Noční thread II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

tak jsem se zapomněla u TOBu, to jsem zvědavá, jak za dvě a půl hoďky vstanu. To zas bude v práci masakr. Jestli já nejsem tak trochu závislá na počítači a hrách :think:
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Vanda: v žádném případě :snooty: ...Jasně si uvědomuješ důsledky svého konání, máš v plánu do té práce jít, navíc si i pamatuješ kdy máš vztávat a určitě by jsi byla schopná si říci ''dnes prostě hrát nebudu''..? No ?
Tak vidíš - jsi naprosto zdravá :mrgreen:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Hehe. odporúčam pozrieť si tento screen :-)

Obrázek

Najdlhšia doba vypnutí: 14 hodín. To je úspech :twisted:
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Frosty: nejlíp se mi ale říká, že dnes hrát nebudu, když někam jedu a nám u sebe počítač ;-) . Zatím teda ještě se nechám vytáhnout ven a nedávám přednost počítači před lidma.
Jinak jsem vstala v pohodě, jen jsem v práci bojovala se spánkem, ale dalo se to přežít
(anonym?)
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Hmm... čo s načatým večerom ? Buď sa budem venovať BG (do toho sa mi dnes veľmi nechce), alebo zahrám Anachronox (ktorý mi tu leží už pol roka). Prípadne môžem nacvičovať guerillovú vojnu v Operation Flashpoint: Resistance... ťažká voľba :-? .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Mňo já jsem dnes už po dvou hospodách (začínal jsem už v deset ráno :shock: ), čili se asi brzy vydám vydatnému spánku.
Trochu bych potřeboval pár dní někde v divočině. Jen škoda, že nejbližší dohodnutou pěší výpravu mám až na velikonoce. :-(
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

uf, to dneska zas byl den nebo spíš noc. Po té, co se mi v pondělí rozsypal mp3 přehrávač, se mi dnes zasekla kazeta ve videu. Na video moc nekoukám a tak mě to hrozně rozčílilo, že se nemůžu koukat, když jsem si udělala ten čas. Vzteky bezsebe jsem se rozhodla, že to prostě opravím. Mám sice elektro, ale už je to docela dávno a ani nemám platnou vyhlášku. Tak jsem to nejdřív zkoušela rozšroubovat lžičkou, pak hledala křížový šroubovák, nenašla a musela použít normální, což nejdřív taky nešlo, ale pak použila dost hrubé síly, takže šroubek nakonec povolil. Pak si taky vzpomněla, že jsem video nevytáhla ze zástrčky. Když jsem zjistila, že povolil jeden šroub z pěti a ostatním se fakt nechce, tak jsem to zkoušela znova mechanicky narovnat tu kazetu a ejhle ono se jí chtělo, tak jsem to znova všechno zapla a už to fungovalo jak mělo.... Elektronicky je jasné, že pomohlo vytáhnutí ze sátrčky, ale stejně mám podezření, že se přístroj vyděsil blondýny se šroubovákem. ;-)

edit: natáčet tuhle akci, tak to rozhodně bude na youtube hit. :lol:
(anonym?)
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vanda: cha 8-) Tak tohle mi připomnělo jednou mou památnou historku - bohdá letní soustředění u Mondyho, kde jsme sice měli dostatek pc pro všechny zúčastněné, co nám však chybělo, byla jedna napájecí šňůra. Bylo to hned první den odpoledne, takže všichni plní pracovního i jakéhokoliv jiného elánu, a tak fakt, že by jeden byl bezprizorně bez pc, se nesetkal příliš s porozuměním.

Mondyho však napadl spásný nápad "Na skříni mám starou jehličkárnu. V těhdle starejch věcech bývaly přívodní šňůry." Krkolomně se nám podaří obrovitý model povrchem rovnající se skoro dveřím skutečně prastaré jehličkové tiskárny sundat ze skříně a hned to bylo vidět - "Hmm, tak nepochodíme, kabel jde dovnitř. Nic, co by mělo koncovku," říkám po poměrně náročném snosu zařízení ze skříně na zem zpola zklamaně. Mondy se však nedal odradit: "Ale ne, to je jedno, ona ta koncovka může být vevnitř. Tak to často bylo... Musíme to rozebrat...".

