Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery...)

Staňte se součástí příběhu, ve kterém můžete změnit dějiny celého vesmíru. Vždyť Síla je všemocná.
Stránky: Knights of the Old Republic, Knights of the Old Republic II

Moderátor: Ajantis

Uživatelský avatar
yenn
Sigil Team
Příspěvky: 3183
Registrován: 24.9.2005 23:13
Bydliště: pod tisíciletým dubem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn » 9.9.2006 16:38

Ajantis píše:Mně také KotOR občas spadnul, ale zhruba jednou za pár hodin. Máš nejnovější patch?
Mám 1.03. Dle frekvence loadování mi padá cca jednou za hodinu a častěji...

Také jsem narazil na zajímavý bug: Ebon Hawk je stroj na klonování objektů. Pokud tam někomu sundám (nikoli vyměním za jiné) rukavice či opasek (o jiných zatím nevím), objeví se sice v inventáři jako nepoužívané, ale zároveň zůstanou u původního majtele. Mimo EH se mi to nestalo.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]

Uživatelský avatar
sevencreature
Sigil Team
Příspěvky: 7393
Registrován: 26.9.2005 1:24
Bydliště: Země
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature » 10.9.2006 19:18

Hmm, pokud si dobře pamatuji, tak mi KotOR nějak zvlášť nepadal :think: Dvojka byla trochu horší :think:

yenn: Pokud máš ATi grafiku, tak zkus vypnout jedno grafické nastavení - mám dojem, že to má co do činění s vlnící se trávou nebo lepší vodou (nebo oboje)... Takhle mi alespoň občas padala KotOR při loadování na starší ATi grafice. Vůbec mají tyhle hry (NWN a KotOR nějaké problémy s ATi ovladačí :think: Nebo ATi ovladače mají problém s temito hrami?).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.

Uživatelský avatar
yenn
Sigil Team
Příspěvky: 3183
Registrován: 24.9.2005 23:13
Bydliště: pod tisíciletým dubem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn » 11.9.2006 22:31

sevencreature: ATi mám. Trávu jsem vypnul (vodu jsem nenašel), ale příliš to nepomohlo. Hra sice zpočátku běžela dlouho bez žuchnutí, leč to bylo spíše tím, že nedocházelo k častému loadingu. S ním se vše vrátilo do starých kolejí...
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]

Uživatelský avatar
sevencreature
Sigil Team
Příspěvky: 7393
Registrován: 26.9.2005 1:24
Bydliště: Země
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature » 11.9.2006 22:57

yenn: Hmm, vypnul jsi stíny i trávu?

No můžeš zkusit ještě tohle pravěké řešení - třeba to bude zázračně fungovat i po dvou letech :wink: - koneckonců, je to stará hra, tak proč nezkusit starý hack? :-)

http://forums.3dgamers.com/showpost.php ... stcount=11

Hmm, když jsem teď pročítal ty množství problémů, tak jsem nabyl dojmu, že ATi a Bioware si opravdu nějak nerozumí :lol: :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.

Uživatelský avatar
yenn
Sigil Team
Příspěvky: 3183
Registrován: 24.9.2005 23:13
Bydliště: pod tisíciletým dubem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn » 12.9.2006 7:33

sevencreature: Stíny jsem nevypnul. Prubnu.

Hack bych vyzkoušel, ovšem to by musel jít stáhnout kotorfix.zip :-) Vygoogloval jsem ještě dva odkazy, ale ani jeden nebyl funkční.

Našel jsem ale také toto. Edit: nepomáhá...
Naposledy upravil(a) yenn dne 13.9.2006 3:26, celkem upraveno 1 x.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]

Uživatelský avatar
sevencreature
Sigil Team
Příspěvky: 7393
Registrován: 26.9.2005 1:24
Bydliště: Země
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature » 12.9.2006 20:46

yenn: Přiznávám, že jsem odkaz netestoval (a v koutku mysli jsem tušil, že dva roky to tam nevydrží :oops: ).

V NWN mi pomohlo vypnutí trávy a stínů, ale spokehlivý recept pro ATi bohužel neznám... Viz diskuse na Bioware - to je čirý výsměch, tolik stížností, a Bioware vůbec nereaguje :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.

