ahoj četl jsem zde již články o hraní BG II přes multiplayer i BG I. Ja sam sem ještě před navštívením těchto stránek hrál s kamarádem BG I přes Hamachi. Občas trvalo dlouho než jsme se připojili ale nakonec se to vždy nějak povedlo. Teď když chceme začít hrát ještě se dvěma kamarádama dvojku tak to nejde. Máme všichni stejnou verzi BG II-TOB mame stenou verzi Hamachi a i kdyz vypneme firewall a všechno stejne se prakticky nepripojime jeden k druhému. někomu to trvá šíleně dlouho a pak řekne že nešlo spojit někdo se dostane k heslu a pak mu to řekne že se nejde spojit. Irronii toho vseho je ze jednou se kamarad na me za naprosto stejnych podminek pripojil behem dvou sekund ale jen jednou a uz nikdy se to nezopakovalo...
prosim pomozte dekuji

Uživatelský avatar
Razfallow
Dabus
Příspěvky: 1373
Registrován: 24.9.2005 22:54
Bydliště: Sigil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow » 19.3.2007 16:46

Pokud jsi to již neviděl, podívej se na tohle - http://hamachi.cc/help/tunnel.php
S modrou šipkou se bude holt blbě hrát.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]

DannyProROCK
Sigilan
Příspěvky: 5
Registrován: 19.3.2007 13:56
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DannyProROCK » 19.3.2007 18:03

Díky za radu ale tohle jsem pochopil nejakou chvili uz hamachi pouzivam. V tomhle problem neni vsichni sme zeleny a neblikame nic takovyho proste vsichni OK. Kontrolovali sme dokonce direct play a spojime se i pres ty ip co nam vytvori hamachi...proste je to zahada...vy kdyz ste to takhle hrali tak ste se k sobe pripojili hned napoprvy nebo tam byli nejaky problemy? i kdyz my to teda zkousime i 8x za sebou a nic...

Uživatelský avatar
Razfallow
Dabus
Příspěvky: 1373
Registrován: 24.9.2005 22:54
Bydliště: Sigil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow » 19.3.2007 18:13

Zkoušeli jste jaký máte pingy?

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]

DannyProROCK
Sigilan
Příspěvky: 5
Registrován: 19.3.2007 13:56
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DannyProROCK » 19.3.2007 18:15

jj s kamosem mame dobry okolo 23-25.

jeste sem se chtel zeptat na to jestli kdyz ste hrali vy tady treba o tech vanocich tak za jak dlouho se vam to pripojilo a na kolikatej pokus treba?

jinak me uz fakt nenapada nic nez to zkusit preinstalovat mrchu jednu...

Uživatelský avatar
Razfallow
Dabus
Příspěvky: 1373
Registrován: 24.9.2005 22:54
Bydliště: Sigil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow » 19.3.2007 18:34

Stále ještě hrajeme. Připojíme se většinou na první pokus. Občas to sice nejde, ale to jsou většinou problémy s připojením obecně.
Možné je, že to taky ovlivňuje jaké kdo máte připojení?

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]

DannyProROCK
Sigilan
Příspěvky: 5
Registrován: 19.3.2007 13:56
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DannyProROCK » 20.3.2007 0:07

taky si rikame ze to bude tim.vsichni tri mame neverejnou ip ja mam pres wifi.ostatni kabelem pres router.
hmm je to zvlastni.ale uz bysme si docela zahrali:)

Uživatelský avatar
Mecker
Sigilan
Příspěvky: 730
Registrován: 2.5.2006 16:16
Bydliště: Forgotten Realms
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker » 20.3.2007 11:52

DannyProROCK píše:taky si rikame ze to bude tim.vsichni tri mame neverejnou ip ja mam pres wifi.ostatni kabelem pres router.
hmm je to zvlastni.ale uz bysme si docela zahrali:)


Nemáte náhodou každý jiný framerate?

DannyProROCK
Sigilan
Příspěvky: 5
Registrován: 19.3.2007 13:56
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DannyProROCK » 21.3.2007 1:22

ne ne framerate i cache je stejnej

Uživatelský avatar
Krokyn
Sigilan
Příspěvky: 205
Registrován: 29.9.2005 11:45
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokyn » 30.3.2007 18:04

u mne je firewall zapnutej i při hře - Sygate
Hamachi a Baldur's Gate mají povolenej přístup do sítě
taky jedu po wifi (pingy jsme nezkoušeli)

v minulý hře v pěti jsme měli podobnej problém
když jsme hrávali v plnym počtu, stávalo se občas, že někomu z nás spojení vypadávalo a drželo se to někoho celej večer, při další hře to mohl bejt někdo jinej, když jsme se sešli jen tři, tak to šlo
taky jsme se přihlašovali na několik pokusů

osobně bych zkusil změnit člověka, kterej dělá server
teď ho dělam já, ale minule to nešlo, s některejma lidma hra nechodila, a tak server musel dělat Raz
moc nechtěl, ale měl jako jedinej bezproblémový spojení se všema

Odpovědět

Zpět na „Multiplayer a Gaming“