Online světy

Další příběh ze světa Zapomenutých říší. Ujměte se meče, připravte si kouzla.

Moderátor: sevencreature

Uživatelský avatar
Wendeee
Sigilan
Příspěvky: 266
Registrován: 2.10.2005 9:05
Bydliště: Taboard/Praha
Kontaktovat uživatele:

Online světy

Příspěvek od Wendeee » 23.2.2006 19:53

Pomalu dohrávám HotU, nebo spíš mě čeká už jen final fight, a přemejšlim co dál... O online světech bylo něco na bg.cz, ale už je to v tahu, proto se ptám, jaký český světy stojej za to??? Taky by mě zajímalo jakej upload může spotřebovat třeba cca 8 hodin hraní, mám omezenej upload na koleji, sice je to 5 GB, ale jak to přeseru tak je se mnou konec...:)

Edit: Zatim zkoušim Arkhalii a vůbec si nestěžuju...:) Nehraje tam někdo z vás???
Peace on you too you son of a beach!!:-P

Uživatelský avatar
Koveras
Sigilan
Příspěvky: 1824
Registrován: 2.10.2005 19:03
Bydliště: Somewhere in Vault
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras » 27.2.2006 20:57

Tohle mě láká už pěknou dobu. Jak to tam probíhá? Jaký upload to může spotřebovat by mě též zajímalo, bo mám omezení ještě menší než ty. :-D
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

Uživatelský avatar
Wendeee
Sigilan
Příspěvky: 266
Registrován: 2.10.2005 9:05
Bydliště: Taboard/Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee » 27.2.2006 22:33

Jak to probíhá, no pravidla se dočteš na webu arkhalie, myslim že to tam maj dobře vymyšlený, jak je ten svět udělanej se mi dost líbí... Sice sem navštívil těžký minimum, ale pěkný...:) Bude to velký jak prase asi... Nějak zjišťuju že se mi upload nezapočítává, ukazuje to jako bych ho měl neomezenej, tak ti na to bohužel neodpovim...:)
Peace on you too you son of a beach!!:-P

Uživatelský avatar
Koveras
Sigilan
Příspěvky: 1824
Registrován: 2.10.2005 19:03
Bydliště: Somewhere in Vault
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras » 27.2.2006 22:38

Hmm.... vždycky mě zajímalo jak takový on-line svět vypadá a jak to všechno funguje. Asi to zanedlouho omrknu.
Ten upload je pro mě taky životně důležitý, neměl bych překročit limit, jinak je zle. :-)
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

Uživatelský avatar
Wendeee
Sigilan
Příspěvky: 266
Registrován: 2.10.2005 9:05
Bydliště: Taboard/Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee » 27.2.2006 22:45

Určitě na to najdeš nějakej program kterej to počítá a sám zjistíš... Já sem byl taky zvědavej a to jak je to velký to je shock pro mě...:) I když ty HAKy co musíš stáhnout + CEP má tak 600MB...:) Ale stojí to za to...;)

Dneska mě to tam potěšilo, vlezu do jednoho města - Middlebrook - a slyšim tam muziku z BG1... Paráda...:)
Peace on you too you son of a beach!!:-P

Uživatelský avatar
Koveras
Sigilan
Příspěvky: 1824
Registrován: 2.10.2005 19:03
Bydliště: Somewhere in Vault
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras » 28.2.2006 20:20

Tam jsi sám nebo už jsi někoho potkal?
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

Uživatelský avatar
Wendeee
Sigilan
Příspěvky: 266
Registrován: 2.10.2005 9:05
Bydliště: Taboard/Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee » 1.3.2006 14:11

Sám sem tam nedolez ani omylem, mě tam někdo doved, sám bych se tam neprobojoval, podíval sem se tam díky invisibility...:) Jinak hraju buď sám nebo s tim koho potkám, je tam docela dost lidí... Hlavně večer...
Peace on you too you son of a beach!!:-P

Uživatelský avatar
Koveras
Sigilan
Příspěvky: 1824
Registrován: 2.10.2005 19:03
Bydliště: Somewhere in Vault
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras » 9.3.2006 16:55

Takže sám za sebe, ale s pomocí? Zajímavé a docela lákavé...a už si zjistil ten upload? Určitě si to po tak dlouhé době pozoroval (nárůst Mb :-D ). Nebo spíš Gb? :lol:
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

Uživatelský avatar
Koveras
Sigilan
Příspěvky: 1824
Registrován: 2.10.2005 19:03
Bydliště: Somewhere in Vault
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras » 9.3.2006 20:36

Ještě dotaz: Tam vkročíš s importovanou postavou nebo jedeš ouplně od začátku? Nějak mě to začíná zajímat.

