Export postavy a předmětů z BG1 do BG2

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Uživatelský avatar
arion
Sigilan
Příspěvky: 29
Registrován: 6.3.2006 20:46
Bydliště: u Kokotskeho rybnika
Kontaktovat uživatele:

BG2: Import věcí z BG1

Příspěvek od arion » 24.3.2006 20:19

tak sem skousel importovat postavu z jednicky do dvojky
a docela sem to nepochopil-v SoA pri sobe nic z puvodni vybavy nema(coz je docela logicke vzhledem na vezeni kde se naleza), najdou se nekde dale v te lokaci nebo sou nadobro stracene?
a pri importu do ToB se mi u kouzelnice objevi bezedny vak(coz je dle mych chabych znalosti dost uzitecnej item) da se ten nekde najit? nebo je to jen takova lahudka ktera ma osladit novou hru?
thx 4 reply a zda to tu nekde bylo nemusite se do me hned navazet
omlouvam se ze pisu jak cune ale nece se mi to opravovat :(

Uživatelský avatar
AlieN
Sigilan
Příspěvky: 2932
Registrován: 4.10.2005 13:31
Bydliště: Zlín, Brno, Praha a tak podobně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN » 24.3.2006 20:24

1. v SoA pár věcí z BG1 najdeš (několik hned v tom prvním dungeonu), ale většina z nich ve hře není (a i kdyby tam byly, tak nové věci jsou mnohem lepší ;-) )
2. bezedný vak se ve hře najít dá (jen už si nevzpomenu kde přesně :oops: )

KOFi-chan
Sigilan
Příspěvky: 1417
Registrován: 2.10.2005 9:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan » 24.3.2006 20:28

AlieN píše:2. bezedný vak se ve hře najít dá (jen už si nevzpomenu kde přesně :oops: )

V prvním patře bludiště Spellholdu (v takovém malém skladišti hlídaném Hliněným golemem) ;-)
V ToB se dá jeden i koupit (mám za to, že hned v Saradushi :think: )..

Uživatelský avatar
arion
Sigilan
Příspěvky: 29
Registrován: 6.3.2006 20:46
Bydliště: u Kokotskeho rybnika
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arion » 24.3.2006 20:44

AlieN píše:1. v SoA pár věcí z BG1 najdeš (několik hned v tom prvním dungeonu), ale většina z nich ve hře není (a i kdyby tam byly, tak nové věci jsou mnohem lepší ;-) )

tak je v hajzlu :-( ja bez svych serepeticek nevyzju, a tim nemyslim zbrane, jde mi o suvenyry.
a nejdivnejsi je ze do ToB se zachova skoro vsechno, i takove blbustke jako autogram od tri potvorek nebo prorokova modla
omlouvam se ze pisu jak cune ale nece se mi to opravovat :(

Uživatelský avatar
AlieN
Sigilan
Příspěvky: 2932
Registrován: 4.10.2005 13:31
Bydliště: Zlín, Brno, Praha a tak podobně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN » 24.3.2006 20:47

no některé suvenýry najdeš i v SoA (zlatý trenky :-D )
importovat z BG1 do ToB mě nikdy ani nenapadlo takže o tom ti toho moc neřeknu

Uživatelský avatar
Trandul
Sigilan
Příspěvky: 540
Registrován: 26.10.2005 19:16

Příspěvek od Trandul » 24.3.2006 22:09

Mám takovej poci že maj nějaký věci bejt za tim obrazem hned na začátku v tý místnosi s golemem, za tim obrazem je obvykle dýka +1.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power

Uživatelský avatar
khadgar
Sigilan
Příspěvky: 58
Registrován: 14.1.2006 21:23
Bydliště: Toril - Useknutá ruka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od khadgar » 24.3.2006 22:27

Ono existuje jeden spôsob, ktorým by si si mohol nechať predmety z BG 1. Keď ti štartuje hra, tak ešte predtým než začne hovoriť Irenicus stlač H čím sa ti objavia panely, choď do inventára a vyhádž svoje veci na zem. Potom ti stačí pozbierať ich. :-) Ale je to skoro ako podvod.
He who fights with monsters should look to it
that he himself does not become a monster.
When you gaze long into the Abyss,
the Abyss also gazes into you.

Uživatelský avatar
nuke
Sigilan
Příspěvky: 1783
Registrován: 2.10.2005 14:24
Bydliště: Arulco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke » 24.3.2006 22:58

khadgar : Skoro ... ;-)

Btw neviete dakto prečo mi padá hra stále keď si chcem pozrieť popis k tej helme z prvého dungeonu ??? Je to tuším helma infravidenia a nachádza sa pri tej chápadlovitej oblude ... Predtým mi to nerobilo, takže je nejaká iná možnosť ako reinstal ?

Uživatelský avatar
Arian
Lim-Lim
Příspěvky: 2146
Registrován: 28.9.2005 20:11
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian » 24.3.2006 23:13

nuke: Tohle je častá chyba v v Infinity hrách a bohužel jsem na řešení nepřišel. Nicméně pokud je to jen tahle jedna helma, nemuselo by tě to až tolik trápit
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo:-P

Uživatelský avatar
nuke
Sigilan
Příspěvky: 1783
Registrován: 2.10.2005 14:24
Bydliště: Arulco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke » 25.3.2006 0:04

LordArian : Mne len nejde do hlavy, prečo to teraz robí a inokedy to bolo v pohode... Na starom P350 mi to šlo ako po masle a viem, že popis k tej to helme bol OK... Ale napokon máš recht, helma infravidenia SUX. Ale aspoň by som ju predal 8-)

Uživatelský avatar
sevencreature
Sigil Team
Příspěvky: 7393
Registrován: 26.9.2005 1:24
Bydliště: Země
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature » 25.3.2006 0:19

LordArian píše:nuke: Tohle je častá chyba v v Infinity hrách

:shock: Ještě nikdy se mi to nestalo. Není to chyba češtiny? :think:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.

Uživatelský avatar
nuke
Sigilan
Příspěvky: 1783
Registrován: 2.10.2005 14:24
Bydliště: Arulco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke » 25.3.2006 0:30

Vypíše to toto : An Assertion Failed In InfScreenInventory.cpp At Line Number 9823. S češtinou, aj bez nej.

EDIT : Skvelé, už to robí aj pri nejakých chráničoch... a nepomáha ani reinstal...

Čo sa týka BG som prekliaty :-x

Uživatelský avatar
sevencreature
Sigil Team
Příspěvky: 7393
Registrován: 26.9.2005 1:24
Bydliště: Země
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature » 25.3.2006 12:13

nuke: Zkus vymazat obsah adresářů "temp", "cache" a "tempsave".
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.

Uživatelský avatar
nuke
Sigilan
Příspěvky: 1783
Registrován: 2.10.2005 14:24
Bydliště: Arulco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke » 25.3.2006 13:27

To som skúsil, ale nezabralo. Napokon pomohlo znížiť rozlíšenie na 800x600.

Uživatelský avatar
arion
Sigilan
Příspěvky: 29
Registrován: 6.3.2006 20:46
Bydliště: u Kokotskeho rybnika
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arion » 25.3.2006 14:12

ty zes proklet? mne o tom rikej, blba cestina mi vymazala popisky u vetsiny sebelpsich zbrani a tak mam sotva sajn co je naco, ale co je horsi, nemam funkcni CD5, takze nemuzu vsoupit do baldurovi brany
omlouvam se ze pisu jak cune ale nece se mi to opravovat :(

Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“