Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery...)

Staňte se součástí příběhu, ve kterém můžete změnit dějiny celého vesmíru. Vždyť Síla je všemocná.
Stránky: Knights of the Old Republic, Knights of the Old Republic II

Moderátor: Ajantis

Uživatelský avatar
Daemon
Dabus
Příspěvky: 284
Registrován: 30.9.2005 0:23
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: KotOR na Windows 7

Příspěvek od Daemon » 11.8.2010 5:23

Pročti tohle - http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=194296

Já to na Vistách rozchodil tak, že jsem instaloval s kompatibilitou XP + jako správce a stejně tak i poštěl cracknutý exe. Problém byl jen v tom, že jednou za čas hra spadla, ale to mohlo být i něčím jiným.
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!

Uživatelský avatar
AlieN
Sigilan
Příspěvky: 2932
Registrován: 4.10.2005 13:31
Bydliště: Zlín, Brno, Praha a tak podobně
Kontaktovat uživatele:

Re: Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery.

Příspěvek od AlieN » 12.8.2010 9:57

Nakonec se jí to "nějak" rozjelo, po několika pokusech a nějakým specifickým způsobem i s češtinou. Jen jí to čas od času spadne (ne, nemám tušení v čem je problém, ale hrát to jde, tak už se v tom moc nerýpu).

Uživatelský avatar
AlieN
Sigilan
Příspěvky: 2932
Registrován: 4.10.2005 13:31
Bydliště: Zlín, Brno, Praha a tak podobně
Kontaktovat uživatele:

Re: Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery.

Příspěvek od AlieN » 13.8.2010 10:47

Frekvence padání se zvedla na necelou půlhodinu, po několikanásobném reinstalu nejrůznějšími způsoby už se pak hra nerozjela vůbec. Tak jsem hru zkusmo víceméně normálním způsobem nainstaloval i na svůj notebook (taktéž Windows 7, ale 64bit)... a všechno funguje bez problémů. :roll:

Uživatelský avatar
Daemon
Dabus
Příspěvky: 284
Registrován: 30.9.2005 0:23
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery.

Příspěvek od Daemon » 13.8.2010 12:34

Problém může dělat více-jádrový procesor nebo grafická karta. V odkazu, co jsem linkoval, jsou nějaké návrhy na řešení v takovém případě.
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!

Uživatelský avatar
AlieN
Sigilan
Příspěvky: 2932
Registrován: 4.10.2005 13:31
Bydliště: Zlín, Brno, Praha a tak podobně
Kontaktovat uživatele:

Re: Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery.

Příspěvek od AlieN » 13.8.2010 12:46

No, bude to něco ve spojitosti win 7 s určitým hardwarem... ale co jsem pročítal reakce lidí na netu, tak každému dělá problém něco jiného - někdo měl problémy s nVidia kartou, jiný s Ati, někdo to nerozjel 64bitu, jiný má problém s vícejádrovým procesorem (což ale má i můj notebook), moc nové, nebo moc staré ovladače, DirectX, atd.
Přitom zřejmě kdo to zkoušel na stejném hardwaru na XP neměl problém, takže s Win 7 je prostě jak sázka do loterie.

Girtmen
Sigilan
Příspěvky: 68
Registrován: 5.3.2009 16:17

kotor 2 zamrzlá postava

Příspěvek od Girtmen » 19.8.2010 9:08

Zdar lidi prosim vás nevíte čim to je že po boji mi vždycky zamrzne postava vlastně zamrzne někdy jen když spatří nepřítelel nebo když ho zabije a taky se mi někdy zdá že ta postava reaguje jako npc ne jako moje postava takle hejbá se jen když jí dam povel k útoku nebo k otevření něčeho jsem ještě na peragusu a nemam partu jinýmy slovy jsem na ubikacích za každou radu a pomoc tísíckrát děkuju předem. (je to pro mě důležitý)

Uživatelský avatar
MCZ
Sigil Team
Příspěvky: 3926
Registrován: 25.9.2005 1:01
Bydliště: prázdná plechovka od barvy (černé)
Kontaktovat uživatele:

Re: kotor 2 zamrzlá postava

Příspěvek od MCZ » 19.8.2010 21:22

To není zmrznutí, ale autopauza. (Pauzuje se defaultně mezerníkem, v nastavení by to chování mělo jít změnit.)

