Technické problémy

Okuste ledový dech Auril na Planině ledového větru.
Stránky: Icewind Dale, Icewind Dale II

Moderátoři: Ajantis, yenn

maareek
Sigilan
Příspěvky: 7
Registrován: 7.6.2008 12:35

Re: Problém s Icewind dale II a BG I

Příspěvek od maareek » 7.6.2008 14:03

no tak tedka jsem to zkousel znovu a Icewind dale najednou bezi a nevykoplo me to :) takze nevim, BG I jsem odinstaloval ale naistaluji ji jeste jednou a napisu co to presne bylo. Diky. Doufam ze aspon ti ICW II pojede.

maareek
Sigilan
Příspěvky: 7
Registrován: 7.6.2008 12:35

Re: Problém s Icewind dale II a BG I

Příspěvek od maareek » 7.6.2008 16:13

Tak jsem nainstaloval BG I a hlasí mi to tohle : Microsoft Visual C++ Runtime Libary
Runtime error !
Program : C :\..........
Abnormal Program Termination
Tak vubec nevim :( jinak ICW II zatim bezi nevim jakto ze najednou jede ale jede. Myslim ale ze ne nadlouho. uvidime

Uživatelský avatar
sevencreature
Sigil Team
Příspěvky: 7393
Registrován: 26.9.2005 1:24
Bydliště: Země
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Icewind dale II a BG I

Příspěvek od sevencreature » 7.6.2008 17:20

Aha, takže nespecifický. Těžko říct, čím to je.

Zkus tohle: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=135824#p135824

Ověř, že máš nejnovější DirectX, nepoškozená instalační CD (mohla se vloudit chyba při instalaci - i když to mi nepřijde pravděpodobné).

V nejhorším (i když možná i v celkem dobrém) případě můžeš hrát BG1 přes TuTu (tj. v enginu BG II) - návod v BG sekci fóra.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.

kakao
Sigilan
Příspěvky: 9
Registrován: 28.12.2008 14:18

Padání hry

Příspěvek od kakao » 28.12.2008 16:32

Zdar,koupil jsem si Icewind DALE serii se dvěma dílama + datadiskem,ale mám problém a to ten,že když v druhým dílu najedu do inventáře,tak se hra vypne a spadne do windowsu...nevíte co s tím?U některých her stačí smazat nějakej soubor,to by bylo nejlepší.

kakao
Sigilan
Příspěvky: 9
Registrován: 28.12.2008 14:18

Re: Padání hry

Příspěvek od kakao » 28.12.2008 20:00

Ještě bych chtěl dodat že jsem to koupil v angličtině a předělal jsem si tam ten soubor na češtinu...kdyby to mohl být tím

edit jsem nepoužil aby si toho někdo všiml...pak to zedituju :-)

Uživatelský avatar
MCZ
Sigil Team
Příspěvky: 3926
Registrován: 25.9.2005 1:01
Bydliště: prázdná plechovka od barvy (černé)
Kontaktovat uživatele:

Re: Padání hry

Příspěvek od MCZ » 28.12.2008 21:11

kakao: jak myslíš to "předělal"? Každopádně to dost možná příčina může být (neshoda verzí, chybějící dodatečné soubory - fonty apod.).

kakao
Sigilan
Příspěvky: 9
Registrován: 28.12.2008 14:18

Re: Padání hry

Příspěvek od kakao » 29.12.2008 8:24

No přepsal jsem dialog.tlk soubory...ale když jsem tam vrátil zpět anglickej tak to taky spadlo...to je vždycky když najedu do inventáře.

Uživatelský avatar
hank
Sigilan
Příspěvky: 9
Registrován: 30.1.2009 19:40
Bydliště: U Křivého Jeřába
Kontaktovat uživatele:

IWD & IWD2 Problémy s textem

Příspěvek od hank » 31.1.2009 23:17

Mám problémy s textem nad obrázky, zobrazí se mi tam ale jeste s nima černý obdelníček :arrow:

http://uloz.to/1249364/chyba.jpg

je to 1 screen pls stahnete to a kouknete se a pripadne i neco napiste na poradu diky :mrgreen:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Lord Navaro
Sigilan
Příspěvky: 3
Registrován: 25.1.2009 19:51

Re: Technické problémy

Příspěvek od Lord Navaro » 8.5.2009 16:13

Cest all, potřeboval bych poradit, mám IWD II, a nejednou my hru normalne pustim, ale kdyz chci dat new game tak my to spadne a naskoci chyba error runtime C++, nebo neco takovyho, a abnormal program termination, nevite co s tim? mam OS vista =) dekuju

Uživatelský avatar
Mortles
Sigilan
Příspěvky: 12
Registrován: 13.1.2008 22:53

Re: IWD & IWD2 Problémy s textem

Příspěvek od Mortles » 22.7.2009 22:17

hank píše:Mám problémy s textem nad obrázky, zobrazí se mi tam ale jeste s nima černý obdelníček :arrow:

http://uloz.to/1249364/chyba.jpg

je to 1 screen pls stahnete to a kouknete se a pripadne i neco napiste na poradu diky :mrgreen:
Mám stejný problém, abych se přiznal. Dal jsem na všechny, co mi o IWD2 básnili a tohle je jedna z věcí, co mě tam dost irituje. Měl jsme myslím stejný problém v BG2m ale tam jsme jenom přepnul něco v nastavení což v IWD21 nemohu nikde v nastavení najít. Neví někdo něco ö tomhle problému?

