linux

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Uživatelský avatar
AlmSiVi
Sigilan
Příspěvky: 579
Registrován: 29.11.2005 8:20
Bydliště: Karlovy Vary
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

krokyn: Pod Winem moc her nerozchodíš, to je pravda, ale existuje program Cedega, což je něco jako Wine speciálně na hry, a pod tím se dá rozchodit většina her. Jediná nevýhoda je že to je komerční.
Uživatelský avatar
Krokyn
Sigilan
Příspěvky: 205
Registrován: 29.9.2005 11:45
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krokyn »

7c: v tom se asi rozejdeme, XP mne jako OS proti Linuxu nepřesvědčujou (resp. XPHome x Ubuntu) a v rychlosti už vůbec ne
Grub mi nevadí, nemam dual boot
Osobně mi na hru stačí flashovky (http://www.y8.com - to nepřehraješ :-D), kdybych si nekoupil některý instalace (např. Morrowind od CD projektu s češtinou má v sobě tolik chyb, skoro jsem ho dal pryč a chtěl hodit CD do koše - podobně Gothic2, kterej s novou vypalovačkou nejde spustit, takže ve Win ve hrách to taková výhra není)
Malej si zamiloval LBreakout2. Když jsem vrátil vidle, musel jsem stáhnout jeho win verzi. A to ještě neznal Wormux...

Vlasák: kdysi jsem ti říkal, že zkusim ten Belenix... na PIV, Asus M266, 512MB, GeForce FX5200 - naprosto bezproblémovej chod. V Kubuntu jsem musel zapnout ACPI=force, rovněž linuxová live CD (Mandriva a Ubuntu) měla problém s vypnutím. Belenix - krásný - funkční a ještě se uměl vypnout. Ale osobně jsem na Unix málo zralej.

AlmSiVi: komerční - nekomerční (stojí možná míň než 90% Game4U pro widle), hlavně není 100%. Cedega vyrůstá z Wine, nemyslim si, že je to nějaká výhra
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“