Myslím to upřímně aneb sadismus & hanobení

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Kdo ze Sigilanů vám leze nejvíc na nervy?

Adieu
3
8%
Arian
2
5%
Hamster
0
Žádná hlasování
cheerleader
12
30%
Idaho
2
5%
Jab
0
Žádná hlasování
KEBULE
3
8%
Lerek
0
Žádná hlasování
Neferit Sr.
1
3%
Sadakantis
8
20%
sevencreature
1
3%
SlipKnoT
4
10%
Vallun
4
10%

Celkem hlasů: 40

Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Arian píše:
Jab píše:Čili jsem ten tvůj argument, že "k Vlasákovi bych si tohle nedovolil" vyvrátil...
Chceš mi tím říct že kdyby ten topic o ČR neuvěřitelnou NÁHODOU založil Vlasák místo Idaha, odpověděl bys mu úplně stejně? Upřímně...
Co by kdyby... Vlasák tenhle topic nezaložil a jak bych reagoval se můžem jen dohadovat. Pokud by tak učinil, pak by to bylo pravděpodobně díky jeho zálibě v číslech a tu já nesdílím. Pročež bych mu pravděpodobně onen nezměrně agresivní příspěvek ("hledejte osmičky" - ta surovost z toho přímo čiší) v nějaké takové podobě též napsal. A dá se i předpokládat, že by mě na oplátku neoznačil za agresivního. Ovšem vesmír, kde Vlasák píše takové příspěvky, není tím naším.

Pokud nechceš hledat důkazy pro svůj názor, tak si jej prozatím uschovej a až budeš mít pocit, že je načase jej vytáhnout (například u nějakého jiného postu), tak se s ním zase vytas. Nepořádku už se tady s ním nadělalo dost a jak vidíš, nikam to nevedlo (přičemž ty máš samozřejmě svou verzi, proč se tak stalo).
Drow Assasin
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drow Assasin »

tenhle topic je oničem pořád tu opakujete jedny a ty samé věci jen to tu teď kebule trošku oživil :lol: :lol: :lol:
ale nevim že všichni vidí problémy kde nejsou beru to tu s nadhledem a mysím že ST jsou prostě admini jako na ostatních forech když si o nečem něco myslí tak to napíší svoboda slova a též si myslím že nikoho nijak zvlášť neurážejí (aspoň já jsem to tady nikde newiděl) a promintě mi že píši svůj názor

Slova nejsou dýky!
Lépe je být po ruce s deseti muži než daleko s deseti tisíci .

Tamerlán

Obrázek
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

boli ma z vas hlava... okamzite mi napadol jeden frazeologizmus: zabomysie vojny... to vediete, a take tvorite...

musim uznat znacny sarkazmus a ironiu v Jabovych prispevkoch, to je pravda, ale taka je zrejme povaha a nikto a uz vobec nie Arian, ci Target, alebo ktoklvek z nasej "hviezdnej pechoty na cele s tulenom" s tym nic nespravi...

sledujem, ze uz mam 2 hlasy co aktualne znamenaju 4 percenta ludi, ktorym na mne nieco vadi... nikto mi nic nenapisal, ani nevyriekol jedine slovo proti mne.. ale do anonymneho hlasovania zahlasovali... :roll:

jedinu vec prajem sigilu, aby kazdy odpisoval vecne a strucne ako Razz ;-) neberte to ako podleizanie sa ci iny prejav "ritolezectva" je to fakt a pre vacsinu uzivatelov smola... pretoze ked na otazku(cisty priklad z hlavy, uplne vymysleny, je to len priklad aktualnej hustej atmosferu tu) pojde mi NWN2 na xyz masine? odpovie niekto tromi styrmi riadkami kde okyda jeho PC, vysmeje sa mu a povie, ze ked ho to bude bavit hrat ako slideshow pojde mu to, tak v takom pripade sme v hnoji... :roll:
je to len priklad, neberte to nejak prilis doslovne, ide len o nacrtnutie a ukazanie toho sa tu fakt deje...

amen. :twisted:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Xrage píše: hviezdnej pechoty na cele s tulenom"
Já nevím, možná jsem jediný kdo má monitor s dostatečně dobrou rozlišovací schopností, ale to opravdu vidíte všichni v tom mém avataru tuleně? :lol:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Arian: Nooo, to s tím tuleněm se tu řešilo někde v threadu o avatarech (když jsi tenkrát změnil vlka na jiného, tak v tom někdo viděl velrybu, někdo tuleně :wink:). Prostě to z dálky na první pohled trochu tuleně připomíná (někomu) - když se na něj nepodíváš podrobně :-)

xRage: Nj, Razfallow je asi jediný člen Sigilu, který mluví převážně k tématu :oops: a je přitom docela nenápadný - nejspíš proto, že nedrbe v Měděné čelence :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Drow Assasin
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drow Assasin »

podle mě to neni tulen ale vlk :shock:
Lépe je být po ruce s deseti muži než daleko s deseti tisíci .

Tamerlán

Obrázek
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Sargon píše:podle mě to neni tulen ale vlk :shock:
Nope. Je to úplně normální tuleň, který uprostřed lesa vyje na měsíc. :-)
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

Arian píše:Já nevím, možná jsem jediný kdo má monitor s dostatečně dobrou rozlišovací schopností, ale to opravdu vidíte všichni v tom mém avataru tuleně? :lol:
nie, nie, ja som len narazal na to ako tu nazvali istu neexistujucu skupinu ludi :lol:

jab: skoro som spadol zo stolicky :lol:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

NO my jsme čekali kdo první si této jedovatosti ze strany Ariana všimne a a hlavně kdo první to hodí na plochu. Vyhrál jsi.

Jinak souhlasím s Jabem. Tak pěkný exemplář tuleně šedovlčího, se nevidí každý den.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Vzhledem k zániku Vampirie a vzniku Sadako, zanikl i mutant Vampijantis. Zároveň vznikl jiný mutant SADOJANTIS (gratuluju Vampirie k výběru toho správného nicku teď to zní jak z hororu :applause: ) Bylo by proto vhodné to přepsat i v hlasování ať to případné Sigilany a přibyvší Sigilany nemate...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Aha, tak už mi po přečtění posledních stran dochází, proč mi v sobotu tak zvonilo v uších :mrgreen:

Nutno ale dodat, že kromě osmiček uvedené letopočty nijak extra zajímavou řadu netvoří - snad jedině 1918 a 1938 je podposloupnost tohoto - další roky ale falírují ;-)

O sequence huntingu viz zde ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hlasování bude obnoveno, jen co se vrátím domů.

KEBULE: Ten nick byl "Vampiria", ne "Vampirie" - a jestli ses jej pokoušel skloňovat, tak nevím, podle jakého vzoru.
A nikolivěk SADOJANTIS, nýbrž SADAKANTIS.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Sadako píše:KEBULE: Ten nick byl "Vampiria", ne "Vampirie" - a jestli ses jej pokoušel skloňovat, tak nevím, podle jakého vzoru.
Růže? :think:
KEBULE
Sigilan
Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...

Příspěvek od KEBULE »

Sadako: Obecně se ti říkalo Vampirie a toho jsem se držel. Tím přiznávám jsem nenapsal tvůj vývalý nick správně...

A skloňoval bych to podle růža bez růže :lol: (jinak mě už napadla jen "píseň"- Vampiria bez Vampirie)

A Sadakantis nezní tak dobře jako Sadojantis... ;-)
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Kebule: Kto okrem teba hovoril Vampirii Vampirie? :think: A, každopádne, Sadojantis je príšernosť :sick:
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“