Uživatelský avatar
Jab
Sigil Team
Příspěvky: 3596
Registrován: 24.9.2005 23:01
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab » 15.10.2006 23:25

Tak jak spustit jednotku s Radeon 9200SE. Nějaké návrhy? :-)

Uživatelský avatar
Frosty
Sigilan
Příspěvky: 1726
Registrován: 2.10.2005 17:17
Bydliště: drsný sever:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty » 16.10.2006 9:56

Jab: Radeona 9200 (netuším zda SE - ani nevím co to označuje :oops:) mám taktéž a hra mi funguje bez obtíží :think:
Tedy až na to občasné zatuhnutí při načítání lokace :-?
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...

Uživatelský avatar
sevencreature
Sigil Team
Příspěvky: 7393
Registrován: 26.9.2005 1:24
Bydliště: Země
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature » 16.10.2006 13:49

Jab: Tuhle grafiku KotOR podporuje, takže by to mělo fungovat bez problémů. Já jsem KotOR poprvé dohrál dokonce i na Radeon 7000, která je uvedena mezi nepodporovanými kartami :lol:

Jinak - štve mě, že musím mít vypnutá videa, protože po jejich přehrátí je grafika v háji. Ale už jsem je viděl víckrát, takže to přežiju.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.

Uživatelský avatar
Jab
Sigil Team
Příspěvky: 3596
Registrován: 24.9.2005 23:01
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab » 16.10.2006 14:16

Kdyby mi to šlo, tak se asi neptám. ;-)
Chce to po měn ATI Catalyst control center, kterej ovšem nenajde mou videokartu (INF..., video driver not found). Nemluvě o tom, že jsem před ním musel instalovat hafo jiných věcí, z čehož tedy nemám moc radost.
Pak to ještě chce OpenGL. A já hledám přímý link na tuhle srandu, pročež mě prosím neodkazujte na jejich stránky.

Uživatelský avatar
sevencreature
Sigil Team
Příspěvky: 7393
Registrován: 26.9.2005 1:24
Bydliště: Země
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature » 16.10.2006 14:47

Jab: Máš předpokládám nejnovější Catalysty? Pokud ne, tak je nainstaluj. Možná by to chtělo kompletní odinstalaci stávajících ovladačů + Catuninstaller (tj. odinstalace, reboot, catuninstaller, reboot) - a pak instalace nových.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.

Uživatelský avatar
Jab
Sigil Team
Příspěvky: 3596
Registrován: 24.9.2005 23:01
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab » 29.10.2006 11:38

Už to fachá! :dancing:

Pomohla instalace starších catalystů (4.2).

Uživatelský avatar
Landor
Šifrovač
Příspěvky: 554
Registrován: 27.9.2005 10:38
Bydliště: Astral Plane

Příspěvek od Landor » 3.12.2006 23:20

Momentálně jsem rozehrál 2jku a mám problém s grafikou. Grafiku mám GeForce4 Ti 4200, ovladače verzi 93.71. Občas se mi rozpadají textury kolem ovladane postavy nebo jinde, tento problém sem měl i v 1čce. Poradil by mi někdo nějakou verzi ovladačů, na kterých by to jelo OK? Zkoušel sem myslím už tak troje, a zatím bez úspěchu. Další desítky už zkoušet nechci. Jinak se mi ve 2jce filmečky zdají takové nějaké mírně rozostřené, to je schválně? :think:

Uživatelský avatar
Ajantis
Sigil Team
Příspěvky: 5040
Registrován: 28.9.2005 22:38
Bydliště: die beschattete Berge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis » 3.12.2006 23:40

Landor píše:Jinak se mi ve 2jce filmečky zdají takové nějaké mírně rozostřené, to je schválně? :think:
Filmy v K2 běží pouze v rozlišení 640*480 nebo nějakém podobně nízkém, s tím nic nenaděláš.

Uživatelský avatar
AlieN
Sigilan
Příspěvky: 2932
Registrován: 4.10.2005 13:31
Bydliště: Zlín, Brno, Praha a tak podobně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN » 3.12.2006 23:40

Landor: na stejné grafice mi to jelo bez problémů, ale už je to dost dávno a na jiném počítači, takže verzi ovladačů ti neřeknu

Odpovědět

Zpět na „Knights of the Old Republic I & II“