TES: Oblivion

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

nuke píše:Ja v takom prípade prepnem do HDR. Inak hrám s AA.
Proč ne s obojím? :think:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

sevencreature píše:
nuke píše:Ja v takom prípade prepnem do HDR. Inak hrám s AA.
Proč ne s obojím? :think:
Pri 6800 GS ( a tuším aj ďalších NVidiách ) má obláč problémy využívať naraz aj HDR aj AA. Pri novších kartách by to malo byť v poriadku.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ok. A jak vám Oblivon běhá? A v jakém rozlišení? :think:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

7c: Mě Oblivion běží plynule na počítači který je na hranici minimální konfigurace, tj. Athlon XP 2800+ 1,9 Ghz, 768 MB RAM, Radeon 9600 128 MB. A běží to na 800x600 s nejvyšším dohledem ( + addon který dohled ještě zvyšuje) a ještě je tam OOO které to má celkem zpomalovat. Jinak tam mám nastavení které se mi tam nastavilo (Low Quality), tj. žádně vodní odrazy, žádný AA, žádný HDR.
Illuminating
Sigilan

Příspěvek od Illuminating »

Pentium 4, 3 GHz, 512 RAM, ATi Radeon x-700 (256ka). Jede to jakž-takž dobře v rozlišení 800X600 a většina detailů atd stažena.
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

AMD Athlon 3500+ 2,2 GHz, 1Gb RAM, grafika WinFast PX7600 GS (256Mb) a Oblivion mě jede na nejvyšší rozlišení (hraju ale na 1280x1024) a nejvyšší dohled úplně ideálně (včetně OOO, mod na zvýšení dohledu a hafo dalších serepetiček)...
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

takze som mal aj tak pravdu aj tak pravdu, len to bolo treba pozmenit a potvrdit :lol:

mno a ja som to hral na mojej zostave(je napisana snad uz v kazdej sekcii) na 1280*1024, bez HDR, s AA, far distance mod(vidim este dalej), vypnuta trava(neznasam travu v oblivione, je HNUSNA! este stastie, ze neskor uz spravili aj mody na nu, bo inak by som behal s vypnutou :-D ) mal som odniekial stiahnute vylepsene textury(boli tam moznosti small medium a large, mal som medium), uz nvm co popisat.... hra mi bezala plynule, vyzerala pekne, a celkovy graficky dojem com mal 10/10 :lol:
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Bhaall
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bhaall »

Já tam měl šílenej problém s FPS, měl sem je prostě neměnný 12 FPS 4ever :-?

Ať sem dal největší nášup, nebo uplně nejmenší... :evil:

Athlon 1,66, 2048 RAM, ATI Saphhire x1650 Pro 512.
...There is no path too perilous, or hazard too great.
The specter of death does not daunt me...for I am already dead...
Giving birth to this nightmare is my most coveted dream.
I will see them all burn!
As my pain ends...theirs begins.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Athlon 3200+ 2GHz, 2GB RAM, NVidia 6800GS (512 MB). Hrám to na 1280x960 s max dohladom bez trávy. Niežeby sa mi to teraz v tráve nejak viditelne sekalo, ale tráva v Oblivione je chaos :). Ďalej tam mám OOO Mod. AA 2x. Voda na max, tiene na stromoch a stromy všeobecne na max. Tiene na postavách a sebe asi v polovici. Textúry najvyššej kvality ( tj. vieš prečítať bez problémov, čo je na vývesnom štíte obchodu napísané. A tiež konečne vidieť aj také prkotiny, ako etikety na flašiach, waymarkery atď... ) Jo a tiež V. sync a bloom efekt. Ostatné nastavenia na už nenapadajú, ale snáď som to zhrnul dostatočne. Občas sa to sekne, hlavne po načítaní novej lokácie ( špeciálne by som spomenul Waterfront, čo je vlastne otvorená časť hlavného mesta. Tam sa to ešte pár sekúnd po načítaní zvykne sekať ). Zase Oblivion nieje Counter Strike, takže to nevadí :-P
Wendeee
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee »

4 AlmSiVi:Thanx..:)

Ještě dotaz:Jak nacpu do OOO češtinu? Nikde nevidim že bych jí moh zapnout v modech, mám jí nakopírovanou blbě? Kde by měl ten soubor bejt? Nebo snad když tam je tak si jí to bere automaticky? Soubor češtiny se jmenuje Oscuros_Oblivion_Overhaul_CZ.7z, zaráží mě že všechny modový maj koncovku .esp, co s tim, jen přejmenovat?
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Wendeee píše:Ještě dotaz:Jak nacpu do OOO češtinu? Nikde nevidim že bych jí moh zapnout v modech, mám jí nakopírovanou blbě? Kde by měl ten soubor bejt? Nebo snad když tam je tak si jí to bere automaticky? Soubor češtiny se jmenuje Oscuros_Oblivion_Overhaul_CZ.7z, zaráží mě že všechny modový maj koncovku .esp, co s tim, jen přejmenovat?
Netuším, kde to má byť, ale tá tvoja čeština vyzerá ako spakovaný súbor ( formát 7z ) Takže ho najprv rozbal winrarom, alebo 7-zipom ;-)

http://www.7-zip.org/
Wendeee
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee »

4 nuke:Bless you, thanx:)
Wendeee
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee »

Má někdo nějakej nápad proč mi nefunguje Harvest mod? Přeinstaloval sem to Xkrát, osekal hafo modů, a furt nic. Neví někdo?:)
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Wendeee: Máš tam OOO? Mě tyhle Harvest mody nikdy nefungovaly zároveň s OOO.
Wendeee
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendeee »

4 AlmSiVi:Jo, OOO mám, ale když sem hrál posledně, tak sem OOO měl taky zaplý, a Harvesty mi přitom fungovaly. Možná se to ale tluče s nějakym dalšim pluginem z OOO, zkusim to nějak prokombinovat. Dík:)
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“