Dva příspěvky pod sebou
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, pouzivanie editu je vskutku hrozne... Stlacit to tlacitko, cosi priserne... Toto je od adminov vskutku sadizmusTinnarr píše:ja uz sem diky tomu nemohl trikrat psat. a pouzivat edit je nekdy fakt nanic. nechcete to dat pryc?

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.

jelikož jsem tu naprostý novic, tato vychytávka mě docela zaskočila. Hlavně, když chci jenom na někoho reagovat a v dalším příspěvku něco říct k tématu. Například v Heroes. Měla jsem trochu obavy, že pokud to napíšu do jednoho příspěvku ,tak to bude moc dlouhé a moc nepřehledné. Jinak to až tak špatná funkce není, že to nelze. Já jsem zrovna ten typ, který moc mluví a má tedneci reagovat na každého zvlášť, jak je to ostatně všude jinde normální. No ale jak říkám, zaskočilo mě to a v jeden moment nepříjemně. Takže příspěvek do herousek, které mám nejradši a proč se mi jako edit přidávat nechtělo a znovu vypistovat za hodinu, kdy bych to musela vypisovat znova taky ne. No ale já si na tu funkci nakonec zvyknu.
A vy na mě možná časem taky.

A vy na mě možná časem taky.

Tebou nastíněný problém, lze Vando vyřešit poměrně snadno.
Zkus zabrousit do Těžkých začátků novicových a v Pravidlech slušného chování se inspiruj "nepsaným" pravidlem číslo 9.

Zkus zabrousit do Těžkých začátků novicových a v Pravidlech slušného chování se inspiruj "nepsaným" pravidlem číslo 9.

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.

To jsem udělala jako první, když jsem se zaregistrovala a přesto jsem se osmělila zde podotknout, co se mi na tom nepozdává, jelikož jsem nikde nepostřehla poznámku, že mám držet pusu a krok, ikdyž mezi řádky to tak trochu vyznívalo.Tokkar píše:Tebou nastíněný problém, lze Vando vyřešit poměrně snadno.
 Nic to ovšem nemění na tom, že megadlouhej příspěvek, jenž je rozdělen do bodů, které spolu nesouvisí, na mě působí nepřehledně.
 Nic to ovšem nemění na tom, že megadlouhej příspěvek, jenž je rozdělen do bodů, které spolu nesouvisí, na mě působí nepřehledně.  
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda, že v některých případech by bylo lepší mít dva příspěvkypod sebou, ale protože to mnoho lidí zneužívalo, rozhodli jsme se toto omezit.Vanda píše:Nic to ovšem nemění na tom, že megadlouhej příspěvek, jenž je rozdělen do bodů, které spolu nesouvisí, na mě působí nepřehledně.
Pokud já potřebuju logicky oddělit dvě reakce, často k tomu použiju citace. (příkladem budiž tento příspěvek).
Ukaž mi ty řádky a já to mezi nima vyškrtnuVanda píše:...jelikož jsem nikde nepostřehla poznámku, že mám držet pusu a krok, ikdyž mezi řádky to tak trochu vyznívalo.

Naposledy upravil(a) drake127 dne 24.11.2006 11:37, celkem upraveno 1 x.

Žralok, který štěká, nekouše.