BG1: TuTu

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Takze uz trikrat jsem preinstaloval cele BG 1 i 2, a pokusil se nainstalovat TuTu. Postupoval jsem PRESNE podle navodu, ale stejne se mi zkonvertuje tak polovina souboru s tim ze ostatni to nemohlo najit. Co s tim mam delat?
Obrázek
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Zkusit Easy-Tutu nebo hrát, je to normální jev.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

cim se vlastne lisi TuTu od Easy-Tutu?
Obrázek
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

viz. návod na instalaci bod 0

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
END
[/size]
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Tak TuTu konecne funguje, i kdyz me to malem stalo nervy. Ted jeste jeden dotaz. Chchi si zahrat za Multipovolani Klerik/Mag/Zlodej. Bylo by to nejak mozne?
Obrázek
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Tinnarr píše:Multipovolani Klerik/Mag/Zlodej. Bylo by to nejak mozne?
Pouze s http://forums.spellholdstudios.net/inde ... wforum=158

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
END
[/size]
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Tkze jestli to dobre chapu nove povolani nedostanu, pouze si muzu koupit knizku ze ktere se muj mag nauci klericka kouzla. Takze zadne odvraceni nemrtvych.... A navic ten obchodnik se objevi na promenade. Tu v BG1 asi nenajdu co?. Vis aspon jeho nazev nebo nazev ty knizky?
Obrázek
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Tinnarr píše:Tkze jestli to dobre chapu nove povolani nedostanu, pouze si muzu koupit knizku ze ktere se muj mag nauci klericka kouzla. Takze zadne odvraceni nemrtvych.... A navic ten obchodnik se objevi na promenade. Tu v BG1 asi nenajdu co?. Vis aspon jeho nazev nebo nazev ty knizky?
Nehrál jsem, nehodlám zjišťovat.

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
END
[/size]
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Razfallow píše:
Yachiko píše:Spomínam si, že pri poslednom hraní BG1 TuTu s Fixpackom v17 a TweakPackom v19 sa dala po zabití Sarevko načítať tzv. Final Save a ďalej pokračoať v hre. Momentálne hrám s taktiež Fixpackom v17 a BG2TweakPackom v4 ( ktorý by mal v sebe obsahovať všetko to, čo TuTu TweakPack a ešte niečo viac ). Bude možn Final Save načítať rovnako ako pri minulom hraní a pokračovať v hre? Potrebujem to vedieť totiž z dôvodu, či mám ToTSC lokácie prejsť "pred" alebo "po Sarevokovi" ... určite by som ich radšej prešiel "po", takže by som bol veĺmi rád keby to fungovalo...
Final save se ukládá vždy před Sarevokem. Bez ohledu, zda hraješ původní BG1 nebo Tutu. Podle mě je lepší projít lokace TostSC předem.
Tak akurát som BG1 TuTu prešiel a zistil som, že ( pravdepodobne vďaka Fixpacku ) sa hra preuloží do Final Savu znova po Sarevokovej smrti. Aj keď sa hra ukončí, stačí ju len znova cez Final Save nahrať a môžete kľudne prechádzať lokácie ToTSC aj po Sarevokovej smrti ... len tak pre info...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Mama dcl VELKEJ problem. Hraju BG1 TuTu s nejnovejsim fixpackem a tweakpackem. Moje postava F/M/T. Pri prechodu zlodeje na vyssli uroven nedostanu zadne body k zlodejskym schponostem. Resp. body dostanu, muzu si je pridat kam chci, ale v popisu postavy zustanou puvodni hodnoty. Kdyz postoupim jeste o jednu uroven vys, hodnoty na te obrazovce kde si pridavam jsou spravne (je tam pripocitano to co jsem si behem hry pridal)Stejne tak jsou spravne i hodnoty v ShadowKeeperu. Hodnoty v popisu jsou ale porad stejne. Daji se ovlivnit jen lektvarem nebo predmetem. Hra se samozrejme ridi podle hodnot z popisu, takze tam doted beham se zlodejem na prvni urovni. Napada nekoho neco?
Obrázek
Zakis
Sigilan

Příspěvek od Zakis »

Snažím se už nějaký čas nainstalovat BG1 Tutu, ale furt nic. Koupil sem si i kompletní sérii BG ale nějak to furt nejde. Dohrál jsem teď BG 1 s některými mody a v pohodě to jelo. Samozřejmě jsem postupoval přesně podle návodu, ale u bodu kde je psáno spustťe soubor bg1tutu.exe tak se objeví okno, pak tam ve zlomku vteřiny něco přelítne a zavře se to (nevím jestli zrovna takto to má být)... všechny ostatní věci včetně módů mě nejdou nainstalovat, že nejsou valid atd. V čem je pls chyba???
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

spust BG1tutu.exe pres cmd a mozna se to dozvis.
Obrázek
Zakis
Sigilan

Příspěvek od Zakis »

kéž bych věděl co to cmd je popřípadě kde to najdu... (jj vím lama...) :oops:
Hawkmoon269
Sigilan

Příspěvek od Hawkmoon269 »

CMD spustíš takhle: Ve Windowsech START--> Spustit -->napiš cmd-->enter... btw CMD je příkazový řádek...
Zakis
Sigilan

Příspěvek od Zakis »

jo přes cmd se mě spouští instalace tutu a modů pořád, ale teď když to přes cmd spustím tak mi to napíše toto:

bg1tutu.exe není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu, spustitelného programu nebo dávkového souboru.

takže stručně shrnuto jsem v pasti...
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“