Henchmen

Další příběh ze světa Zapomenutých říší. Ujměte se meče, připravte si kouzla.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Uživatelský avatar
Kyblik
Sigilan
Příspěvky: 146
Registrován: 4.10.2005 22:50
Bydliště: cože?
Kontaktovat uživatele:

Henchmen

Příspěvek od Kyblik » 15.11.2009 11:17

tak sem zase rozjel NwN. v datacich muzu mit 2 Hnechmeny, ale v puvodni NwN porad jen jednoho i s datacema nainstalovanyma??
'I Wish I Had My Old Tabacco Pipe'

'Aaaaahhh, the flail of many heads it is. Ouch! Oooh, wrong head'

Uživatelský avatar
PostTrauma
Sigilan
Příspěvky: 1256
Registrován: 6.8.2009 16:02
Bydliště: Asteroid B-612

Re: Henchmen

Příspěvek od PostTrauma » 15.11.2009 15:14

Jo, každý datadisk uplatňuje jiná pravidla pro henchmany, takže v orig. kampani nebudeš moct lízt do inventáře, zatímco v prvním datadisku jo a ve druhém už můžeš mít dva henchmany.
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.

Uživatelský avatar
Kyblik
Sigilan
Příspěvky: 146
Registrován: 4.10.2005 22:50
Bydliště: cože?
Kontaktovat uživatele:

Re: Henchmen

Příspěvek od Kyblik » 15.11.2009 16:40

sakra, taky to mohli dat na celou hru!
'I Wish I Had My Old Tabacco Pipe'

'Aaaaahhh, the flail of many heads it is. Ouch! Oooh, wrong head'

Uživatelský avatar
PostTrauma
Sigilan
Příspěvky: 1256
Registrován: 6.8.2009 16:02
Bydliště: Asteroid B-612

Re: Henchmen

Příspěvek od PostTrauma » 15.11.2009 18:50

Jo, jo, bylo by to hezké : ) Ale se dvěma henchmany by to zas bylo moc lehké : )
Marně se snažím přijít věcem na kloub, neboť většina věcí klouby vůbec nemá.

Odpovědět

Zpět na „Neverwinter Nights I & II“