EDIT: Co vše k tomu potřebuju, abych mohl začít hrát?
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

Uživatelský avatar
Koveras
Sigilan
Příspěvky: 1824
Registrován: 2.10.2005 19:03
Bydliště: Somewhere in Vault
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras » 10.3.2006 15:39

Už jsem to na Arkhalia webu prozkoumal a informoval se. Potřebuji patch 1.66 jen na HotU nebo i na původní hru a SoU? Nainstalovat JEN haky nebo i tlk a music souory? Pak jaký jsi nainstaloval Cep?
A dále stále trvá otázka ohledně postavy. :-D Snad toho není moc najednou... ;-)
Předem dík.
Zatím mám v plánu alespoň všechno postahovat, chybí mi ještě dohrát Sou a HotU, takže si ještě chvilku počkám.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

Uživatelský avatar
drake127
Sigil Team
Příspěvky: 2358
Registrován: 24.9.2005 22:28
Bydliště: Jihlava, Czech Republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 » 10.3.2006 18:32

Obecně - CEP nejnovější (1.52?), Použij updater co je ve hře (ale je to 1.66 HotU), postavu si vytváříš (chetaři :-)).

Konkrétně sledovat návod k instalaci, pokud není, pak nainstaluj všechno (haky, tlk, mus, atd.).
Žralok, který štěká, nekouše.

Uživatelský avatar
Koveras
Sigilan
Příspěvky: 1824
Registrován: 2.10.2005 19:03
Bydliště: Somewhere in Vault
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras » 10.3.2006 18:57

Díky. Chetař nejsem, ale je to dost podstatná otázka, kdyby ostatní začínali s importovanou postavou, tak proto.
Co když nainstaluju 1.66 patch na českou verzi? Lepší bude asi reinstal co?
Jinak už mám stáhlé skoro všechny haky,music a tlk. Chybí mi pouze jeden 131Mb soubor, který stáhnu cca za 3 hodiny, kdy se mi nezapočítává limit. :-)
Jinak můžu mít nainstalován jeden NWN na singleplayer a jeden na Arkhalii? V tomto jsem fakt lama, páč jsem on-line nehrál vůbec ale nikdy nic. :oops:
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

Uživatelský avatar
drake127
Sigil Team
Příspěvky: 2358
Registrován: 24.9.2005 22:28
Bydliště: Jihlava, Czech Republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 » 10.3.2006 19:18

Koveras píše:Díky. Chetař nejsem, ale je to dost podstatná otázka, kdyby ostatní začínali s importovanou postavou, tak proto.
Co když nainstaluju 1.66 patch na českou verzi? Lepší bude asi reinstal co?
Jinak už mám stáhlé skoro všechny haky,music a tlk. Chybí mi pouze jeden 131Mb soubor, který stáhnu cca za 3 hodiny, kdy se mi nezapočítává limit. :-)
Jinak můžu mít nainstalován jeden NWN na singleplayer a jeden na Arkhalii? V tomto jsem fakt lama, páč jsem on-line nehrál vůbec ale nikdy nic. :oops:
Reinstall bych nedělal - to je asi zbytečný, možná jen potom češtinu. Single můžeš hrát dál - ty haky by se měly použít jen když je hra (server) vyžaduje.
Žralok, který štěká, nekouše.

Uživatelský avatar
Koveras
Sigilan
Příspěvky: 1824
Registrován: 2.10.2005 19:03
Bydliště: Somewhere in Vault
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras » 10.3.2006 19:36

A co když mám rozehranou hru, teoreticky by stačilo přesunout savy, updatovat patchem 1.66 a zase nahrát zpátky?
Díval jsem se na ten CEP 1.52. Je tam, pak ještě nějaké další updaty s tím související. Předpokládám, že stačí jen samotný program...
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]

Uživatelský avatar
drake127
Sigil Team
Příspěvky: 2358
Registrován: 24.9.2005 22:28
Bydliště: Jihlava, Czech Republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 » 10.3.2006 19:42

Koveras píše:A co když mám rozehranou hru, teoreticky by stačilo přesunout savy, updatovat patchem 1.66 a zase nahrát zpátky?
Díval jsem se na ten CEP 1.52. Je tam, pak ještě nějaké další updaty s tím související. Předpokládám, že stačí jen samotný program...
Nemusíš ani sunout savy - prostě nainstaluj CEP, patch atd. Změnu nepoznáš :)
Žralok, který štěká, nekouše.

Odpovědět

Zpět na „Neverwinter Nights I & II“