Girtmen
Sigilan
Příspěvky: 68
Registrován: 5.3.2009 16:17

Re: kotor 2 zamrzlá postava

Příspěvek od Girtmen » 20.8.2010 8:07

Jenomže to neni mezernikem to je prostě zamrznutí postavy navíc kdybych měl pauzlou postavu tak někde uvidim nějakou bublinu s nějakym nápisem což nemam jinýmy slovy myslim že se nemůžu hejbat volně ani v boji myslim jako útěk atd jo todle jsem chtel tu autopauzu po boji mam vypnutou jinak neni mozny a postava jen zabije robota hned stála namístě a ani se nehla když dávam třeba w pro běh mě se prostě zdá že ta postava reguje jako npc znič seber otevři mělo by to bejt skončí boj můžeš se hejbat je boj můžeš se hejbat a ne abych zabil jednoho jelimana a nemohl se hejbat jo dobrá poznámka mě napadla on může hejbat mečem když to v tý pauze ne myslim takoví to točení s mečem když má te světelnej meč tak se rozsvítí myslim že je to klávesa x takže pauza je ko to musí bejt něco jinýho nemůže to třeba bejt grafickou kartou nebo xpčkama.

Andrew26
Sigilan
Příspěvky: 17
Registrován: 29.7.2010 22:14

Re: Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery.

Příspěvek od Andrew26 » 25.8.2010 10:42

Nečetl jsem všechno, takže je možné že jsem někde nějaký příspěvek přeskočil. Každopádně KOTOR 1 hraju na ntb s 64bit s win7 bez problémů.

Uživatelský avatar
Zero
Sigilan
Příspěvky: 152
Registrován: 24.3.2009 18:11

Re: Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery.

Příspěvek od Zero » 1.11.2010 18:52

Potřebuji nutnou pomoc. Hraju KotOR2 s Restoration patchem 1.6, a nastal mi jeden docela závažný problém.
Začalo to na Korribanu, kde mi to shodilo hru s tím, že program provedl neplatnou operaci a bude ukončen, klasické možnosti odeslat zprávu o chybách nebo neodesílat. Zkoušel jsem to několikrát, a stále to padalo. Tak jsem to přešel, protože ta část není pro pokrok ve hře důležitá, ale teď se mi to samé děje na Onderonu, kde nemůžu vstoupit do města Iziz, a tudíž nemůžu pokračovat ve hře. Reinstall nepomohl, a jsem docela zoufalý.
Prosím pomozte, drazí lidé sigilští. :pray:

Edit: Zapomněl jsem uvést, že mám Windows XP, jestli to něčemu pomůže.

Uživatelský avatar
Jab
Sigil Team
Příspěvky: 3596
Registrován: 24.9.2005 23:01
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery.

Příspěvek od Jab » 2.11.2010 11:32

Nebylo by lepší napsat autorům modu? Btw problém (výrazný) by byl, pokud bys neměl originálku Kotor 2.

Uživatelský avatar
Zero
Sigilan
Příspěvky: 152
Registrován: 24.3.2009 18:11

Re: Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery.

Příspěvek od Zero » 2.11.2010 17:37

Originálku bohužel nemám, nicméně se mi povedlo hru již jednou předtím dohrát bez problémů. Ale je fakt, že to bylo pouze s oficiálními patchi.
Nechce se mi utrácet peníze na originálku, když nevím jistě, jestli by to ten problém vyřešilo, takže pokud máte nějaké návrhy, pište. :-)

Uživatelský avatar
Jab
Sigil Team
Příspěvky: 3596
Registrován: 24.9.2005 23:01
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery.

Příspěvek od Jab » 11.11.2010 17:26

Pravděpodobně to problém vyřeší. Je to ale tvůj boj. U hry za dvě stovky se ale diviím, že se ti s tím chce patlat. Restoration mod logicky upravuje spouštěcí soubor (co jsem si já všiml a kvůli tomu si kupoval originálku). Crack vrací spouštěcí soubor do dob před restoration modem, což nutně chyby musí házet. Na 99% si tedy jsem jist, že by originálka tvé problémy vyřešila (já si ji právě kvůli restoration modu koupil, abych tyhle problémy neměl).

Uživatelský avatar
Hamster
Dabus
Příspěvky: 1815
Registrován: 29.10.2005 1:04

Re: Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery.

Příspěvek od Hamster » 11.11.2010 17:39

Pokoušel jsem se dnes marně asi čtyři hodiny rozchodit na sedmičkách kotor jedničku a jen jsem si tedy potvrdil, že s produkty se "Star Wars" v názvu si nerozumíme skutečně globálně bez ohledu na formát. Kde jsem ještě před pár lety bral trpělivost na to se celý den vrtat v obskurních alpha verzích nějakých emulátorů a podobných hovadin je mi fakt záhadou.

Uživatelský avatar
MCZ
Sigil Team
Příspěvky: 3926
Registrován: 25.9.2005 1:01
Bydliště: prázdná plechovka od barvy (černé)
Kontaktovat uživatele:

Re: Technické obtíže (porouchaní droidi, zaseknuté blastery.

Příspěvek od MCZ » 12.11.2010 10:54

Mně se to podařilo :-). Chce to jen trochu snahy a nervů se starým engine, no.

Odpovědět

Zpět na „Knights of the Old Republic I & II“