Bugy a podobná havěť

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Rogger
Sigilan
Příspěvky: 14
Registrován: 11.3.2006 3:39

Příspěvek od Rogger » 16.3.2006 8:20

Windspear Hills - V pravo nahore je vchod do dungeonu kam me poslali zabit (no spis zachranit dceru ale nic zivy tam nezustane:))... (ted jsem zapomnel jmeno) Ani za boha tam nemuzu najit vchod Vim ze tam je strop - on projde jako by pod nim a cekal bych ikonku vchodu..a nic... Objel (mysi) jsem snad vse rychlosti sneka a ikona nikde:((

Jinak to neni uplne lehky ale tezky to neni Coz se mi libi aspon to svizne ubiha:( (Obvilion se blizi...)

Uživatelský avatar
Frosty
Sigilan
Příspěvky: 1726
Registrován: 2.10.2005 17:17
Bydliště: drsný sever:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty » 16.3.2006 9:52

Rogger píše:Ani za boha tam nemuzu najit vchod Vim ze tam je strop - on projde jako by pod nim a cekal bych ikonku vchodu..a nic... Objel (mysi) jsem snad vse rychlosti sneka a ikona nikde:((

Uh - strop? Pokud vím, tak tam žádný není..
Obrázek
EDIT: pokud se ti ikona pro vstup neobjeví někde v prostoru pod tou římsou, tak zkus kurzor kdyžtak zacílit jakoby dále 'do skály'.. Ale když se podíváš na ten nápis Entrance - tak ikona vchodu se mi většinou zobrazovala přibližně na úrovni toho zvýrazněného n.

EDIT2: Rogger - nn, vyjádřil ses dobře (on to vlastně strop je), ale já to z tvého postu pochopil tak, že pod tím stropem projít musí - což imho nemusí. Stačí když bude stát kousek vedle - jen musíš najít tu ikonu pro vstup. Po kliknutí na ní už by se tam postava měla dopravit sama ;-)
Naposledy upravil(a) Frosty dne 16.3.2006 12:29, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...

Rogger
Sigilan
Příspěvky: 14
Registrován: 11.3.2006 3:39

Příspěvek od Rogger » 16.3.2006 12:20

strop=rimsu sry spatne se vyjadruju
Jj zkusim za chvili a dam vedet kdyz tak to hned smazu Dik za radu

Uživatelský avatar
Vallun
Dabus
Příspěvky: 3463
Registrován: 7.1.2006 19:03
Bydliště: Libiš
Kontaktovat uživatele:

Frosty

Příspěvek od Vallun » 16.3.2006 13:48

není ta mapa nějaká divná?? nejsme si 100% jist, ale nemá tam být voda na d chajdou toho pána?
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."

Rogger
Sigilan
Příspěvky: 14
Registrován: 11.3.2006 3:39

Re: Frosty

Příspěvek od Rogger » 16.3.2006 13:50

Vallun píše:není ta mapa nějaká divná?? nejsme si 100% jist, ale nemá tam být voda na d chajdou toho pána?


Mapa je presna jakou mam i ja a stejne se mi vchod neobjevil Tak resim jiny questy...

Uživatelský avatar
Frosty
Sigilan
Příspěvky: 1726
Registrován: 2.10.2005 17:17
Bydliště: drsný sever:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty » 16.3.2006 13:53

Vallun: není 8-) Jen je to trochu hůř vidět, ale podívej se vlevo od vchodu do dungeonu na takový tmavězelený flek - to je voda 8-) Teď už určitě najdeš i ten potůček (a další vodní plochy), který se vine nad tou chajdou ;-)

2 Rogger: tak to je divný. Jedině pak už jestli tam nemáš nějaký bug, ale že by se tohle někomu stalo jsem ještě neslyšel..
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...

Uživatelský avatar
Vallun
Dabus
Příspěvky: 3463
Registrován: 7.1.2006 19:03
Bydliště: Libiš
Kontaktovat uživatele:

Re: Frosty

Příspěvek od Vallun » 16.3.2006 14:15

Rogger píše:Mapa je presna jakou mam i ja a stejne se mi vchod neobjevil Tak resim jiny questy...

a jinde Ti změna kurzorů funguje normálně??
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."

Rogger
Sigilan
Příspěvky: 14
Registrován: 11.3.2006 3:39

Re: Frosty

Příspěvek od Rogger » 16.3.2006 18:22

Vallun píše:a jinde Ti změna kurzorů funguje normálně??

Jj bez problemu Popravde tohle se mi nikdy nestalo kdyz vim kam jdu vim ze to tam je a nejde se tam dostat..:/

Uživatelský avatar
Velehal
Sigilan
Příspěvky: 307
Registrován: 28.9.2005 15:47

Příspěvek od Velehal » 16.3.2006 20:28

Mně se to také párkrát stalo (mody?). Konzole.

Rogger
Sigilan
Příspěvky: 14
Registrován: 11.3.2006 3:39

Příspěvek od Rogger » 17.3.2006 21:35

Velehal píše:Mně se to také párkrát stalo (mody?). Konzole.

Co myslis tim 'Konzole'?

Uživatelský avatar
Vallun
Dabus
Příspěvky: 3463
Registrován: 7.1.2006 19:03
Bydliště: Libiš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vallun » 17.3.2006 22:05

Rogger píše:Co myslis tim 'Konzole'?

konzole je nick pro soubor "přímých příkazů" cheatline... umí Ti to dodat předměty a pod. na několik msítech je zde na foru vysvětleno, co a jak..

jde o druhý nejpoužívanější prostředek po SKčku;)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."

Uživatelský avatar
sevencreature
Sigil Team
Příspěvky: 7393
Registrován: 26.9.2005 1:24
Bydliště: Země
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature » 17.3.2006 22:20

Vallun píše:jde o druhý nejpoužívanější prostředek po SKčku;)

Jak pro koho :roll:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.

Uživatelský avatar
Vallun
Dabus
Příspěvky: 3463
Registrován: 7.1.2006 19:03
Bydliště: Libiš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vallun » 17.3.2006 23:30

sevencreature píše:
Vallun píše:jde o druhý nejpoužívanější prostředek po SKčku;)

Jak pro koho :roll:

mylsím celkově:) pokud vůbec někdo používá "cheaty" tak asi častěji SK - je to jednodušší, tedy pokud za cheat nepovažuješ unfair playing - ohnivky do tmy...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."

Uživatelský avatar
yenn
Sigil Team
Příspěvky: 3180
Registrován: 24.9.2005 23:13
Bydliště: pod tisíciletým dubem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn » 17.3.2006 23:54

Rogger píše:Co myslis tim 'Konzole'?

V průzkumníkovi nejprve otevřete soubor Baldur.ini a pod kolonku [Game options] vložte řádku Cheats=1. Uložte soubor a spusťte hru. V té stiskněte [Ctrl]+[Tab], čímž se objeví konzole, do které pište cheaty. Pro jejich aktivaci stiskněte [Enter]. [Ctrl]+[Tab] konzoli opět vypnou.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]

Uživatelský avatar
Vallun
Dabus
Příspěvky: 3463
Registrován: 7.1.2006 19:03
Bydliště: Libiš
Kontaktovat uživatele:

mám problém

Příspěvek od Vallun » 18.3.2006 0:55

dorazil jsem do Léčebny ale Irenicus zmizí po skončení prohlídky, místo toho, co by mne poslal dolu...může to mít něco společného s tím, ž ejsme předtím neúspěšně obtěžoval Desharika?
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."

Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“