Ok, jenže ukázaly se dvě věci - kvůli tomu, abychom se dostali do střev tiskárny do míst, kde uvnitř končí ten kabel, bude třeba díky důmyslné stavbě tiskárny, kdy na sebe vše nějak navazovalo, rozebrat tiskárnu téměř celou... No, a ukázalo se též to, že jde o značně robustní model - ať jsme rozšroubovali, co viditelně šlo a mělo šroubek, tak jak už to bývá, věc stejně držela pohromadě ;-)

Po výměně názorů "Plánuješ to někdy ještě používat?" - "Ne." - přišlo tedy na řadu páčení - šroubovák i dláto se ukázaly být velmi užitečnými nástroji. Kousky plastu lítaly na všechny strany, půlhodiny zápasíme s plastovou bednou a ta nad námi vítězí - pod každým jedním úspěšně odstraněným (tj. odlomeným, prolomeným, promáčklým či urvaným) poklopem se skrýval nějaký další, či nějaká příčka či krytka. Bylo to frustrující, čemuž odpovídalo i to, že flegmatismus nás pomalu začal opouštět a tam, kde před desítkou minut úřadovala jemná práce a snaha najít sofistikované místo, kudy to či ono odklopit, či oddělit, pracovala už jen hrubá síla a jakékoliv místo, kam šlo zarazit šroubovák a odkatapultovat jakýkoliv fragment stále ještě konzistentní tiskárny kamkoliv pryč, se ukázalo jako výhodné.

A jak tam takhle na zemi nepříliš úspěšně soupeří dva lidi s kusem plastu ve snaze ho jakkoliv zdemolovat, aby se sakra už dostali na tu šňůru, najednou Mondy vzhlédne směrem k oknu a lehce odevzdaně se pousměje "tak aspoň, že z nás někdo má aspoň srandu." - otočím se, abych taky viděl, a zároveň mi to pomalu dochází - na domě se v těch dnech dělala izolace a zrovna teď před oknem na plošině dělník s poměrně pobaveným výrazem dělající jakoby nic - že jen štukuje škvíry kolem okna 8-)

No... jak to dopadlo, samozřejmě očekávaně - po tom, co se nám tiskárnu podařilo rozdělit na dále už asi nedělitelné součásti, jsme se dostali k tomu, že šňůra ani vevnitř žádnou koncovkou nekončí, a tak je nám zcela na nic... ;-)

"Ale fajn, teď tu bednu, když je na takhle rozdělená na kousky, můžu aspoň pohodlně vyhodit - to půjde všechno pohodlně naházet a namést do igelitky" 8-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Vlasák: moc pěkný příběh :lol:
(anonym?)
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Dnes jsem chtěl jít spát brzy, ale nejspíš zůstanu celou noc brouzdat po netu, hrát Supreme Commandera a poslouchat komentář k předávání oscarů.
Doufám že vyhraje Babel, vsadil jsem si na něj :-)
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Vlasák -mimořádné a půvabné. :applause: :applause: :applause:
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Vanda: Ale ne! Sigil infikovala blondýna?

Jen tak mimochodem, nevíte náhodou někdo, jestli se dá v Bálově trůnu odpočívat? Myslím poslední místo dění v ToBu, kde se vzájemně propleskáváte s Mellisan. Jestli se tam nedá spát, nejde to vyhrát.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Tafif: Sweet surprise... :twisted:

spať tam nejde... a vyhrať sa to dá...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Taky jsem tam měl při prvním hraní trochu problém, ale kdybys tam mohl spát tak je to moc snadné (leda že by sis to opravdu moc Přál ;-))
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Tafif: no jednou to muselo vyplavat na povrch, už to nešlo déle tajit. :anxious:

K tomu ToBu: spát se tam nedá, vyhrát věřím, že ano, ale zatím se mi to nepovedlo. Zrovna dneska jsem to zkoušela se skupinkou - já Klerik/Mág, Minsk, Jaheira, Valygar, Imoen a Jan. Jsem na to prostě slabá, už jsem jim promíchala kouzla, zbraně, ale stejně nestíhám. Sice jsem se dostala daleko, tedy že byla M. raněná, ale pak zabila Valygara a Minska a to už jsem pak nestíhala. Ono by to chtělo mágy na vyšších level. Takový Jan nemá jediné kouzlo 9. úrovně. No jsem poměrně nedaleko s jinou skupinkou, kteří už maj velmi slušné levely a asi na tom budou ve finále líp, tak jsem zvědavá, jestli s nima to dám.
(anonym?)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“