Seriály
Moderátor: sevencreature
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Black Books dodíván. Paráda. Humor v BB je jako neřízená střela, lehce absurdní, černý a hlavně, jak já pracovně říkám, hrubosuchý. Seriál stojí i na výkonu Dylana Morana v roli Bernarda Blacka, jehož gumový obličej někdy dělá divy...Celkově bych ohodnotil takto: 1.serie 9/10 , 2.serie 8/10 a třetí serie 9,5/10 (zvlášť poslední díl stojí zato), celkově tedy 9/10 neboli 5*. Díky bohu za takové seriály...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Čistě ze zvědavosti... Sleduje tu někdo Dr. House?
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Ano, rád u toho seriálu relaxuju, baví mě nejvíc hlavní postava, která je vskutku dokonalá, ale trošku mě v jednom díle naštval český překlad...
O Housovi bylo řečeno: "That's our Hitler."
a český překlad zněl: "To je náš člověk!"
Skoro jako kdyby chtěl překladatel říct, že Hitler byl člověk či nějakou podobnou super myšlenku...
Skoro jako kdyby chtěl překladatel říct, že Hitler byl člověk či nějakou podobnou super myšlenku...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Lerek píše:...

Když už si člověk po zhlédnutí x dílů dabovaný SG1 myslí, že ho českej dabing už nemůže nikterak překvapit, ejhle...

Každopádně na House jsem si už stačila vypěstovat solidní návyk... V poslední době jeden z mála pro mě novejch serošů, co mě opravdu zaujal.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, Dr. House mi byl doporučen kamarádkou (hláška House o dítěti - parazitovi, kterou mi převyprávěla, mě opravdu upřímně rozesmála) a já si ještě nebyla schopna vzpomenout na to, že bych si měla tu TV zapnout. :(
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Zas tak zle na tom IMHO ty vedlejší postavy nejsou, ale jinak ten seriál je IMHO z velký části právě o tomhle - tj. o Houseovi.Adieu píše:Přijde mi, že jediný důvod, proč se dívat na Dr. House, je sám Dr. House.Jinak tedy zajímavý případy, to jo, ale ostatní postavy jsou vedle té titulní jen anonymní paňácové.

- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Dr.House je zajímavý seriál a já mám problém pokaždé s tím, když se něj chci dívat. Manželka ho zrovna nemusí.
Pokud by se mělo něco stát, tak pro mě musí přiletět Medicoper 117, pak mě musí předat na Pohotovost, ležet bych chtěl v Chigaco Hope a prvotní diagnozu by musel určit Dr. House. A nakonec bych odmítl Chirurgy a chtěl bych sestru Stefany. Pak bych třeba přežil.
Pokud by se mělo něco stát, tak pro mě musí přiletět Medicoper 117, pak mě musí předat na Pohotovost, ležet bych chtěl v Chigaco Hope a prvotní diagnozu by musel určit Dr. House. A nakonec bych odmítl Chirurgy a chtěl bych sestru Stefany. Pak bych třeba přežil.

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neferit Sr.: Anebo bys skončil Six Feet Under 

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se nakonec přemluvil (dobře, zas taková námaha to nebyla, stejně jsem neměl nic lepšího na práci
), aby zhlédl 9. řadu StarGate SG1, mj. proto, že jsem nechtěl riskovat, že bych SG premiérově viděl v českém znění (
).
Hned 4 nové postavy, přičemž jazně nejhorší je pplk Mitchell, který se v jendom kuse snaží trapně napodobovat odchozího O'Neilla (nechápu, proč měli tvůrci vůbec potřebu takovouto postavu stvořit a hlavně proč nějaký cizák velí SG1...), takže první - ne moc dobré - díly jsem uvažoval, jeslti to má opravdu cenu, jelikož bez O'Neilla už to prostě není ono. Ale jsou tu noví nepřátelé z nové galaxie - ve zvyku SG jsou ještě silnější (nepovedení bratříčci Antiků), nasranější a samozřejmě umí plynule anglicky
. Děj je ještě více souvislejší než v 7. a 8. řadě (prostě většina dílů víceméně volně navazuje) a přesto, že seriál již dávno ztratil nějaké pevné základy, je to stále zábava - cca po té 5. epizodě se to konečně zase rozjíždí a některé díly jsou opravdu skvělé. Taky se opět sem tam vrátí několik starých postav (byť mimo "kontext"), což je celkem fajn. Nicméně co mě tedy mimo Mitchella štve je fakt, že je devátá řada končí neuzavřená, to je jako droga
.

Hned 4 nové postavy, přičemž jazně nejhorší je pplk Mitchell, který se v jendom kuse snaží trapně napodobovat odchozího O'Neilla (nechápu, proč měli tvůrci vůbec potřebu takovouto postavu stvořit a hlavně proč nějaký cizák velí SG1...), takže první - ne moc dobré - díly jsem uvažoval, jeslti to má opravdu cenu, jelikož bez O'Neilla už to prostě není ono. Ale jsou tu noví nepřátelé z nové galaxie - ve zvyku SG jsou ještě silnější (nepovedení bratříčci Antiků), nasranější a samozřejmě umí plynule anglicky

- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
No, u SG1 je to skoro zvykem, zakončovat série cliffhangerama... 
Osobně počítám, že když jsem si skoro zvykla na SG1 bez Daniela, O'Neilla taky nějak oželím (i když bolet to bude).

Osobně počítám, že když jsem si skoro zvykla na SG1 bez Daniela, O'Neilla taky nějak oželím (i když bolet to bude).