Ehm, ToB patch? No, a musím rozehrát novou hru, nebo tam budou již při této?Razfallow píše:ToB patch je tam přidává.
Otázky k modům
BG2 Tweak Pack je obsahuje taky, novou hru začínat nemusíš.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Ne.
Ze svitků, jako všichni mágové.
Ze svitků, jako všichni mágové.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
OK. Tak to jsem měl smůlu, poněvadž jsem ji zkoušel naučit kouzla, která zřejmě nemůže užívat a začal jsem se domnívat, že se je normálním způsobem neučí.
S tím Dirtzzem se ptám proto, že můj brácha někde na netu četl, že když zmáknu Irenicův dungeon do 30-ti minut, do 2hod. seženu 15000 zlatých a ještě jedna drobnost a pak si budu moci vzít Dirtzze. Chtěl jsem vědět, zda-li o tom někdo něco neví.
S tím Dirtzzem se ptám proto, že můj brácha někde na netu četl, že když zmáknu Irenicův dungeon do 30-ti minut, do 2hod. seženu 15000 zlatých a ještě jedna drobnost a pak si budu moci vzít Dirtzze. Chtěl jsem vědět, zda-li o tom někdo něco neví.
- Drow Assasin
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Sheena
Pls, mam maly (velky) problem. stah sem si sheenu (pol drka dcera fikraaga), zabil jsem ho, sebral věci, šel jsem se vyspat, vratil jsem se a jeji cela nejde otevrit. ma magicky zamek, klice od ni nemam. nevite, kde jsou, pls, pls?

Lépe je být po ruce s deseti muži než daleko s deseti tisíci .
Tamerlán

Tamerlán

- Drow Assasin
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Sheena
toho sem kilnul, ale melu sebe jen klice od clygarrenova decka a zadny jiny.Mecker píše:Má ho u sebe ten Fikraaguv poskok (mág), měl by být u té celi.
Lépe je být po ruce s deseti muži než daleko s deseti tisíci .
Tamerlán

Tamerlán

NPC mod Sheena som síce nehral, ale čítal som, že ak ju chceš vyslobodiť, musíš jej celu otvoriť skôr ako tú Gareenovej dcéry, pretože po odomknutí druhej menovanej kľúč "zmizne". Takže ak si už oný úkon spravil, kľúč získaš spiatky jedine cez Shadowkeeper alebo konzolu... btw - toto bolo myslím na stránkach Sheeny písané ako varovanie a to dosť dôraznou formou... takže mimo iné nabudúce odporúčam dôsledne čítať... 

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Ked si nainstalujem divine remix a refinements v hocijakom poradi, tak moj fighter/thief moze pouzivat scrolly hned od zaciatku. Vie niekto ako by som to mohol hrat s oboma modmi bez bugov?
V podstate ak by toto bol jediny bug tak by sa to este dalo, napr. by som nepouzival scrolly, ale obavam sa ze by to nebol jediny bug. Ma niekto skusenosti s hrou s oboma modmi?
edit
no pomohol mi novsi fixpack od G3 a dokonca mi uz ani neblbne zvuk
V podstate ak by toto bol jediny bug tak by sa to este dalo, napr. by som nepouzival scrolly, ale obavam sa ze by to nebol jediny bug. Ma niekto skusenosti s hrou s oboma modmi?
edit
no pomohol mi novsi fixpack od G3 a dokonca mi uz ani neblbne zvuk
- Taita
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mel bych takovou otazku. Nainstaloval jsem si mod unfinished business a delal jsem quest "kde je Boo" ci jak se jmenoval. Pak prisla cast jak me odteleportoval ten kupec se zviraty do druidskeho haje. Bylo tam hodne trolu no vybit je by nebyl problem. Jenomze trolove byli nesmrtelni. Jo ja vim ze kdyz lehnou tak treba na ne s ohnem nebo jedem ale voni si nechceli za boha lehnout. Furt to ukazovalo ze temer mrtev a uz sem do nich strilel vse co je ohnive nebo jedovate a nic. Musel jsem zdrhnout
Je tohle nejakej bug? A kdyby je neslo zabit ani v neskorsi fazy hry tak co s nima mam delat?

Je tohle nejakej bug? A kdyby je neslo zabit ani v neskorsi fazy hry tak co s nima mam delat?
"Practice makes perfect. Nobody is perfect. So, why to practice?"