Export postavy a předmětů z BG1 do BG2

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Uživatelský avatar
fuzzi
Sigilan
Příspěvky: 104
Registrován: 8.9.2006 22:23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fuzzi » 26.8.2007 19:05

no ja myslim predmety z BG 1. s nima to hrat neni zas nic moc extra. hadam ze v bg 2 jsou daleko mocnejsi itemy.

Uživatelský avatar
Isair
V Knize mrtvých
Příspěvky: 111
Registrován: 23.7.2007 13:04
Bydliště: zatim mám

Příspěvek od Isair » 26.8.2007 19:07

fuzzi píše:no ja myslim predmety z BG 1. s nima to hrat neni zas nic moc extra. hadam ze v bg 2 jsou daleko mocnejsi itemy.
no jsou ale takovy Drizztuv scimitar se klidne hodi po delsi dobu, a nema to takovou atmosferu vezne ja jsem jednou jen tak zkousel s tema Itemama, ale proste jsem z toho nemel dobry pocit.(je to proste vyuziti chyby hry a to se mi zda necestne:D)

A jeste vetsinu predmetu ve hre znovu najdes ,takze se mi zda celkem nerozumne si je nechat hned ve vezeni z BG1.
He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster..when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..
-Friedrich Nietzsche

Uživatelský avatar
Mecker
Sigilan
Příspěvky: 730
Registrován: 2.5.2006 16:16
Bydliště: Forgotten Realms
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker » 26.8.2007 20:41

Já bych si u sebe nechal jen předměty které v BG II nejdou normálně najít, jako např. Balduranuv plášť, Prsten čarování a možná ještě něco co bych našel později, protože já je nesbírám kvůli jejím vlastnostem, ale protože je chci mít všechny.

Uživatelský avatar
Kalach
Sigilan
Příspěvky: 191
Registrován: 30.1.2007 14:42

Příspěvek od Kalach » 26.8.2007 22:18

Isair píše:
fuzzi píše:ja si taky myslim ze to neni nic moc proti nejakym pravidlum. taky jsem se docela stval s predmety v bg1 a nevidim duvod, proc s nima nehrat v bg2 ...
no jo jenze je to proti logice trochu, prece by te Irenicus nenechal ve vezeni ozbrojeneho :-D
Ale imonen vravi ze niake veci su este na severe v miestnosti...A isto by tam neboli len nemagicke predmety... Myslim ze to nie je nic zle ked su v bg2 aj itemy z bg1...
P.S. Ked som dal pauzu tak veci z bg1 som mal iba drizztove scimtary a krouzkovu zbroj+4 a balduranovu helmu to je vsetko... Ostatne ziskam ako? Lebo inventar som mal prazdny :cry: :?:

Uživatelský avatar
Isair
V Knize mrtvých
Příspěvky: 111
Registrován: 23.7.2007 13:04
Bydliště: zatim mám

Příspěvek od Isair » 26.8.2007 23:00

Kalach píše:Ale imonen vravi ze niake veci su este na severe v miestnosti...A isto by tam neboli len nemagicke predmety... Myslim ze to nie je nic zle ked su v bg2 aj itemy z bg1...
P.S. Ked som dal pauzu tak veci z bg1 som mal iba drizztove scimtary a krouzkovu zbroj+4 a balduranovu helmu to je vsetko... Ostatne ziskam ako? Lebo inventar som mal prazdny :cry: :?:
jenze Iomen rika ze tam jsou jen nemagicke veci ze ty ostatni nejlepsi prodali.
Jinak v BG2 jsou predmety z BG1 prave proto nema cenu si je nechat jiz ve vezeni ,ale najit je pri hre.
He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster..when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..
-Friedrich Nietzsche

Uživatelský avatar
Mecker
Sigilan
Příspěvky: 730
Registrován: 2.5.2006 16:16
Bydliště: Forgotten Realms
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker » 26.8.2007 23:58

Isair píše:jenze Iomen rika ze tam jsou jen nemagicke veci ze ty ostatni nejlepsi prodali.
Jinak v BG2 jsou predmety z BG1 prave proto nema cenu si je nechat jiz ve vezeni ,ale najit je pri hre.
Ale má, ne všechny jsou v BG II (můj příspěvek výše).
A fakt to říkala o těch předmětech, že je prodali? Nějak jsem to nikdy nepostřehl.

Uživatelský avatar
Isair
V Knize mrtvých
Příspěvky: 111
Registrován: 23.7.2007 13:04
Bydliště: zatim mám

Příspěvek od Isair » 27.8.2007 0:01

Mecker píše:
Isair píše:jenze Iomen rika ze tam jsou jen nemagicke veci ze ty ostatni nejlepsi prodali.
Jinak v BG2 jsou predmety z BG1 prave proto nema cenu si je nechat jiz ve vezeni ,ale najit je pri hre.
Ale má, ne všechny jsou v BG II (můj příspěvek výše).
A fakt to říkala o těch předmětech, že je prodali? Nějak jsem to nikdy nepostřehl.
tak si zapni BG2 a podivej se je to hned na zacatku, rika ze to nejlepsi nejspis prodali. A prsten carovani ve hre je. A ostatni ?prece by byla velka nahoda ze najdes vse, kdyz to rozprodal proto je to udelano dobre,nej veci stejne najdes rukavice obratnosti.... Drizzt je bohuzel moc pozde a jeho veci v te dobe uz nemaji cenu.
He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster..when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..
-Friedrich Nietzsche

