Hele, nevite nekdo, kde presne je klic k cele, kde je uveznena Mazzy? Prohledal jsem to tam cely a nemuzu to najit. Asi jsem neco prehlidl.
Druha vec. Nechapu, co vsichni vidite na tom Minscovi. Je to BLBEC (coz je videt z rozhovoru a z jeho enteligence), ma min zivotu nez Korgan, nema zurivost jako Korgan, nemuze ovladat tak dobře zbrane jako Korgan, clovek se s nim nemuze ani chovat zle a aby toho nebylo malo, tak ma o jeden rychly slot min. Ja se vubec divim, ze je ve hre tolik postav uplne na kulovy. Nalia je uplne zbytecne dualclass, coz z ni dela naprosto na kulovy zlodejku a jeste vic na kulovy kouzelnici, protoze je slabsi o levly, ktere vyplacala na svou mizernou zlodejinu. Aerie je zbytecne dualclass/multiclass (ted nevim), protoze ve hre je jak kvalitni klerik (Viconie), tak kvalitni mag (Edwin). Keldorn ma neuveritelne trapne statistiky bojove statistiky a kdyby se neopiral o Carsomyr, tak asi hodi drzku, fakt ze jo. Paladin musi byt silny, obratny, odolny, moudry a charismaticky. Enteligence je snad to jediny, co nepotrebuje. Ovsem soucet vsech jeho bodu ukazuje na jednoho z nejvetsich lemplu, co jich ve hre je. Anomen je uplne zbytecne dualclass/multiclass, takze je jak mizernej klerik, tak mizernej bojovnik, navic je jeste nesnasenlivejsi, nez Viconie a to je teda co rict. Kombinace klerik/bojovnik neni spatna, ale problem je v tom, ze na pozdejsim levlu uz proste budete radsi kouzlit, nez rubat, navic kdyz budete rubat, tak se nemuzete vyrorvnat poradnymu rubacovi (Korgan) at uz co se thaco tyce ci poctu utoku. Barda ani nezminuju, to je lempl na entou. No, Jaheira. Osobne jsem s nou parkrat hral a musim rict, ze poradnymu bojovnikovi se proste nevyrovna a poradnymu druidovi taky ne. Chudak Valygar je bohuzel blbej kit, no, ale jinak se da. No a chudaka Yoshima porcnu do hlavy, to rozhodne neni fer.