DLTCEP

Vytváření nových modů není tak obtížné, zkuste si to taky.

Moderátor: Razfallow

Odpovědět
daniel
Sigilan
Příspěvky: 10
Registrován: 21.4.2007 22:02

DLTCEP

Příspěvek od daniel » 25.4.2007 17:47

ahoj měl bych dotaz jestli se dá nějak zařídit vkládání postav do hry pomocí dltcep a aby se tam ty postavy zobrazily i když jsem lokaci nenavštívil poprvé. vím už že se postavy dají vkládat do hry pomocí skriptu ale ve skriptu nejde nastavit vše, kdežto v dltcep, neříkám že úplně všechno, ale většina ano (aspoň myslím)
daší důvod je že bych si chtěl přidat do mapy např. truhlu, a to opravdu nevím jak skriptem vyřešit (přidání samotné truhly bych asi nějak vygooglil, ale co se týče polygonů a ohraničení..) takže by mě zajímalo jestli to nějak jde
díky ;-)

Uživatelský avatar
Vlasák
Sigilan
Příspěvky: 3017
Registrován: 26.9.2005 7:56
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák » 25.4.2007 22:08

daniel: tohle už je docela komplexní téma, tady bude asi nejlíp linknout tutorial a odpovídat pak na konkrétní problémy, které se naskytnou:

http://www.blackwyrmlair.net/~chevar/Co ... torial.htm
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum


Obrázek

Uživatelský avatar
PinHead
Sigilan
Příspěvky: 193
Registrován: 8.1.2007 19:51
Bydliště: pláž v Nikdyzimě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PinHead » 24.8.2007 21:25

problém - když vytvořím v dltcepu meč a hodím si ho na vyzkoušení shadow keeperem do inv., tak po načtení hry mám v inv. na místě meče pouze jeden nebo dva zlatáky. Přitom jsem si to ale už několikrát kontroloval podle jiných předmětů, ale chybu jsem nenašel. Mohl by někdo dltcepu znalý poradit? dík
Miluju ŠPENDLÍKY A HLAVY!!!!!!!!!!!
Adun Toridas!

Uživatelský avatar
Razfallow
Dabus
Příspěvky: 1373
Registrován: 24.9.2005 22:54
Bydliště: Sigil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow » 24.8.2007 21:30

PinHead píše:problém - když vytvořím v dltcepu meč a hodím si ho na vyzkoušení shadow keeperem do inv., tak po načtení hry mám v inv. na místě meče pouze jeden nebo dva zlatáky. Přitom jsem si to ale už několikrát kontroloval podle jiných předmětů, ale chybu jsem nenašel. Mohl by někdo dltcepu znalý poradit? dík
Hoď mi to na email a já na to mrknu.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]

Uživatelský avatar
drake127
Sigil Team
Příspěvky: 2358
Registrován: 24.9.2005 22:28
Bydliště: Jihlava, Czech Republic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 » 25.8.2007 3:23

Nezačíná název meče číslicí? Tohle se mi už stalo (když jsem si chytře pojmenoval předmět 7fsword1.itm).
Žralok, který štěká, nekouše.

Uživatelský avatar
PinHead
Sigilan
Příspěvky: 193
Registrován: 8.1.2007 19:51
Bydliště: pláž v Nikdyzimě
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PinHead » 30.8.2007 20:07

drake127 píše:Nezačíná název meče číslicí? Tohle se mi už stalo (když jsem si chytře pojmenoval předmět 7fsword1.itm).
aha, tak to bude tím...já ho totiž pojmenoval 1.itm :-D
Miluju ŠPENDLÍKY A HLAVY!!!!!!!!!!!
Adun Toridas!

Odpovědět

Zpět na „Infinity Engine“