Uživatelský avatar
Mecker
Sigilan
Příspěvky: 730
Registrován: 2.5.2006 16:16
Bydliště: Forgotten Realms
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker » 27.8.2007 0:41

Já nemyslím ten Prsten čarování z BGII ale ten Prsten čarování z BGI. :-)

Uživatelský avatar
Isair
V Knize mrtvých
Příspěvky: 111
Registrován: 23.7.2007 13:04
Bydliště: zatim mám

Příspěvek od Isair » 27.8.2007 1:42

Mecker píše:Já nemyslím ten Prsten čarování z BGII ale ten Prsten čarování z BGI. :-)
JJ,kdyz ho beres jako novy predmet tak je to v poho. Tak hrat s predmety z BG1, ktere BG2 neobsahuje zajimave byt muze ,ale vsechny predmety bych si asi neexportoval to uz je opravdu jako cheatovani.
He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster..when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..
-Friedrich Nietzsche

Uživatelský avatar
AlmSiVi
Sigilan
Příspěvky: 579
Registrován: 29.11.2005 8:20
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi » 27.8.2007 10:11

Prsten čarování se po importu do BG II změní na tu verzi z BG II. Je to škoda, zdvojnásobení kouzel 1. úrovně by se v BGII celkem hodilo...

Uživatelský avatar
Isair
V Knize mrtvých
Příspěvky: 111
Registrován: 23.7.2007 13:04
Bydliště: zatim mám

Příspěvek od Isair » 27.8.2007 13:41

AlmSiVi píše:Prsten čarování se po importu do BG II změní na tu verzi z BG II. Je to škoda, zdvojnásobení kouzel 1. úrovně by se v BGII celkem hodilo...
JJ,takze ten se ani nevyplaci exportovat kdyz je ve hre :-D (ale zase pridani kouzla 7dme urovne take neni k zahozeni :-D )

Nej byl v iwd1 ten prsten Kontik ,jak zdvojnasoboval kouzla 4te a 5te urovne myslim(nebo 2he a pate? ted nvm ale urcite tam byla 5ta:))
He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster..when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..
-Friedrich Nietzsche

Uživatelský avatar
AlmSiVi
Sigilan
Příspěvky: 579
Registrován: 29.11.2005 8:20
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi » 27.8.2007 14:42

Isair: To zdvojnásobení kouzel první úrovně by se imho hodilo trošku víc. Přece jenom, magických střel a určení není nikdy dost ;-)

Uživatelský avatar
Isair
V Knize mrtvých
Příspěvky: 111
Registrován: 23.7.2007 13:04
Bydliště: zatim mám

Příspěvek od Isair » 27.8.2007 16:07

AlmSiVi píše:Isair: To zdvojnásobení kouzel první úrovně by se imho hodilo trošku víc. Přece jenom, magických střel a určení není nikdy dost ;-)
Tjn, spis bych bral kdyby to tu 7dmou uroven zdvojnasobilo :-D ,takhle se opravdu hodi spis ten z BG1

No v iwd1 byl i predmet co zdvojnasoboval prvni uroven ,takze o kouzla nouze opravdu nebyla :-D
Aha tak v iwd1 to bylo takto ten prsten Kontik zdvojnasoboval prvni a druhou uroven, a pak tam byl jeste jeden prsten co zdvojnasobil 5ty lvl ,takze celkem good skoda ze neco takoveho neni i v BG2 :-D
He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster..when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..
-Friedrich Nietzsche

Uživatelský avatar
Mecker
Sigilan
Příspěvky: 730
Registrován: 2.5.2006 16:16
Bydliště: Forgotten Realms
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecker » 27.8.2007 17:30

Isair píše:
AlmSiVi píše:Prsten čarování se po importu do BG II změní na tu verzi z BG II. Je to škoda, zdvojnásobení kouzel 1. úrovně by se v BGII celkem hodilo...
JJ,takze ten se ani nevyplaci exportovat kdyz je ve hre :-D (ale zase pridani kouzla 7dme urovne take neni k zahozeni :-D )...
Já bych si ho vzal jen v případě, že bych v družině nepočítal s Jaheirou, nebo jel sám.
Ale nepřidává jen 1 kouzlo 7. úrovně, ale i jedno 6. a dokonce se mi zdá že i 5. :think:

Uživatelský avatar
Isair
V Knize mrtvých
Příspěvky: 111
Registrován: 23.7.2007 13:04
Bydliště: zatim mám

Příspěvek od Isair » 27.8.2007 17:44

Mecker píše:Já bych si ho vzal jen v případě, že bych v družině nepočítal s Jaheirou, nebo jel sám.
Ale nepřidává jen 1 kouzlo 7. úrovně, ale i jedno 6. a dokonce se mi zdá že i 5. :think:
jj pridava 5te 6te a 7dme je to celkem dobry predmet :-)
He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster..when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..
-Friedrich Nietzsche

Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“