Láska, sex a něžnosti II

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Ten článek je zajímavý jako dokonalá ukázka toho s čím já prostě nesouhlasím. Snůška cynizmu, prezentace jakýchsi osobních zkušeností které nejsou prokazatelné a navíc mi to připadá jako provokace.

Ale také názor a na to, že ve svém postoji tady nemám žádnou velkou podporu jsem si zvykl. Ale jinak opravdu zajímavé, jen je potřeba si přečíst i diskusi.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

sevencreature píše:A tady něco k sexu a něžnostem :mrgreen: :
http://www.thenoobcomic.com/daily/strip252.html
If you dont't remember what to do, just ask your team leaders. - :lol:
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

xRage: Qarka a jeho rady najdeš zde: http://www.qark.net/. Ale ono je to spíš takové rozepsání toho, co z člověka "intuitivně" padá - prostě notoricky známé elementy komunikace rozepsané do článků. Rozepsané nicméně čtivě a místy srandovně, leč nic objevného to není - spíš to poukazuje na jednoduchost lidského bytí, které leckdo přisuzuje větší vážnost 8-)

Neferit Sr: no, on autor onoho blogu je celý takový radikální, tím bych se moc nezaobíral (tedy pokud tu nechceme nastolit jeho tezi, že internetové diskuze je třeba moderovat stylem "publikovat vhodné, nepublikovat nevhodné, editovat poloviční", aby diskuze měla správnou kvalitu ;-))
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Neferit Sr.
Sigilan

Jakákoliv cenzura mě ani nenapadla. Naopak od toho je to diskusní fórum. Pokud to neskončí u vulgarit tak je možno lecos. A pokud někdo neví co je slušnost jsou nástroje jak zjednat nápravu.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vlasák: Hehe, kolik procent Sigilanů tenhle zábavný blog zná? :-D

Neferit Sr.: Vlasák myslel tento článek. Mj. další pokus o provokaci, i když občas mám strach, že autor tomu, co píše, opravdu věří. No, když už nic jiného, tak aspoň o důvod víc proč nesnášet pravičáky :mrgreen: .
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

MCZ: jo, tenhle článek jsem dneska taky četl, shodou okolností, ale on se s tím autor nijak netají i mimo něj :-P
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Neferit Sr. píše: Vanda - velmi hezky asrozumitelně napsá :-D no.
nelze nepřehlédnout ironii. Na co přesně narážíš? :-D
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Neferit Sr.
Sigilan

Vanda - ahoj doma, už jsem si myslel, že se na nás zlobíš a že na nás jaktěživo nepromluvíš. A ty jsi byla za hranicemi všedních dnů. Trochu ale ne moc Ti závidím.

Jinak k Tvému dotazu - nic jsem nemyslel ironicky. Mě se to, co jsi napsala prostě líbilo. A nic jsem nemyslel ironicky. Dokonce mi to pomohlo lépe zformulovat myšlenky při mé dlouhé odpovědi Vampirii.

Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Neferit Sr.: kdepak já a zlobit, to už by muselo být, abych se takhle rozlobila. Leda že by se tu všichni proti mě spikli ;-)

Ano jsem zpátky a navíc trochu paranoidní :twisted: . Já když viděla v půli slova smajlík, tak mi začala hned fantazie pracovat na plné obrátky.
(anonym?)
Neferit Sr.
Sigilan

No když jsem se na to podíval, tak musím uznat, že to opravdu vypadá blbě. Ale nebyl to zlý úmyls, jen krátkodobý výpadek inteligence, zblbnutí.

Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

Tak dneska jsem se fakt "pobavila". Můj bývalý přítel, který se se mnou rozešel, mi dneska přál hodného kluka, protože když jsme spolu prý chodili, tak jsem byla taková kypící zdravím a spokojeností. Sice, co spoju nejsme,tak jsem přibrala (k lepšímu), taky mě většinou nic netrápí a krom arytmie a alergie už ani netrpím na časté virózy, nebo zablokovaná záda. Prostě si myslím, že se mám skvěle a najednou se dozvím, že nemám, tedy určitě ne tak dobře, jako když jsem byla s ním. Uniklo mi něco nebo co? On přece žádný nadutý blbec nikdy nebyl. Vidí něco, co já ne? Začíná se přehřívat? Teda zírám, vyrazil mi dech, což bych už nečekala. :shock:
(anonym?)
Neferit Sr.
Sigilan

Jako ješitný a hloupý mužský šovinista - tak mě jednou nazvala jedna nadšená feminismus vyznávající paní :evil: - si myslím, že je to jinak. Jsou možné tři varianty:

Primo: Možná že je mu líto, že už s Tebou není. A při schopnostech nás mužů to říct naplno a upřímně to skouší takto blbě.

Secundo: Štve ho, že se máš bez něj lépe než s ním. Tak Ti to chce pokazit

Tertio: Možná byl nadutý blbec vždy a Ty jsi to pro zamilovanost prostě neviděla.

Možná také od každého trochu. Kašli na něj. Nakonec si Tě nějaký slušný kluk najde pokud to nebude obráceně. Měj se hezky a buď v pohodě. :-D

Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

mě ještě napadlo, že by ho to fakt potěšilo, kdybych někoho měla, protože by tak měl lehčí svědomí, že jsem nezůstala sama, ale to asi moc překombinovávám. Najednu stranu, proč by měl mít špatné svědomí, že jsem zůstala sama. Jestli si nedovede představit, že by někdo mohl být sám tak nějak spokojený. :think: No je to fuk, jen se snažím věcem přijít na kloub a je mi jasné, že s ženského úhlu pohledu na věc na to asi nepřijdu. ;-)

Neferit Sr.: myslíš, že je možné, že očekával větu typu "žádný není jako ty" nebo tak něco? :-D
(anonym?)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vanda - neměl jsem tu čest Tě poznat osobně, takže nemohu soudit in concreto (a samozřejmě vůbec neznám toho dotyčného...paravděpodobně). Ale dovolím si nabídnout svůj odhad - co když mu prostě normálně opravdu jde o Tvou pohodu (já taky žádné ze svých bejvalek nepřeju nic zlého, ba naopak, s některými jsme dobří kamarádi dodnes:) a tak jak Tě spatřil, ses mu zdála z mnoha různých důvodů (např. si byla unavená, nervozní z něj, nevyspalá či tak) "nemocná". Třeba orpavdu nemělo jeho prohlášení žádný podtext, jen vyjádřil svůj názor založená na jeho osobních postojích a postřezích.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“