sob-raider
Sigilan
Příspěvky: 3
Registrován: 24.4.2007 18:56

Re: Technické problémy

Příspěvek od sob-raider » 26.7.2009 11:56

Mám stejný problém, abych se přiznal. Dal jsem na všechny, co mi o IWD2 básnili a tohle je jedna z věcí, co mě tam dost irituje. Měl jsme myslím stejný problém v BG2m ale tam jsme jenom přepnul něco v nastavení což v IWD21 nemohu nikde v nastavení najít. Neví někdo něco ö tomhle problému?
I já se k vám přidávám. Nejhorší na tom je to, že kdysi mi to 100% nedělalo. Až nyní, když jsem si to nainstaloval po dlouhé době znova, tak se tento problém objevil. Je fakt, že to dost kazí celý dojem ze hry a kdyby někdo věděl jak na to, byl bych rád za radu. Díky.

Uživatelský avatar
Mortles
Sigilan
Příspěvky: 12
Registrován: 13.1.2008 22:53

Re: Technické problémy

Příspěvek od Mortles » 26.7.2009 21:26

sob-raider píše:
Mám stejný problém, abych se přiznal. Dal jsem na všechny, co mi o IWD2 básnili a tohle je jedna z věcí, co mě tam dost irituje. Měl jsme myslím stejný problém v BG2m ale tam jsme jenom přepnul něco v nastavení což v IWD21 nemohu nikde v nastavení najít. Neví někdo něco ö tomhle problému?
I já se k vám přidávám. Nejhorší na tom je to, že kdysi mi to 100% nedělalo. Až nyní, když jsem si to nainstaloval po dlouhé době znova, tak se tento problém objevil. Je fakt, že to dost kazí celý dojem ze hry a kdyby někdo věděl jak na to, byl bych rád za radu. Díky.
Hmm aspoň nejsem sám s tímhle problémem.

Uživatelský avatar
Sayboot
Sigilan
Příspěvky: 39
Registrován: 2.1.2009 13:47

Re: Technické problémy

Příspěvek od Sayboot » 2.8.2009 11:44

Sargon píše:Mám problém s celkovou plynulostí hry, vím že má mašina nepatří k nejnovějším, ale myslím, že IWD (1) by se nemělo na 2.13 GHz 512 Mb RAM a 128 Gr. Kartě sekat takovým způsobem jakým se seká. Operační systém je XP prof. Hraji za jednu postavu a jsem někde u useknuté ruky. V boji s jedním protivníkem je ještě hra hratelná, ale jakmile mě napadne nějaká banda, nebo použiji nějaká kouzla /nedejbože něco jako pavučinu nebo něco s větší plochou působení/ tak to je konec. Hra se tak seká že je naprosto nehratelná. V nastavení mám vše na maximum, mám jen vyplou 3d graf. akceleraci, s ní je hra ještě daleko pomalejší, což je další věc kterou nedokážu pochopit. BG2 i TOB jsem taky dohrál s jednou postavou, myslím že se semtam taky trochu zadrhávalo, ale to jsem hrál ještě na 400 Mhz mašině, a rozhodně to nebylo tak strašlivé jak teď u IWD. Když jsem hrál se skupinou, bylo to o něco horší. Hledal jsem, ale jestli už je to někde řešeno tak se velice omlouvám..
Mám podobný problém. Compl mám cca rok starej, a pamatuju si, že sem ID v klidu hrál, ale jak sem se k němu dostal po půl roce zase, nehorázně se seká. Jako bych valil na 486. Asi fakt grafika, ale kde přesně? Navíc BGT jede bez problému, a teď sem zkusil po dlouhé době P:T a sakra... Taky se trochu kouše :wall:
Moudrý člověk kritizuje názor, hloupý autora. │ Jen mrtvé ryby plavou s davem. │ Nikdo není dokonalý! I hovno má své mouchy. │ Být idiotem v očích blbce je rozkoší labužníka.

Uživatelský avatar
HiHi789
Sigilan
Příspěvky: 129
Registrován: 13.3.2009 23:27
Bydliště: Nepovím a nepovím.

Re: Technické problémy

Příspěvek od HiHi789 » 2.8.2009 19:35

Máš ATI, co? :-)
Možná ti pomůže vypnutí 3D akcelerace v nastavení zobrazení. Aspoň mně to pak valilo mnohem líp.

Uživatelský avatar
Sayboot
Sigilan
Příspěvky: 39
Registrován: 2.1.2009 13:47

Re: Technické problémy

Příspěvek od Sayboot » 3.8.2009 0:17

HiHi789 píše:Máš ATI, co? :-)
Možná ti pomůže vypnutí 3D akcelerace v nastavení zobrazení. Aspoň mně to pak valilo mnohem líp.
Yop, ATIna. Ok, vyzkouším :-)
EDIT: V nastavení nic takovyho nevidím. :-( BG tohle má, ale u ID2 to nějak nevidím. :think:
EDIT2: Tak leda přes icewind2.ini ale nepomáhá ani trochu :-| Prostě postava chodí stršně logovaně... Fakt hnus a navíc nelogicky :wall:
Moudrý člověk kritizuje názor, hloupý autora. │ Jen mrtvé ryby plavou s davem. │ Nikdo není dokonalý! I hovno má své mouchy. │ Být idiotem v očích blbce je rozkoší labužníka.

Odpovědět

Zpět na „Icewind Dale I & II“